- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Abe hora vqrvate li v1ob6te v liubovta???
Abe horica q mi kajete vsi4ki govorqt za liubov za obi4 za sex za liubov ot pr1v pogled ami ai mi kajete kakvo e liubov a? Mn mi e interesno 6toto ima6e edno mn dobre kazano " Liubovta e kato prizracite vsi4ki govorqt za tqh no malko hora sa q vijdali." ta taka de ai da vidim akakvo 6te izmislite kajete mi kakvo to4no e liubovta?a az prez tva vreme 6te 4eta i 6te opitam da otgovarqm na vseki edin koito zaqvi nqkakvo mnenie ... Interesno mi e ... kolko mneniq 6te se nav1dqt
![]()
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
Ами любовта скъпи сладък мой е това което чувствам към Пепито![]()
A kakvo izpitva6 k1m Pepi?
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
Ами обичам я колкото и изтръкано да звучи вече тази дума.Ако искаш мога и да ти кажа точно какви са ми чувствата към нея![]()
Наща маса поздравява ваща маса със песента "Платете ни сметката"
Emi da e to tva e ideqta kaji mi ti kakvo to4no ipitva6 k1m neq i kak si obesnqva6 ne6tata koito izpitva6
Ами любовта е по-силно чуство на привързаност. Да искаш да гушнеш, целунеш, погалиш човека до себеси да го държиш при себе си възможно най-дълго. Естествено това чувство може и да не е вечно, но го има. Любовта е чувство по-силно от приятелската обич, и искаш момичето/момчего до тебда го знае и се стараеш да й го показваш.
Черен Принц
Ами да не можеш да спреш да мислиш за нея да я сънуваш да чувстваш липсата и когато я няма да искаш постоянно да си с нея да я гушкаш да я целуваш ............
Zna4i i za dvama vi imam edno mn kofti s1ob6tenie ......... Vsi4ko tova koeto izbroihte e prosto navici svikva6 s nqkoi poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si![]()
![]()
eto me i men v tozi sait nai posle uspqh da se regnaspored men lubovta ne moje da se izkaje s dumi tq se dokazva s dela kakto paco mnogo pyti mi e dokazval lubovta si
CuMnaTu4Ho_F ->
<- paco88
![]()
ot v4era veche sm se otchaql ot si4ko .. veche i f lubofta ne vqrvm ..
е добре беZna4i i za dvama vi imam edno mn kofti s1ob6tenie ......... Vsi4ko tova koeto izbroihte e prosto navici svikva6 s nqkoi poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si Smile Droolхубаво го каза... но не е само такова нещо..
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
a ti si ? koi 4e ne6toПървоначално написано от Анонимко
neznam koi pi6i
pi6i ot kogo e
![]()
Напротив не е егоизъм .Ако беше егоизъм щях да я държа заключена,а
както виждаш не сам го направил.А и тя предполагам също изпитва това което и аз иначе да ме е оставила много отдавна.Лубовта трябва да е и от дявете страни не забравяй.
Ami Pacoo malko 6te ti e trudno da q zakliu4i6 ne misli6 li? 6toto se pak tq e jivo s16testvo i ima pravo na svoite kontakti![]()
I kakvo e to ako ne e taina?Първоначално написано от GeRgY
Именно за това говоря.не си ли чувал поговорката-Пусни на свобода този който обичаш и ако се върне значи и той те обича.Аз не сам я вързал но тя стои с мен значи ме обича поне спорем мен :P
Xaxaxaxdobre paco zatapi me ama az sega 6te kontriram s edno predno ne6to koeto kazah NAVICI
![]()
Еми за това питай нея
e pise ti i da se opitash da me zakluchish az nqma da ti pozvolq![]()
![]()
Добре сега немога да споря :P защото нямам с каквоНо наистина добре го каза това
БРАВО! =D> =D> =D> =D>....poneje ti e priqtna kompaniqt mu i ot 4ist egoiz1m iska6 da go/q zad1rji6 samo za sebe si....
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Paco tova se nari4a neznanue zna4i ski sq ne govorq samo za neq a i za teb ti ima6 navicite da q vijda6 da si s neq i t.n.t.
Mav zashto spored teb ne syshtestvuva lubovta spored men e zashtoto ne si q izpital
ми недей
BlagodarqПървоначално написано от GeRgY
![]()
![]()
![]()
Аз знам какво изпитвам и не смятам че сам длъжен да се обеснявам на никого защото този към когото са насочени чувствата ми ги знае и това е достатъчно за мен