.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Eй, алоооо! Аз да не ходя с 13 годишен бе! Тва 4е аз съм на 20 а той на 18, тва ли ти е представата за разврат?
    Бфффф!
    ми комплексираните жени ходят с по-малки от тях. що не си хванеш някой батко като си толкова отворена а си тръгнала с малкия дето може да си го въртиш на фльонга щото е по-лесно. айде не ми обяснявай. истината я знаем вече. с по-големия дето те е правил луда и сега избиваш и компенсираш с малките, но това не те прави много голяма гъзарка в очите на квалитетните пичове, а просто си смешна
    Мне знам що си решил 4е се правя на гъзарка и съм "толкова отворена" Ноо.. ОК, наеш колко то4но ме ебе кой кво си мисли и то то4но пък в някъв форум
    ако подписа ти е верен преди 1.5 години той не е бил пълнолетен щом сега е на 18 е бил на 16.5 което те прави автоматично парясница. а такива не само по форумите но и обществото като цяло осъжда и порицава. такива нямат право на глас и мнение и бива да бъдат пребивани за назидание. безсрамно е поведението и наглостта, с която пишеш тук, а арогантния ти тон говори и колко си възпитана. сигурно и правиш секс с голямата черна немска овчарка извратена кучко.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Като гледам масираната атака по всички флангове днес, май познаваме човека, който стои зад всичко това. Особено това последното си мяза на гавра тип "Умнияя" (макар, че не си го представям да казва "пройдоха". Умнияя, я кажи "пройдоха"! Нее, не е той ) А, нямаше ли подобен случай с quench малко преди да се активизирам?

SINDEL, случайно да си отказала на някой педал на последния купон? Защото човекът звучи много разочарован.. Незадоволен, някак си. Мисля, че quench трябва да му обясни как липсата на достатъчно бой от партньора му може да предизвика неоправдана агресия
    =D> =D> =D>
    Много е възможно като се замисля

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хахах,народеееее,какво става тук?
    Ред и дисциплина требе.
    Гости,няк'ви наачкани и прочие да си затворят устите!Или по-точно,да ходят да избиват комплекси и агресия някъде другаде.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    да си смени шлифера тогава може
    Това не е шлифер! А поло-суитчер-нещо си.. Май.. *вдига рамене*
    дори и ти не знаеш какво е !!! %^%%%$^%&^*##$%!&*)*
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest
    Eй, алоооо! Аз да не ходя с 13 годишен бе! Тва 4е аз съм на 20 а той на 18, тва ли ти е представата за разврат?
    Бфффф!
    ми комплексираните жени ходят с по-малки от тях. що не си хванеш някой батко като си толкова отворена а си тръгнала с малкия дето може да си го въртиш на фльонга щото е по-лесно. айде не ми обяснявай. истината я знаем вече. с по-големия дето те е правил луда и сега избиваш и компенсираш с малките, но това не те прави много голяма гъзарка в очите на квалитетните пичове, а просто си смешна
    Мне знам що си решил 4е се правя на гъзарка и съм "толкова отворена" Ноо.. ОК, наеш колко то4но ме ебе кой кво си мисли и то то4но пък в някъв форум
    ако подписа ти е верен преди 1.5 години той не е бил пълнолетен щом сега е на 18 е бил на 16.5 което те прави автоматично парясница. а такива не само по форумите но и обществото като цяло осъжда и порицава. такива нямат право на глас и мнение и бива да бъдат пребивани за назидание. безсрамно е поведението и наглостта, с която пишеш тук, а арогантния ти тон говори и колко си възпитана. сигурно и правиш секс с голямата черна немска овчарка извратена кучко.
    Това беше тъпо. Много тъпо. Толкова е тъпо, че нямам думи просто. По твоята логика аз съм супер отворена, понеже като бях на 14 ходех с 18 годишен. Интересно, нали? Него пък трябва обществото да го е осъждало, нали така?
    П.С. Очаквам с нетърпение злобното ти изказване.

