Сигурно ти е трудно да я забравиш и аз наистина те разбирам по простата причина че и на мен ми се случи нещо подобно преди известно време... Знам колко е трудно да си избиеш от главата някой, за който си мислил и си споделял общи мечти толкова дълго време... Знам и че всякакви съвети ще са напълно излишни, защото ще си мислиш че никой не разбира какво преживяваш. И това е напълно логично, защото твоите преживявания са си лично твои, едва ли ще се намери някой който да успее да те успокои.
Но трябва да навлезеш в реалния свят. Трябва да видиш какъв е истинския живот. Не виждаш ли, не осъзнаваш ли колко е сериозен и колко е ужаСно всичко?! Не виждаш ли че ако не се бориш за целите и мечтите си няма кой друг?!
Мисля че ще бъде хубаво ако си дадете ВРЕМЕ. Имам предвид от порядъка на няколко месеца. Ако наистина се обичате , повярвай , не дядо Коледа, Господ ще ви събере. Ако пък не стане , не се отчайвай. Има и други момичета. "Да ама не са нея" ще кажеш. Не са, вярно е, но след като тя не те обича има ли смисъл... А може и да те обича, но просто да е свикнала да те има и сега да я мързи да опитва да си те върне. Хаха ми тогава защо й вървиш по задника с извинение?! Остави я, не си струва...
А и нещо друго. Защо непременно трябва да ходиш с някоя?! Според мен няма смисъл да излизаш и да се тормозиш с един човек, когато не изпитваш нищо към него. По-добре е в тоя момент да си останеш сам и да си наредиш мислите. Макар че въпреки всичко, осъзнавам, че каквото и да ти каже КОЙТО И ДА Е , за теб просто няма да има значение, защото единственото нещо за което можеш да мислиш в момента е любимата ти и колко много ти се налага да страдаш защото не си с нея... Знам че в такива ситуации който, каквото и да ти каже няма да успее да ти помогне защото това което преживяваш, а именно разочарованието, е лична драма и никой няма да те разбере освен може би ти сам самия или твоята ex-girlfriend ако се опиташ да й обесниш страданията си, ама едва ли ше те разбере... Както виждам е момиче, което си пада по развлеченията и известно време ако я оставиш няма да й дойде в повече...