.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Buzi

GOSTTT
    Guest

Buzi

kajete mi kf0 da praq ..super kompleksirana sam ot buzite mi..naprao izglejdam kat nqkfo lapee..na 16 sam..kak da otslabna po liceto?bihte li mi kazali neshto...PLZ..Mersi predvaritelno ...;(

Guest
    Ами няма как да ги премахнеш освен с пластична операция но не съм сигурна.Но да ти кажа и аз имам такива бузи и въобще не ми пука,даже понякога си ги харесвам,такаче не обръщай внимание на такива дребни недостатъци.А и те може да се конпенсират с хубаво тяло,стегнато дупе слаби крака и т. н..А и ако човек те харесва то ще е заради характера.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Структура миличка Ако отслабнеш изцяло и лицето ти ще отслабне

Повече от фен

Re: Buzi

Цитирай Първоначално написано от GOSTTT
    kajete mi kf0 da praq ..super kompleksirana sam ot buzite mi..naprao izglejdam kat nqkfo lapee..na 16 sam..kak da otslabna po liceto?bihte li mi kazali neshto...PLZ..Mersi predvaritelno ...;(
    Оооооохх на батко бузките .. *щип* *щип* .. *следва една звучна целувка по една от бузките* ..

Иначе подкрепям мнението над моето ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Фен
    Град
    по света и у нас
    i az imam buzi( e ne sa ogromni,no imam), vapreki 4e sam 47 kg.Mislq 4e grimat ste ti pomogne i po to4no rujat(samo trqbva da go nanese6 na to4noto mqsto i ste opravi problema).

GOSTTT
    Guest

:(

Nz naistina veche..ponqkoga se chuvsvam mn zle zardi teq buzki...kat nqkfo lape izglejdammm....i sys Ruj sam provala...no pak mi li4at....

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз пък нямам бузкиии имам само хубави скули !!

Супер фен
    Аз страшно много си ги харесвам моите и не искам да се разделям с тях Не бих казала,че съм като булдог,но са големики ии наистина не мисля,че това е нещо,заради което да се комплексираш Ако си пълничка,ако отслабнеш в действителност ще ти отслабне лицето (както казаха вече),но иначе започвай да си ги харесваш-може в тях да ти е чара
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

heh kfo lo6o 4e ima6 buzki i az imam i az sam na 16 i mn si se kefq i sa6to si mislq 4e sam kato 10 godi6no momi4e ma nikoi ne mi vqrva i kato kaja na kolko sam godini spox kfo ti puka
    f*ck off!

MAGiTo
    Guest

..

amm suglasna sum s kazanoto po gore.. tova 4e ima6 buzi ne e ne6to ot koeto trqbva da se sramuva6 ... ako puk e taka rujut naistina opravq rabotata nanesen po pravilniqt na4in ) iii.. budi po uverena v sebe si

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    и кво?..

GOSTTT
    Guest

:)

mersiii za mneniqta viii:)

Guest
    emii to taka e po sladkoaz puk sum skulesta

Е, да ама явно си глупава и самодоволна. И вероятно освен скулите друго хубаво нямаш, щом си опряла да го изявяваш по форуми без никой да се интересува.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    И аз имам бузки...ама с течение на времето станаха по-малки
    Слагай, мацко, руж...но не по скулите горе....а малко по надолу...кадето "уж" трябва да има скули
    Но слагай малко, иначе е смешно...просто при различна светлина да се оформят леки сенки....
    Дано си ме разбрала

Азъ
    Guest

И какво като имаш бузи ? Това не те прави някакво лапе. На мен много ми харесват момичета с бузи - супер сладки са. Напрво ти иде да ги изпапкаш Ти не ги гледай кльощавите анорексии - направо ми иде да повърна от тях.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ии аз така
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Е кво ти пука бе...и аз ако знайш кви бузи имам :д ама кой му пука аз си ги приемам кът чар, е разнят ме понякога ама кът няма друг нчин си ги приемаш и тва. Пробвай с отслабването, ам тва не е гаранция че ще ти отслбнат и бузките, щото тва все пак си е структура. Айде недей се притеснява за тва поне има з акъде да те щипнат

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Е, да ама явно си глупава и самодоволна. И вероятно освен скулите друго хубаво нямаш, щом си опряла да го изявяваш по форуми без никой да се интересува.
    просто изразявам мнение , смисъл че не ми харесват бузките

ne mislq,4e zaradi buzite trqa da ima6 kompleksi...nqkoi gi namirat za sladki!i az imam...moje da ne sa mn golemi,no si gi imam i sa si moi...ne si gi davam!no poprincip si e do struktorata na 4ovek,i ako otslabne6 izcqlo i te 6te se mahnat,no ne ti go prepora4vam...badi takava kvato si i da ne ti puka kvo mislqt horata,ei (sorry,ako mnenieto mi se povtarq s na nqkoi drug,no ne sam gi 4ela )
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Em i az sum na 16 i moite buzki sa edni puhkavki ii mom4etata v moq klas kat po4nat gi 6tipat napravo me vludqvat tova ti e 4ara

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си