- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Abe hora vqrvate li v1ob6te v liubovta???
BlagodarqПървоначално написано от GeRgY
![]()
![]()
![]()
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
sladur4e 6te zapo4na s ne6tata koito ti kazah v kanala liubovta s1m q izpitval i ostanovih 4e tova ne e ni6to pove4e ot navici hormoni i pristrastqvaneПървоначално написано от cumnatu4ho_f
![]()
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
ei,mavrio! 1.lubovta su6testvuva i az vqrvam v neq-ima q pod mnogo razli4ni na4ini-uto4ni za koq lubov iska6 da se govori-vs govorqt za lubovta m/u momi4e i mom4e,noo...ima i dr tipove lubov...![]()
posle...mavrio(!)ti su6to si obi4al...i si mi go kazval-sledovatelno lubovta si q izpital...t.e.i za teb e imalo lubov-tova 4e v momenta q nqma krai teb,ne ozna4ava,4e su6testvuva...a osven tova ti q othvurlq6-"ne iskam da obi4am,ne moga da obi4am,lubovta e gadno 4uvstvo....."i tn, i tn...taka 4e ako si otvori6 o4ite(i surceto)
moje6 i da q izpita6 otnovo i togava da spre6 da zadava6 glupavi(s izvinenie) vuprosi...
i osven tova ne mislq, 4e nqkoi moje da kaje kakvo e lubovta-za vseki tq e razli4na,deistva po razli4en na4in,pokazva se po razli4en na4in,dokazva se po razli4en na4in,posledstviqta i sa razli4ni...
a 6to se otnasq do navicite...ei tam e smisulut- da vidi6 razlikata i granicata m/u lubov i navik...
tova e moeto mnenie,koeto hi4 ne e skromno![]()
razni hora razni ideali v sluchaq vseki si ima mnenie i dori hipotetichno da priemem che e taka {a az si znam che ne e} ne mojesh da otrechesh che da hubavi navici
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Kami aplodismenti za teb sl1nce za teb s1m ne6to kato otvorena kniga qvnono napravi edna drebna gre6ka
po4ti be6e razbila teoriqta mi do momenta v koito kaza 4e othv1rlqm liubovta vqrno 4e ne jelaq pove4e tva 4udovi6te v s1rceto si no i ne bqgam ot nego ina4e da s1jalqvam 4e ne se uto4nih stava v1pros za liubovta m/u mom4e i momi4e
taka 4e ...... a i kaza 4e s1m q izpitval liubovta tr da e ot dvete strani kogato samo ediniiq obi4a tova nee liubov takava be6e situaciqta s sestra ti
![]()
Mavrio, повярвай, за да видиш. Не става по обратния начин. Ако ти не вярваш в думичката и чувството "любов" не смятам, че някой от нас може да те убеди в обратното. Винаги ще намираш аргументи да ни обориш за това този спор според мен е ненужен, но аз бих могъл да го направя стига да си початим малко.
Черен Принц
Do ponqkoga da ponqkoga ne za6toto. slednata situaciq ediniq obi4a drugiq ne .... navika ... znae6 li do kakvo moje da dovede edno mom4e ili edno momi4e 4el s1m bezbroi istorii za momi4eta ili mom4eta koito se s1moubivat za6toto drugiqt ne gi obi4a nai prqsnata e edno momi4e ot v4era li onq den slojila si glavata na vlakovite relsi .... ne smqtam 4e tova e dob1r navikПървоначално написано от cumnatu4ho_f
Първоначално написано от dream_dragon
[-o< [-o< [-o< taka taka taka nikoi ne e kazval 4e ne vqrvam za6toto seki koigto se e vliubil malko ili mn mu ostavat belezi a az imam izkliu4itelno d1lboki no tova 4e liubov ima ...... s1mnqqqm se i to jestoko
Privli4ane ..... Jelani.... udovolstvie ..... da moje bi no liubov neeeeeee soryy![]()
kaza 4e othv1rlqm liubovta vqrno 4e ne jelaq pove4e tva 4udovi6te v s1rceto si
kogato samo ediniiq obi4a tova nee liubov
takaaa... 1.da ne jelae6 ne6to,ne e li analogi4no s tova da go othvurlq6????!!!![]()
posle... kogato samo ediniqt OBI4A - obi4,lubov...razlikata ne e golqma...i za6to puk da ne e lubov? nespodelena lubov-pak lubov...taka 4eeeee![]()
Да вярваш в любовта е като да вярваш в това,че ще те хлопне инфаркт. Любовта не е нещо свише,а е просто "късо съединение" в мозъка ви. Обикновено,особено на по-ранна възраст,човек си мисли,че е влюбен,но няма симптомите. Аз съм мислил досега,че съм обичал 2-3 момичета,но всъщност е било дълбоко,ирационално инстинктивно привличане. Ако отсрещната страна не е влюбена във вас,по-добре намерете начин да удавите страстта си в похот и разгул,обикновено помага.
