Сега ще ви разкажа всичко как започна как мина времето .... до каде се стигна и как е положението сега ... От вас просто искам да четете ...... да кажете какво мислите по въпроса или просто да игнорирате темичката .....
Всичко започна Миналата година на един Празник на нашата красива гимназия !

там видях едно Прекрасно създание .... по красиво от изгрева залеза и сутришната роса взети заедно ..... Влюбих се на мига ....... Беше Най-красивото момиче ..... което някога съм виждал ...
Мина време 1 седмица сигорно..... престраших се и реших да опитам да я заговоря .... Но Надали Някой обикновен разговор от сорта ... Здрасти ..... как си >??? искаш ли да се запознаем би ... направил някакво впечатление ... затова прибегнах към тежката артилерия ....
Взех назаем един дигитален фотоапарат .... И така под предлог че си снимам наляво на дясно .... влезнах в тяхната стая в даскало .... и поснимах малко после я видях нея ... и директно си я помолих да се снимаме заедно ..... тя ме погледна едно такова умно .... все едно 1-во класник гледа квадратно уравнение с параметър ... и Попита .... Е Има толкова много други момичета .... защо не се снимаш с тях ..... ( Тук Контрирах просто с това че с един мой приятел се надпреварваме кой ще се снима с по-красиво момиче ... И че мисля че този път ще му натрия носа за винаги и няма какво повече да ми прати той ...) и тя се усмихна ......
Тук предполагам ви е ясно че снимката беше божествена .....
Последва още малко време в Прелестни смс-и .... Който тя получаваше отначало от нейния номер .... а след това И от моя

....
Срещнахме се ..... беше 18 ноември ... обиколихме града ... но така и не седнахме някаде на кафе ..... а по скоро

малко романтика под звездите .... 2часа обикалях за да и намеря най-красивата роза из нашите магазини ......... и накрая успях

...... *Храста* много и хареса ......... след дългите Обиколки на пустите улици ... накрая седнахме в едно малко паркче .... на люлките и загледахме звездите .... следващите 2-3 часа си говорихме за хиляди дори милиони неща ....... някак си нещата се получаваха ....... Виждаше се светлина в тунела .... И в края на вечерта Си извоювах 1-та целуфКа ..... От тогава на татък просто живота не беше същия за мен ... всичко започна да придобива смисъл ..... Листата ..... Тревата ...дЪрветата ... Небето Станаха цветни .... всякаш целият свят се беше променил .... започнах да гледам на света с други очи .... И така измина 1-2-3-4 седмици .....
Но нали във всички видове взаимоотношения си има проблеми .... и караници та и ние .... и ето на Нещата станаха Леко кофти >..>> тя беше 1-ва смяна а аз 2-ра и Доста спек защото не се получаваше варианта да се видим ... или ми се налагаше да бягам ... от дАскало или други неща .... и накрая се скарахме доста. .... и се поразделихме за 1-2 дни ..... Тези 2 дни бяха най-големия ми кошмар който някога ми се е случвал ... напих се доста сериозно ... не ми се искаше да говоря с никои нито да виждам никои ...... докато 1 ден тя не дойде и просто каза ...."Друга ли има ? какво има ? " и така говорихме доста ..... оправиха се нещата .... Тук следват 5-6-7 приказни месеца ... на разбирателство и любов ..... Малки жестове .... Просто сърцето ми биеше заедно с нейното .... на всеки кръгъл месец .

си разменяхме подаръци ... Плюшки и т.н.

