- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- който е да си призне е!
И все пак да се върнем на темата.
На никой не му пука за педофилите.
Момичета, ГЪЛТАТЕ ЛИ ИЛИ НЕ? (тоест - грижите ли се за здравето си или не?)
Аз гълтам и ходя с по-малък от мен айде сега нападайте ме и мен \/
ne i ne mislq 4e bih go napravila
Много пъти са ми свършвали в устата,но не съм гълтала нито веднъж.Като ми престои за около 5 секунди в устата,ми става една гадна горчива и плюя незабавно...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Затова се гълта веднага, хахаха!! А иначе по темата, макар, че май никой не пита момчетата. Самият аз не харесвам всеки път да свършвам в устата на момичето. Поначало не харесвам да свършвам по време на любовната игра.. Но, при правилното настроение наистина е мнооого възбуждащо!Първоначално написано от ultra
ХахахПървоначално написано от shizzle
ами прав си,ама ....ц ц ц абе не мога и не мога.Бях чела една,че като гълтала и след това и действало като разхлабително и от тогава не съм си и помисляла гълток-гълток...
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Гълтам винаги. На мен пък ми е интересно на момчетата как им харесва повече - момичето да гълта или не?
Тогава - the next best thing. Подложи си лицето/гърдите/коремчето/дупетоПървоначално написано от ultra
![]()
shizzle spokoino ni6to ne si izturval ot lekciqta![]()
Abe vie kakvi gi izkarahte tuka be? Mrusnici...razvratnici ...I kakvo kato gultat? Ne mislq 4e e gnisno ili protivno ...a tova za razhlabitelnoto napravo me razbiNe vijdam kude e problema v gultaneto? Koe e izvrateno .. ?
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
ххахаха баси кухия постбез да ми се обиждате
![]()
anito.sl = най-сладкото диваче
Бреей!
Че то гълтачките не били малко бе! ПОХВАЛНО!
За тези, които се оплакват от "горчиво" - да гълтат ведната!
И само да кажа, че щом спермата вече е в устата ви, няма никакъв смисъл да плюете, защото така или иначе вече сте усетили вкуса. Малко логическо мислене се иска. ;]
А иначе свършването върху лицето или върху циците също е опция. Няма нищо по-красиво от това да виждаш как капки сперма се стичат бавно по лицето на момичето.
да напълниш пупчето или да и намацаш стабилно гърба![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
АЗ ДАПрисъединявам се към клуба...
Явно днес съм изтървала купона из темата муахахха Държа да отбележа само за протокола значението на цветистата дума "парясница", която някой е използвал твърде неподготвен. Това е диалектна дума, с която се обозначава зарязана жена/мъж/респективно-парясник/, става дума за времената, когато още е нямало развод... Благодаря за вниманиетоПишете ми отличен за добрата подготовка
![]()
az gyltaaaaaaaaaaam....sekaf alkohol![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Първоначално написано от jeditte
![]()