- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Част от живота ми която никога няма да забравя
здр.с 1 момиче си писахме от на4алото на август и до сега ,но сега доста по-малко.има6е големи надежди-смс-и от сорта на тези които влкючват "слънце,мило,бейби" и т.н. даже ми призна че ме харесва(и аз съм и писал подобни),но след коло 2 седмици тя тръгнала с 1 мом4е от даскалото й (в което у4их аз преди 1 година) и ходехе изжвстно време докато 1 тя успя да влезе в скайп (тя мн рядко влиза6е защото адски мн у4е6е) и ми каза че са на път да късат.и веднъж докато пътувах към даскало почувстах че я оби4ам
(а попринзип не вярвах в любовта) и й го признах и тя показа някакъв интерес към мен и така и до сега.но цялата работа е че не сме се вийждали никога (е освен на снимки и тя е разпитвала бив6ите ми съученици) а сме си казвали мн лични дълбоки неща и преди малко ми писа да се видим и аз мн се накефих и това е,но след това ме обзе 1 тъпа мисъл "ами ако нещо объркам на срещата"(това бе6е днес и мъсилта ми вече отмина както и да е).според вас нормално ли е да има любов когато 2ма не са се виждали,знам 4е зву4и супер тъпо,странно,лъжливо, но честно ви казвам така е и наистина я обичам.
(става дума за мноогоооооо чат и сме сигурни 4е не сме се лъгали)
Тези които мислят че лъжа,че съм хлапе ( на 14),или нещо друго искам да кажат
плс искам честни мнения по въпроса![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
Защо да няма любов?!Има естествено...е, това е лично мое мнение, но вярвам че не съм единствената която мисли такаИ относно темата - ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ!!!
Пич скачай ! Късмет заслужаваш го !![]()
ami syglasna..sym 4e ima lubov bez da stese vijdali..6toto vmomenta izpitvam takiva 4yvstva kym edno mom4e :P
Пич, действай, вярвам във всякакъв вид любов. Само недей да се притесняваш, бъди си такъв какъвто си, а щом и тя има интерес...
Черен Принц
Излез с нея,виж как ще се развият нещата![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Отиваш на срещата - ако объркаш нещо,казваш,че си много притеснен. Кво толкова?
благодаря на всички...ми тая неделя ще се види кво ще стане....има още 1 нещо..нали не е задължително на 1ва среща да я целуна..или е ?
![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
Абе май не е.
Черен Принц
Първоначално написано от TheFreakBoy92
Като се влюбиш наистина някой ден ще осъзнаеш къв тъпак си за да си помислиш че обичаш момиче с което си нямал нищо общо освен приказки и чат ... обич се гради с време,сега просто си хлътнал доста и ти е завъртяла главата,а тръгни с нея ходи известно време тогава ще напишеш тема за любов става ли ?
ne si mi interesen
Честното ми мнение е,че не може да съществува любов без да познаваш човека,който обичаш!Ти познаваш ли характера й-виждал си я само на снимки,замисли се....Тя може да не е добър човек,всичко е възможно.Но не е зле да се видите и да видиш как ще се развият нещата.
Много е права, колкото и чат да сте имали това не означава че я познаваш добре! НЕ знаеш как би реагирала в даден момент или нещо подобно, но наистина от опит глава не боли така че опитай и дано наистина я обичаш и след като я опознаеш!Първоначално написано от koalka
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Няма какво да се обърка...просто бъди спокоен и УСПЕХ!!! \/
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Абсолютно е възможно!!!Аз така се влюбих в моя приятел...Спокси нема от кво да се плашиш.Нормално е притеснен си и т.н но видиш ли я въобще няма да мислиш какво да направиш, всичко ще си дойде от самосебе си и ако найстина има искра то тогава тя ще се разпали.Стискам ти палци и като мине срещата пиши какво е станало!Успех!\
/ [-o<
afe principny ne e zad1ljitelny ama as 0t glednata t04ka na m0mi4e 6ti kajq samy en0:nakraq katy q ispra6ta6 isprati q d0 tqx ,p0gledni q f 04ite xfani q za r1cete i q celyni!napravi gy bes da se pritesnqva6!sqka6 si gy prail mn0o0oy p1ti samy 4e t0q p1t 6i e razli4ny 6i vii6!!!!!ae davai t sii! K1sMeeT!!!Първоначално написано от TheFreakBoy92
![]()
![]()