хахаха ... По нейн адрес сигорно има цяла цветна градинка омъкната ..... и подарена ..... ДОтолкова мн че споделяхме дори общи мечти ..... за 6 мец ... просто исках да бъде спец подарък ..... (тя ми сподели че иска да отиде до ТАдЖ МахАл ....) а нали се сещате че обикновения българин няма 5000$ за подобно пътуване ... та

малко Или Много Изобретателност Та пОмолиХ един художник да ни нарисува 2-та на фона на двореца

и така ..... оковаха картината .... И бих казал че адски мн се трогна .... разчувства и т.н. тя на мен бе взела часовник на гърба на който имаше гравирано "ПРосто Те Обичам" Име и дата .... Много Красив подарък .... след това Лято ...... е

нали се сещате ... ваканция луди летни дни . Така се случи че техните я наказаха за 1 мец да не излиза от тях беше адд ... *незнайно защо* .... след това завърши със 15 дни на балкан ....... и се побърках без нея
1-я мец сам я виждал само за по 10-тина минути на 2-3- дни ако тя успее да избяга до нейни роднини .... След това пАк отново Разминаха се нещата всичко отмина .... тя се върна .... Нещата се пооправиха ...
и така ... тя замина на море след това АвГустМесец .... в края а аз си останах в Родното градче да РАБОТЯ >>>>> (за което нямах особен избор) .... и тай ..... Явно нещо беше станало на морето но какво ли .... макар че ми се обади един фр и каза че я бил видял с др момче в дискотеката не ми се вярваше да е било истина ...... и тя си дойде .... първите няколко дни се виждахме за по има няма .... 1 час и то в движение ... сякаш тя искаше да прекарва повече време с приятелките си отколкото с мен ...... и така След доста такива дни просто ДОйде КРАЯ >>>>>> И началото на Новата ни връзка ...

В общи линии пак се скарахме и се разделихме и се събрахме ... в рамките на 1 ден тоз път ... Мина доста време ..... На мен ми се наложи да замина за софия

.... Сега си уча Тук В Сф ...... и всяка седмица изминавах по 600 км само заради това ПРОКЛЕТО ЧУВСТВО ЛЮБОВ >.... ..... незнам как се получиха нещатата ... но в крайна сметка се усъмних в думите "ОБИЧААМ ТЕЕЕЕ" ... и реших да проверя нещата ....
От тук от там подразбрах мн неща ...... че явно не всичко е било наред .... че тя май излиза с др момче .... и т.н. И така .... след време докопах Логове от МиРк Скайп и т.н. Телефонни номера смс-и и др глупости и накрая разбрах цяяаааалата история
Моята Прекрасна Любима ......

била се зарибила с 1 пич от ПловдиВ на моренцето...... Освен него още 1 пич от нашия роден град ... и т.н. и хилядите думи и писаци и неща ....
Моментите в който тя Ме е ревнувала мене дори от погледите на др момичета .... Моментите в който ... Тя ми Държеше сметка че ... на Телефона ми имаше номер записан под Слънцето ...... И че ми била пращала смс че мн ме обича( а това бе моя приятелка дето я познавам от 10 години поне) ............ а тя Пише на други Слънце казва обичам те на друг ..... Прегръща и целува друг ..... и всички всички тези Прекрасни Отговори когато съм я питал има ли нещо а-у И ми е казвала че обича само мен ..... Та дойде момента в който просто реших да си отмъстя по свой си начин ....... беше точно 3-4 дни преди да направим 1 година откакто сме заедно .... и вместо да се старая да и направя подарък ....... Просто събрах 1 куп снимки (*ДооОста голям куп ) и и го подарих .... с хилядите огорчени думи и сус всичката жупел която ми беше на душата ............ разделихме се .......
1-та седмица всичко беше наред ... но ПОДЯВОЛИТЕ НЕМОГА БЕЗ НЕЯ >>>>>>>>>>> и направих опит да се сдобрим .... При което тя излезна с варианта че трябва да помисли че и трябва време за всичко .....

