Аз определено не мисля като теб...Вярно,един живот се живее и трябва да го изживеем качествено,НО това не означава,че трябва да го пропилеем и да го опропастим,докато сме млади още,а й дори да не сме много.Не означава,че трябва да изкарвам двоики,защото ще умра някой ден...Ако сме на този принцип,мисля че от отдавна нямаше да има човечество на земята!От една песен никога няма да мога да се замисля как изглежда животът,това е просто една песен във всичкото пространство....Тогава като не ти пука не ходи на училище,или изкарвай слаби оценк и се наживей за 2 години докато имаш пари,а после се гръмни,защото няма да имаш нищо,ама нищо и какво ще правиш тогава????Ти си купонясвай,забавлявай се,Но бъди човек нормален...Създадени са хората,за да създават поколение и би трябвало всяко по ново да е по-умн,но май се оказва,че слиза на долу....А и нищо не се зна,може някой ден като УЧИШ да ти потръгне,да станеш известен да не ти липсва нищо....Ще е супер,пък и трябва да бъдем оптимисти......Но въобще не ми харесва как мислиш...Дано не си по-голяма от мен,защото съм на 14.....И ако всеки мисли като теб........Не искам да си представям бъдещето ни .Айде чао от мен