Тя ходи с мене, проблем ли има ? Аз съм на 18, тя на 20. Стига сте я обиждали.
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    бойчо ако съм аз на твое място ще ги набия и не я ще набия кокат не е виновна и после се напия и пак и пак да се пробя накрая и да умра в някоя кофа! и поне ще те пишат по весниците а пък аз ше ги чета ще клатя глава и ще казвам тоя го наех кой е !
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Прав е госта! Недопустимо е момичетата да могат да ни съдят за педофилия, а ние - не. Редно е някой 15-16 годишен да осъди дъртата путка, която го прелъсти (ако намери такава). Щом може едното - може и другото!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    само да попитам за педофилия не се ли съди ако лицето е по 14 години? и вобще за какъв чеп говорите подяволите ?
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    само да попитам за педофилия не се ли съди ако лицето е по 14 години? и вобще за какъв чеп говорите подяволите ?
    Eстествено. Малолетните ги съдят, непълнолетните не. Много хора има обаче в заблуждение.
    И за тая педофилия вече като чета и по форуми и по медии, айде стига! Има там един ненормалник Кузов в цяла България и разни вносни новинки за педофили по щатите и Англия, че то там от край време си има, и ние тука в неква истерия.
    А и тоя госта дека бъзика мацката, че ходи с по-малък от нея, да вземе да си удари една в банята и да не си избива недоебаните комплексчета тука.
    Кой квото иска ше си прави, щом не вреди на другите и е по взаимно съгласие с партньора му, ако ще да е и на 5 годинки... айде стига с тоя псевдо морал вече

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    ан тей МОРАЛИСТИ!!!!
    хуя избирач не е ебач!

Umri!
    Blagodarq za vnimanieto!

Голям фен
    Ако беше баща на такова момче , както сам сподели щеше да го заключваш ...... помисли си какъв баща може да заключва детето си и дали въобще такъв човек може да се нарече родител ...... а помеждодругото какво лошо има да ходи с по-големи момичета !?
    Дори и аз го правя ...... и наще знаят . Изборът на момиче е въпрос на вкус а не на родителски контрол
    П.П. пак забраих да копирам че като гледам каква олелия се вдига след въпросният пост няма да разберете за кой пиша

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Тя ходи с мене, проблем ли има ? Аз съм на 18, тя на 20. Стига сте я обиждали.
    Това беше добро уточнение. Здравей, LoRinSeR!

А относно педофилията - ако пълнолетен блудства с дете под 14 години, се обвинява в педофилия, независимо дали е било по взаимно съгласие или не. Пълнолетен може да прави секс с дете между 14 и 18 години само по взаимно съгласие, при условие, че непълнолетният разбира напълно какво се случва.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    shizzle
    както винаги стилът ти е като на шушляк вече се обедих на 100%
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен
    Град
    shizzle
    както винаги стилът ти е като на шушляк вече се обедих на 100%
    Човек, моля те, иди си играй с пишката някъде. Мисля, че вече достатъчно силно ни убеди колко си прост, вече на Гинес съм се обадил да ти измерят вдлъбнатостта на главата за световния рекорд.

Град
    при чичо Страх
    Наачканият сериозно започва да ме дразни с малоумните си постове и безграничната си тъпота.Някой да направи нещо... ,моля.

Мега фен Аватара на quench
    Хорица,честно - вече 5-и път днес влизам във форума,за да ви гледам как се храните един друг!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    при чичо Страх
    Днес е уникален ден.
    Абе купон да става...

Голям фен
    Прави сте....става нечуван спам

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    леле да не се засегна праволинейния ти бавно подвижен мозък
    гледай сега може да съм простак ама поне си го знам а ти си задръстен и него знаеш такаче .... аз съм по-добре
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен
    Град
    Заради тези спорове си пропуснах лекцията по Икономичски Теории (всъщност, само си търсех извинение :P )

Ачка, някои казват - убий тъпака с мълчание. Е, аз не вярвам в тази максима и съм добре въоръжен. А и на теб ще ти писне съвсем скоро, то на недораслеците така им писва всичко. Освен да си бият чекии, това е ултимативното занимание по всяко време и на всяко място.. Просто защото са девствени дупета.

И все пак коя гълта и коя не ?????

Ае хора ... вие добре ли сте. От къде на къде като е с две години по-голяма от момчето трябва да се смята за развратница и прочие глупости. Да ви имам заспалото мислене.. после много отворени. Какво ненормално има в цялата работа? Някой ако може да ми обясни.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз го правя понякога. Не мисля,че съм развратна, просто си е кофти да го карам да свършва в тоалетната или във салфетка. Той не е мн навит да гълтам,но след като разбра,че нямам против и ми харесва-НП.

Guest
    Koi kvoto i da mi govori za mene e neshto nerealno 20 godishno momiche da hodi s 18 godishno momche... ) SINDEL ti li mu plashtash smetkite ?! Ili maika mu i tati mu davat dostatychno pari da ti zadovolqva nujdite :]. Kakto i da e to si e tvoq precenka, makar i da sym obeden che priqtelkite ti sigorno te odumvat zad gyrba ti DD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си