.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Guest
    И все пак да се върнем на темата.

На никой не му пука за педофилите.

Момичета, ГЪЛТАТЕ ЛИ ИЛИ НЕ? (тоест - грижите ли се за здравето си или не?)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз гълтам и ходя с по-малък от мен айде сега нападайте ме и мен \/

ne i ne mislq 4e bih go napravila

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Скоро не съм, но преди беше редовно.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Много пъти са ми свършвали в устата,но не съм гълтала нито веднъж.Като ми престои за около 5 секунди в устата,ми става една гадна горчива и плюя незабавно...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Много пъти са ми свършвали в устата,но не съм гълтала нито веднъж.Като ми престои за около 5 секунди в устата,ми става една гадна горчива и плюя незабавно...
    Затова се гълта веднага, хахаха!! А иначе по темата, макар, че май никой не пита момчетата. Самият аз не харесвам всеки път да свършвам в устата на момичето. Поначало не харесвам да свършвам по време на любовната игра.. Но, при правилното настроение наистина е мнооого възбуждащо!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Затова се гълта веднага, хахаха!! А иначе по темата, макар, че май никой не пита момчетата. Самият аз не харесвам всеки път да свършвам в устата на момичето. Поначало не харесвам да свършвам по време на любовната игра.. Но, при правилното настроение наистина е мнооого възбуждащо!
    Хахах ами прав си,ама ....ц ц ц абе не мога и не мога.Бях чела една,че като гълтала и след това и действало като разхлабително и от тогава не съм си и помисляла гълток-гълток...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Гълтам винаги. На мен пък ми е интересно на момчетата как им харесва повече - момичето да гълта или не?

Супер фен
    Град
    Бях чела една,че като гълтала и след това и действало като разхлабително и от тогава не съм си и помисляла гълток-гълток...
    Тогава - the next best thing. Подложи си лицето/гърдите/коремчето/дупето

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    shizzle spokoino ni6to ne si izturval ot lekciqta

Abe vie kakvi gi izkarahte tuka be? Mrusnici...razvratnici ...I kakvo kato gultat? Ne mislq 4e e gnisno ili protivno ...a tova za razhlabitelnoto napravo me razbi Ne vijdam kude e problema v gultaneto? Koe e izvrateno .. ?
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Град
    чукча ( северния полюс )
    ххахаха баси кухия пост без да ми се обиждате
    anito.sl = най-сладкото диваче

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Хахах ами прав си,ама ....ц ц ц абе не мога и не мога.Бях чела една,че като гълтала и след това и действало като разхлабително и от тогава не съм си и помисляла гълток-гълток...
    Аз съм тази-просто така се получава-не че е нещо лошо де-и без това съм със стегнат стомах.
    А иначе не знам-не ми горчи и даже ми бие на прясно мляко.

Guest
    Бреей!
    Че то гълтачките не били малко бе! ПОХВАЛНО!

За тези, които се оплакват от "горчиво" - да гълтат ведната!

И само да кажа, че щом спермата вече е в устата ви, няма никакъв смисъл да плюете, защото така или иначе вече сте усетили вкуса. Малко логическо мислене се иска. ;]

А иначе свършването върху лицето или върху циците също е опция. Няма нищо по-красиво от това да виждаш как капки сперма се стичат бавно по лицето на момичето.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    да напълниш пупчето или да и намацаш стабилно гърба
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az gultam

Повече от фен
    АЗ ДА Присъединявам се към клуба...
    Явно днес съм изтървала купона из темата муахахха Държа да отбележа само за протокола значението на цветистата дума "парясница", която някой е използвал твърде неподготвен. Това е диалектна дума, с която се обозначава зарязана жена/мъж/респективно-парясник/, става дума за времената, когато още е нямало развод... Благодаря за вниманието Пишете ми отличен за добрата подготовка

az gyltaaaaaaaaaaam....sekaf alkohol
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    АЗ ДА Присъединявам се към клуба...
    Явно днес съм изтървала купона из темата муахахха Държа да отбележа само за протокола значението на цветистата дума "парясница", която някой е използвал твърде неподготвен. Това е диалектна дума, с която се обозначава зарязана жена/мъж/респективно-парясник/, става дума за времената, когато още е нямало развод... Благодаря за вниманието Пишете ми отличен за добрата подготовка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си