разбрахме се .... НО въпреки времето въпреки проблемите Тя Е продължила да излиза със онова Момченценце ... КОето пРосто като го видя ми бърка с Нож в сърцето ... и ми се иска да го убия на място... И .... така Толкова се напих 1- вечер ... че просто си казах ще забравя всичко и всички .....
10 човека вече ми бяха казали какво прави тя с него ... не сте ли заедно ... имам чувството че целия свят го човърка това на мен да ми е гадно ...... и така .... бяхме се разбрали като се прибера в града ... да и се обадя ..... да се видим да поговорим .... и въпреки всичко звъннах ..... (тя беше казала че техните я взимат от даскало и цял следобед си е в тях) ... звъня аз в 18:00 а нея никаква я няма ... не се била прибрала от даскало ..... Много се ядосах ..... И от там ... просто обадих се на 1000000 човека ... 1-я ден В Хасково на бар ... 2-рия в стара загора ..... боулинг билярди ..... 3-тия в пловдив по дискотеките ....
И така докато накрая студентския празник в Хклузив .... На САймън и ШейКЪр на едно ХАуЗЗЗ парти ... не се разбихме тотално ... на следващия ден 9 предполагам ...... тя ми звани да ми честити студентския празник ........... и да ми каже че еди какво си било ... станало..... (междувремемнно вече с мен имаше друго момиче) ....
ТА и аз и честитих това че е с онова Малко Гейче ...... .и тя ми върна Поздрава .... И ми каза Все едно че ме упреква за това че Аз Не съм бил оставил тя да вземе решение ..... да реши >>>> ДАЛИ ДА БЪДЕ С МЕН ИЛИ НЕ !!!!!!!!!! ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ Е С ОНОВА ГОВЕДО >.>>>>>
И така Много здраво се ядосах че просто нямаше да има жив човек който да ме спре да не го убия ако го видя ...(Така и не успях да го засека дори за миг) ..... и сега съм си отново във софия ...... а немога да престана да мисля за нея макар че си имам друга приятелка ... макар че мога да бъда още 1 куп момичета ..... мисля за нея ...... Обичам я въпреки всичко .... искам да бъда с нея ... А някак си това е невъзможно .... Защотото мисля че пак ще се повтори историята отначало и тогава наистина ще се побъркам тотално .....
Та това е моята малка история ... вярно посъкратих я доста но просто Ума ми не побира как ще живея сега без нея .... имам поне 10000 наши снимки клипчета .....
Мога да намеря куп жени с които да бъда .. и по красиви и по умни и във всичко по по --- .... НО ИСКАМ НЕЯ .... И немога да спра да мисля за нея .... МНОГО ВИ МОЛЯ ДАЙТЕ МИ РЕЦЕПТА КАК ДА Я ЗАБРАВЯ Или какво да направя защото ще се побъркам ..... Пред мен са 3 алтернативи
Да бъда с нея
Да я забравя
Да се самоубия ........
Просто не виждам смисъл на живота ми без нея ........... Някак си света ми е крив за всичко .... .Мога да бъда най-добрия най-милия .... най-лудия дори брутален .... мога да бъда мъж мечта ... мога да бъда и последната утрепка .... но някак си Няма да се чувствам цял без нея .....
Тя беше нещото което ме правеше завършен ..... тя беше парченцето от пъзела което ми липсваше ........ а сега всичко стана на пух и прах .....
Подяволите .... В момента съм с момиче което не обичам ....
Има 1 куп още девойки който ме искат ..........
А нито 1 целувка не е толкова топла колкото нейните ....
Нито 1 прегръдка не е като нейните ....... Всяко едно докосване .... Не е толкова нежно ....
няма Просто жена с която да бъда и да се чувствам по добре от момента в който бях с нея .......... сега се чувствам Празен ... Безмислен ..... И въпреки всичко Адски мн бих искал да се съберем да сме заедно и нещатата да са си както преди .... макар че знам че никога няма да стане така ....
Простете ми че изписах 1 милиард реда ... Но няма на кой друг да си излея душата .... тай или иначе на кой му пука ?!?!?
АКО ПОДЯВОЛИТЕ ДЯДО КОЛЕДА СЪЩЕСТВУВА .... Искам да го помоля за мъничко щастие ..... Любов и разбирателство .... И ако може ... >
Да си ми върне моята Снежанка ..... като коледен подарък ......