.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 177

Град
    Varna

Abe hora vqrvate li v1ob6te v liubovta???

Abe horica q mi kajete vsi4ki govorqt za liubov za obi4 za sex za liubov ot pr1v pogled ami ai mi kajete kakvo e liubov a? Mn mi e interesno 6toto ima6e edno mn dobre kazano " Liubovta e kato prizracite vsi4ki govorqt za tqh no malko hora sa q vijdali." ta taka de ai da vidim akakvo 6te izmislite kajete mi kakvo to4no e liubovta? a az prez tva vreme 6te 4eta i 6te opitam da otgovarqm na vseki edin koito zaqvi nqkakvo mnenie ... Interesno mi e ... kolko mneniq 6te se nav1dqt
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Guest
    Ами любовта скъпи сладък мой е това което чувствам към Пепито

Град
    Varna

Axam

A kakvo izpitva6 k1m Pepi?
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Ами обичам я колкото и изтръкано да звучи вече тази дума.Ако искаш мога и да ти кажа точно какви са ми чувствата към нея
    Наща маса поздравява ваща маса със песента "Платете ни сметката"

Град
    Varna

Emi da

Emi da e to tva e ideqta kaji mi ti kakvo to4no ipitva6 k1m neq i kak si obesnqva6 ne6tata koito izpitva6

Ами любовта е по-силно чуство на привързаност. Да искаш да гушнеш, целунеш, погалиш човека до себеси да го държиш при себе си възможно най-дълго. Естествено това чувство може и да не е вечно, но го има. Любовта е чувство по-силно от приятелската обич, и искаш момичето/момчего до тебда го знае и се стараеш да й го показваш.
    Черен Принц

Guest
    Ами да не можеш да спреш да мислиш за нея да я сънуваш да чувстваш липсата и когато я няма да искаш постоянно да си с нея да я гушкаш да я целуваш ............

Град
    Varna

xaxaxa

Zna4i i za dvama vi imam edno mn kofti s1ob6tenie ......... Vsi4ko tova koeto izbroihte e prosto navici svikva6 s nqkoi poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si

eto me i men v tozi sait nai posle uspqh da se regna spored men lubovta ne moje da se izkaje s dumi tq se dokazva s dela kakto paco mnogo pyti mi e dokazval lubovta si CuMnaTu4Ho_F -> <- paco88

Guest
    ot v4era veche sm se otchaql ot si4ko .. veche i f lubofta ne vqrvm ..

Zna4i i za dvama vi imam edno mn kofti s1ob6tenie ......... Vsi4ko tova koeto izbroihte e prosto navici svikva6 s nqkoi poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si Smile Drool
    е добре бе хубаво го каза... но не е само такова нещо..
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Град
    Varna

a ti si?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ot v4era veche sm se otchaql ot si4ko .. veche i f lubofta ne vqrvm ..
    a ti si ? koi 4e ne6to neznam koi pi6i pi6i ot kogo e

Напротив не е егоизъм .Ако беше егоизъм щях да я държа заключена,а
    както виждаш не сам го направил.А и тя предполагам също изпитва това което и аз иначе да ме е оставила много отдавна.Лубовта трябва да е и от дявете страни не забравяй.

Град
    Varna

Xaxaxaxa

Ami Pacoo malko 6te ti e trudno da q zakliu4i6 ne misli6 li? 6toto se pak tq e jivo s16testvo i ima pravo na svoite kontakti

Град
    Varna

:)

Цитирай Първоначално написано от GeRgY
    Zna4i i za dvama vi imam edno mn kofti s1ob6tenie ......... Vsi4ko tova koeto izbroihte e prosto navici svikva6 s nqkoi poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si Smile Drool
    е добре бе хубаво го каза... но не е само такова нещо..
    I kakvo e to ako ne e taina?

Именно за това говоря.не си ли чувал поговорката-Пусни на свобода този който обичаш и ако се върне значи и той те обича.Аз не сам я вързал но тя стои с мен значи ме обича поне спорем мен :P

Град
    Varna

Xaxaxa ;)

Xaxaxax dobre paco zatapi me ama az sega 6te kontriram s edno predno ne6to koeto kazah NAVICI

Еми за това питай нея

e pise ti i da se opitash da me zakluchish az nqma da ti pozvolq

Добре сега немога да споря :P защото нямам с какво Но наистина добре го каза това
    ....poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si....
    БРАВО! =D> =D> =D> =D>
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Град
    Varna

Xmmmmm

Paco tova se nari4a neznanue zna4i ski sq ne govorq samo za neq a i za teb ti ima6 navicite da q vijda6 da si s neq i t.n.t.

Mav zashto spored teb ne syshtestvuva lubovta spored men e zashtoto ne si q izpital

ми недей

Град
    Varna

::)))))))))

Цитирай Първоначално написано от GeRgY
    Добре сега немога да споря :P защото нямам с какво Но наистина добре го каза това
    ....poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si....
    БРАВО! =D> =D> =D> =D>
    Blagodarq

Аз знам какво изпитвам и не смятам че сам длъжен да се обеснявам на никого защото този към когото са насочени чувствата ми ги знае и това е достатъчно за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си