.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    CoFenka
    Guest

Оцветяващ шампоан

Търся си добър оцветяващ шампоан.Косата ми е кестенява искам да стане черна,ама за малко защото бързо ми омръзва.Ще съм благодарна ако ми помогнете

lover4etooo
    Guest
    ami probvai s toq na prestige(ne sam sigurna dali taka se pi6e).az sam se pravila s nego 4erna i 4ervena.haresva mi e burzo se maha.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Palette (ако тъй се пише) също имат...нот бед

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    По добре къна! Много по подхранваща е и около 2 месеца максимум ще ти седи на главата

Фен
    Град
    Свищов
    Моята коса е тъмн-кестенява,пробвала съм с различни видове оцветяващи шампоани,но няма и минимална промяна в цвета,ама по-добре не започвай с боя,защото се съсипва косата.

Guest
    i az iskam da si napravq kosata 4erna oba4e za okolo sedmica nqkakvi predlojeniq tezi ocvetqva6ti 6ampoani za kolko vreme se otmivat

мама скоро беше купила една маска за 4ервена коса от 3 нанасяния бях тъмно4ервена от светлокестенява ае биваше си я ..ще видя как то4но се казваше...
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    АБе вие сте малоумни вместо да си купите една по трайна боя шампоани ще ми ползват и при боята и при боядисващите шампоани ефекта е почти еднакъв и истощаването на косата също !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си