- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Плагиатстване...
Я кажете вие...случва ли ви се да попрепишете някоя тема в интернет наготово, или сте примерни и сами си ги мислите и анализирате. Аз лично винаги си ги правя сама.Не ми се е случвало досега да взема да препиша някоя тема от интернет,или книга с анализи.А и по този начин развиваме добра стратегия за мислене.
![]()
И безмоля!
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
мнееееее, и да искам да плагиатствам не мога - даскалката по БЕЛ е млади4ка и постоянно се рови изнета и 4ете темипонякога даже ни предупреждава, 4е няма да намерим нищо подходящо в интернет
затва ся пиша 2 есета за ли4ност, 2 за събитите и 1 за процес сама
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Неее,предпочитам своите мисли пред чуждите.Се пак имам мозък и мога да са напиша сам каквото трябва.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Винаги си пиша всичко самичка![]()
В момента нямам време да се наям като хората, та какво остава за писането на теми. Също така по литература хич ме няма, даже това ми е най-неприятния предмет.
По-скоро мен ме питайте дали някога ми се е случвало да си напиша сама темата...
Не ме бива да пиша ЛИС-ове и есета...
Дори понякога(по-скоро често)не съм чела произведенията, които изучаваме.. как тогава да напиша тема?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Aide da be! Sichkite si pishete samichki...NE VQRVAM!!!
Znachi vinagi kato dadat nqkakva tema, domashno, kakvoto i da e i si go pishete sami. I daje nqkoi pat kato vi marzi da mislite, sqdate i pochvate da pishete....ahm, mi razbira se, ubeden sam che e taka
Използвам допълнителни материали от нета ама не и цяла готова тема...щото все пак всички се ровим из нета и на учителите им писва да четат едни и същи теми..пък и си се стягам яко по литература, че с това мисла да кандидатсвам...Така ч моя отгово е, че ползвам допълнителна литература, но не и наготово теми![]()
Мен ме мързи иначе мога да пиша хубави теми...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Еее,недей така де!Има някои хора,които обичат да пишат(включително и аз) и съчиняването на тема или есе ни е приятно.Първоначално написано от drR
Не е нужно винаги да плагиатстваме.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Амм понякога търсяя иначе бележника ще чи е пълен с двойкии....нещо на даскалите не им харесва начина ми на мислене и за тваа като толкова искат си тегля..е малко редактирам де!
e nqkoi put prepisvam ot neta tui onui,ama kvo lo6o ima....mlko go preprvqm da ne e ba6 su6toto...no i nqkoi put sama si gi pi6a ne6ticata![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Да случвало се е. Не ме бива да пиша ЛИС и някакви съчинения по литературно произведение. Не че не мога, но винаги имам чувството че нещо не съм написала както трябва или има още какво да се напише, което аз пропускам (а е важно). Иначе есетата си ги пиша сама.
случвало ми се е в 8-ми клас да попрепиша, но един път ме хванаха и ме беше адски срам. от тогава сама си пиша темичките по БЕЛ, а и доста добре се получават, да му се невиди
алелуя.
Ми като нямах нет много често ми се случваше аз да ги измислям, за резултата няма да говоряА сега кто имам източници, едва ли ще седна да мисля аз! НАли съм си мързел!
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
po princip ako e su4inenie razsujdenie prepisvam...![]()
![]()
![]()
e tazi god de min ne bee6e taka
a eseta i takiva neshta predpo4itam sama da si gi pisha
![]()
в по-предните класовe (до 7-ми имам в предвид) си ги пишех сама, но от там нататък няма тема по каквото и да било, която да съм си я мислила аз.. всичко на готово
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
summer_love: e vinagi li si v nastroenie da pishesh temi ? mH![]()
ako trqbva da pi6a interpretativno sa4inenie ,mn 4esto izpolzvam gotovi temi koeto oba4e ne gi prepisvam to4no t.e. bukvalno.
a kogato trqbva da pi6a eseta ne izpolzvam nikakva pomo6t,sama se spravqm!
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
същата работаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Да,случвало ми се е да пиша готови теми
Чета критика, за да ми "дойдат мисли", но сама си пиша темите. Не съм преписвала от нета. Често пъти се случва да ми дадат теми за класно, аз да не знам какви са дори и по време на часа да ги пиша. Странното е, че в такива екстремни ситуации, съм имала шестици и то не един път![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)