Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Eй, алоооо! Аз да не ходя с 13 годишен бе! Тва 4е аз съм на 20 а той на 18, тва ли ти е представата за разврат?
Бфффф!
ми комплексираните жени ходят с по-малки от тях. що не си хванеш някой батко като си толкова отворена а си тръгнала с малкия дето може да си го въртиш на фльонга щото е по-лесно. айде не ми обяснявай. истината я знаем вече. с по-големия дето те е правил луда и сега избиваш и компенсираш с малките, но това не те прави много голяма гъзарка в очите на квалитетните пичове, а просто си смешна
Мне знам що си решил 4е се правя на гъзарка и съм "толкова отворена" Ноо.. ОК, наеш колко то4но ме ебе кой кво си мисли и то то4но пък в някъв форум
ако подписа ти е верен преди 1.5 години той не е бил пълнолетен щом сега е на 18 е бил на 16.5 което те прави автоматично парясница. а такива не само по форумите но и обществото като цяло осъжда и порицава. такива нямат право на глас и мнение и бива да бъдат пребивани за назидание. безсрамно е поведението и наглостта, с която пишеш тук, а арогантния ти тон говори и колко си възпитана. сигурно и правиш секс с голямата черна немска овчарка извратена кучко.
Това беше тъпо. Много тъпо. Толкова е тъпо, че нямам думи просто. По твоята логика аз съм супер отворена, понеже като бях на 14 ходех с 18 годишен. Интересно, нали? Него пък трябва обществото да го е осъждало, нали така?
П.С. Очаквам с нетърпение злобното ти изказване.