.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

kakuv tip mom4eta vi haresvat???

pi6ete!!! mneniata vi sa vajnim za men.za6toto az se interesuvam ot horata zaobikalq6ti me,poznati-nepoznati!!!pi6ete ,pi6ete

Супер фен
    тва е тъпо...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    МайНа ТауН

Доста тъпо!
    Аз съм момче но от сведенията си, че момичето което харесвам с какво момче ходи, явно харесват гологлави с ланци, или с къса коса, които много говорят и задължително са с 4,5 години по големи.
    Нека внесем усмивка в техните лица!

....

Ем да - тъпичко си е......ама кво да се прави....ами аз харесвах всякакъв тип момчета...зависи до самия човек..

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от AzureDiamond
    Ем да - тъпичко си е......ама кво да се прави....ами аз харесвах всякакъв тип момчета...зависи до самия човек..
    +1

salduriii

сладкиииииииииииииииииии
    ...is just too little too late...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    еми повечето момичета които са около мен пример ако са богати търсят богати момчета ако са бедни момичета пак търсят богати момчета с връзки и да ги защитават и така не казвам че всички са еднакви.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Guest
    Moje i da sa grozni, moje i da sa typi, no nai vajnoto e da sa s 10-15 godini po golemi i da imat kinti
    tva e ideala na 90% ot momi4etata

Божееееееееее каква е тая тема?Ами то много зависи от човека от де да знам кой може да ми хареса днес и кой утре!!!У човек не се гледат определени черти а комплекс от качества които притежава той!
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от FireSweet
    Божееееееееее каква е тая тема?Ами то много зависи от човека от де да знам кой може да ми хареса днес и кой утре!!!У човек не се гледат определени черти а комплекс от качества които притежава той!
    Точно така..

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Tupotiq....
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от Sazi
    Tupotiq....
    ДАаааа
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Тази тема е излишна,защото,както можеш да се влюбиш в най-готиния пич,така и можеш да се влюбиш в най-големия загубеняк...но характера му да е най-прекрасния,но само ти така да мислиш...

Фен
    Град
    BapHa
    Mik0ga ama nik0ga ne p0stavqi kriterii!!!smis1l tak1f dale e b0gat beden gr0zen ili krasif!vinagi gledai v1tre6n0ty as a ne v1n6tn0stta i parite!
    k0gaty 0bi4q6 nqk0g0 pysni na sf0b0da a t0i aky te 0bi4q 6te se v1rne f tf0qta strana!ak0 li ne nqma za kakf0 da s1jelqva6!6tasliv/a e t0i/tq i ti trqbva da se radfa6 za tfa!

Град
    Бургас!
    Хъм.....не мога да кажа какви ТОЧНО МОМЧЕТА харесвам...!Но мога да споделя какви определено не са мой стил!Не харесвам момчета,които си избиват комплексите върху по-срамежливите си съученици(пример),не харесвам лигльовци,момчета които парадират,че си носят бокс=>са кибер мега адски мега мощни гъзари,не харесвам и момчета,които носят розово!!! и не харесвам такива ,които си придават важности.. А що се отнася до това какви харесвам-не мога да ги синтезирам и да ги поставя под общ знаменател,но имам слабост към момчета с големи коси(не бухнали,или като разплетени кошници,а такива да ти е кеф да прокараш пръсти през меките коси на малкия младеж. ) ,харесвам дълбоки очи и момчета които знаят какво искат.. абе нещо такова.. ууф,че са разписах....
    Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..

Фен
    Град
    София
    Аз нямам определен тип момчета,в повечето случаи винаги се различават един от друг,ама най-гледам за тва дали са с огромно самочуствие,защото тва ме нерви
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Град
    Troqn
    Bezsmislena tema
    People Grow With Knowledge!

>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Харесвам момчета, които си имат мъжко излъчване. Нямам предвид някакви косамти дето се къпят веднъж в годината. Просто мъже със силен характер, които могат с един поглед да ме накарат да разбера кой е "мъжа" във връзката.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Az mnogo mrazq nqkfi g1zar4eta deto se pravqt na " golemiqt eba4 " ili na " vijte me kav sam pi4 s kolko macki hodq ".

Голям фен
    lo6i i sladki v lice

AMAN!

kakuv tip mom4eta vi haresvat???

az puk mn mrazq nqkvi fe6an4eta deto se kontqt nosqt rozovo i sa po suetni i ot momi4eta bahti zagubenqcite mene me zaribqvat mom4eta deto primerno si hodqt s po 6iroki dre6ki kato mene i deto ne gi ebe za ni6to , a otnosno harakter : se mi e taq vajnoto e da e qk i tva e
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Нямам определен тип.Всеки има нещо с което да се отличава от останалите
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    тва е тъпо...

Нямам определен тип. Просто едно момче ме радва, ако е обшителен, добър и не някой надут, който се прави на катил и на недостижим.. трябва да е земен и това май са мойте изисквания
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Тапотия
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си