Eh kami samo s tebe ne moga da se borq sl1nce no tuk pak 6te te kontriram za6toto e NE spodelena liubov t.e. ne6to za koeto drugiq daje i ne si pomislq
taka taka taka nikoi ne e kazval 4e ne vqrvam za6toto seki koigto se e vliubil malko ili mn mu ostavat belezi a az imam izkliu4itelno d1lboki no tova 4e liubov ima ...... s1mnqqqm se i to jestoko - tva go napisa ti,mavrio ii... sam si protivore4i6,moito mom4e... pi6e6,4e si obi4al, no v sledva6iq red pi6e6,4e lubov nqma spored teb... aide purvo se uto4ni sus sebe si i togava spori s nas...![]()
xxaaxxa da s1glasih se s tebe oba4eПървоначално написано от quench
![]()
А да ти мина през ума, че си избройл неща от който е изградена любовта? Когато си влюбен ти си привлечен от някого, жадуваш го и си доволен, от това, че сте заедно?Първоначално написано от Mavrio
Черен Принц
ama e lubov,naliiiiiiiiiiiiiii???????sam si go napisal- nqma zna4enie kvo misli drugiqt, ti obi4a6 ---> lubov!!!!!!!!Първоначално написано от Mavrio
![]()
Първоначално написано от dream_dragon
XAxaxaxa priqteliu tuka se samozakopa tova bqha ne6ta ot 4ist egoiz1m koito se pravqt iska6 da si pove4e vreme s neq za da ne e nqkoi drug iska6 da si s neq za6toto si sviknal za6toto si misli6 4e prod1ljava da ti e priqtno a vs16tnost ve4e ti e sku4no
da vij sq az ti kazah ti mi izleze nasre6ta s nai serioznite argumenti v za6tita na liubovta i 4esno kazano tr siza da izmislq kak da te kontriram
emi togava,vlqdo...samo moga da kaja,4e ti se suglasqva6 s moite argumenti ---> se suglasqva6, 4e lubov ima...zna4i tozi spor ve4e moje da priklu4i!!! aide, 4ao,slunce... i OBI4AI, za6toto tva e superПървоначално написано от Mavrio
dori,kogato lubovta e nespodelena...
(((((((((((((((((((( kakvato e moita... no vajnoto e,4e q ima
)
ne s1jalqvam ne moga da se s1glasq s teb ne prikliu4va spora za6toto az ne moga da te kontriram v momenta sled obed kato se v1rna 6te te blokiram taka 4e tazi tema vse o6te ne e prikliu4ila sl1n4ice !!
XAxaxaxa priqteliu tuka se samozakopa tova bqha ne6ta ot 4ist egoiz1m koito se pravqt iska6 da si pove4e vreme s neq za da ne e nqkoi drug iska6 da si s neq za6toto si sviknal za6toto si misli6 4e prod1ljava da ti e priqtno a vs16tnost ve4e ti e sku4no[/quote]
Ако ти е скучно, защо още си с нея/него? Навик? Нима и живота не е навик? Нима дишането, храненето, ходенето, седенето пред компютъра и т.н. не се навици? А не сме ли егоисти когато искаме нещо коет оне можем да имаме и когато го получим не се ли стараем да го задържим повече време?
Черен Принц
Ако ти е скучно, защо още си с нея/него? Навик? Нима и живота не е навик? Нима душането, храненето, ходенето, седенето пред компютъра и т.н. не се навици? А не сме ли егоисти когато искаме нещо коет оне можем да имаме и когато го получим не се ли стараем да го задържим повече време?[/quote]Първоначално написано от dream_dragon
BRAVO,BRAVO!!!!!! [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> =D> [-o< =D>
mavrio, 6tom ne oborva6 ne6to, 6tom NE MOJE6 da go napravi6, zna4i go priema6 za dadenost (mat.termin: AKSIOMA) makar 4e moite argumenti mogat da se tokajat,taka 4e ne e suvsem taka... vajnoto e,4e ti napisa nevednuj "prava si" ---> 6tom si se suglasil dori s 1 moi argument i ne moje6 da go obori6, zna4i lubovta su6testvuva...
osven tova, ti postoqnno pi6e6 "mrazq tova,mrazq onova...." dumi4kata MRAZQ...se6ta6 li se koi e neiniqt antonim??? OBI4AM: lubov - omraza...zna4i, sled kato ti tvurdi6, 4e ima omraza i dori q izpitva6, prosto e neizbejno da ima i obratnoto - lubov
kakto ti kazah, ti sam postoqnno si protivore4i6 i dokato ne se izqsni6 sam sus sebe si, prosto nqma smisul ot tova, koeto se slu4va...
MI lubovta e edno mnogo nejno,mnogo izkreno 4uvstvo.Tq te kara da se po4uvstva6 jiv,da znae6 4e ima nqkoi na tazi zemq koito te obi4a,misli za tebe i ne moje da jivee BeZ teb.Tq e kato uxaino cvete,no ako go otkusne6 to ovqxva...
tova e lubovta...
![]()
aFe aS Da Vi KaJa VqrVaM f FSqKaKFa LiyBoF!0t LicHeN 0pit gy znam!m0a vi kajq 4e f m0menta imam vr1zka k0qty ne e 0t sk0ry i adski mn se 0bi4ame!i tfa ne e "samy navik" kakty kaaxa nqk0i 0t vas...pr0sty nqadqam se seki da 0tkrie p0l0vinkata si i t0gaa "6i zapeete dr pesen"...![]()
Не мога да кажа дали вярвам в любовта, защото не съм я усещал.
Има момичета, които съм харесвал, но любов не ! В момента има момиче, когато го погледна - първите пет секунди не мога да кажа нищо. Надявам се така да започва любовта![]()