.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Обич и харесване

Хора случвало ли ви се е да сте истински влюбени в някой/някоя и да го/я обичате много ама наистина много дори да ви е 1-вата любов и да си харесате някой да ви се прииска да сте с него за малък период от време просто разнообразие(да речем с тоя риск не можете да изгубите човека който обичате колкото и странно да ви зчуви).
    Да харесвате някой но и да обичате някой и дори обичта ви понякога да си мислите за момчето което просто ви харесва но за нещо моментно или кратковремено без никакви сериозни планове... ???

Guest
    Kolega/kolejke i az sym v takova polojenie v momenta Do men e momiche, koeto adski mnogo go obicham i ne moga bez nego. Prosto se vliubih mnogo silno i ne moga bez neq! NO... ima edno drugo momi4e, koeto kato go pogledna mi stava mnogo hubavo na du6ata. Ne moga da go opi6a 4uvstvoto, no prosto mi e mnogo simpati4na i vyob6te ne mi e bezrazli4na. 4udil sym se kakvo da pravqdali da ostana s moeto si momi4e, koeto si go obi4am, no smqtam 4e tq moje v skoro vreme da mi izneveri, ili pyk da se opitam da privle4a vtoroto momi4e, koeto kazva 4e ima gadje i ne mi obry6ta osobeno vnimanie? V mnogo trudna situaciq sme izpadnali kolega/kolejke, ama da vi kaja 4estno i mom4etata sme gadni, ama i momi4etata ne ostavat ponazad ot nas. Te vinagi iskat "poolemi batkovci", pove4e vnimanie, i tn. Trudno mogat da bydat samo s edno mom4e i postoqnno mileqt za biv6ite gadjeta!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Offf da az sum bila vednuj v takova polojenie ama e6e otdavna.Obi4ah mnogo edno mom4e,ama naistina mnogo.Daje se 4ydq dali nqkoga pak 6te izpitvam takava lubov...I taka de posle se zapoznah s edin drug.Zapo4ah i nego da haresvam.Po edno vreme bqh sprqla da go haresvam ,no ve4e qh zagybila 4yvstvata kum mom4eto,koeto naistina obi4ah i taka
    E sega e drugo.Slu4aino se vlubih v edin dryg i d den dne6en sum s nego,ta misulta mi e ,4e i az sum bila v tva polojenie da obi4am nqkoi sa6tevremenno da haresvam i dryg.
    Mai mnogo oburkano stana
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

AXaaxa

Pitash dali mi se e sluchvalo!?... Ta na men samo tfa mi se sluchva! Smisyl to azzz kato si haresam nqkoi i iskam samo taka da go kaja: ZABIVKA.. Amaaa vse pak sme v taka vyzrast naliii...Do segaa samo vednyj sami tekli ligiTe po nqkoiii ...Az sam TvyrDo zad Tova - ako iskash neshto DAvai puk kakfoto shte da staaava..Nali?!
    shit'zZ come true wen you belive in them...xXx I love when you kiss me, I love you tess of moute you're evrythin' in my life..Dear Cocain just kidin' ...Shortyyy where you goO?!

Мега фен Аватара на koalka
    Една единствена връзка съм имала и все още я имам.Никога това не ми се е случвало,въпреки че сме от 1 година заедно.Просто толкова много го обичам и желая,че просто не мога да погледна друг.И не съм съгласна с това момиче,което каза,че сме в такава възраст.Това не е така.Не зависи от възрастта,а от силата на чувствата.Не мога да приема,че обичаш истински и силно човека,с който си и искаш постоянно да се забиваш с други хора.Тези две неща са взаимно изключващи се(според мен)...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, нещо подобно ми се случи на скоро. Имах сериозен приятел, но исках да бъда с друг. Е, сега съм с другия Но не беше просто привличане, а нещо повече

Фен
    Град
    София
    Кофти ситуация
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    От тези постове си проличава как момичетата/жените обичат да кръшкат. То си им е в природата. Просто човек да няма думи, без коментар

Повече от фен
    хах...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ako chuvstvata naistina sa silni,tova ne moje da se sluchi

Мега фен Аватара на iiirish
    никога не съм била влюбена, но мога да ти кажа, че дори при последната ми връзка, продължила година и два месеца и която не знам и аз защо продължи толкова дълго, никога не съм си и помисляла за друг! за мен отдадеш ли се на един човек докато официално не си кажете "Край" отделните забежки са чисто губене на време и принизяване под собственото ти достойнство

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    еми на мен лично не ми се е случвало.Не можеш да обичаш някои а пък да харесваш друг!

Re: Обич и харесване

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора случвало ли ви се е да сте истински влюбени в някой/някоя и да го/я обичате много ама наистина много дори да ви е 1-вата любов и да си харесате някой да ви се прииска да сте с него за малък период от време просто разнообразие(да речем с тоя риск не можете да изгубите човека който обичате колкото и странно да ви зчуви).
    Да харесвате някой но и да обичате някой и дори обичта ви понякога да си мислите за момчето което просто ви харесва но за нещо моментно или кратковремено без никакви сериозни планове... ???
    на мен лично не ми се е случвало но се е случвало но на предишни мои гаджета се е случвало и не особено приятно щото после се стига до един неприятен край !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    От тези постове си проличава как момичетата/жените обичат да кръшкат. То си им е в природата. Просто човек да няма думи, без коментар
    Айде, айде а за момчетата да не говорим!Аз не мога да ви разбера вас момчетата - вие като кръшкате,нищо сериозно флиртчета,ала-бала, момиче като кръшне и край вече- курва била нз си ква била!Тц тц думи нямам и аз вече....

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от __KoGaTo SuMnE__
    еми на мен лично не ми се е случвало.Не можеш да обичаш някои а пък да харесваш друг!
    Не съм съгласен,на мен ми се е случвало като бях малък,на предишната ми приятелка която беше мн. влюбена в мен се случи същото ходи с един 2 седмици щото се бяхме скарали заради глупости а сега тя още ме обича.

По-скоро зависи от ЕГН-то(тя като е 15 годишна е нещо май нормално)
    Ама разликата да обичаш и да харесваш е коренно различна!
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Обич и харесване

До този момент не ми се е случвало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си