.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 177
    Фен
    Град
    ПлЕвеН
    не мисля,Че любовта може да се опише с думи \/

Град
    Varna

:)

Цитирай Първоначално написано от __KoGaTo SuMnE__
    не мисля,Че любовта може да се опише с думи \/

Dobre 6tom ne moje da se opi6e ot kade ste sigurni 4e q ima?
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

VeSi7o
    Guest
    bez komentar

Като гледам темата още съществува и се пише. Е добре. Mavrio, докажи ми, че любовта не съществува.
    Черен Принц

kams
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream_dragon
    Като гледам темата още съществува и се пише. Е добре. Mavrio, докажи ми, че любовта не съществува.
    aide de,vlado,dokaji, 4e ne su6testvuva!!! az ve4e ti kazah, 4e ne moje6, za6toto ti se sul\glasi s na6i argumenti i sam napisa "tove e ......lubov" -ima q...kazah ti, izqsni se sus sebe si, za6toto ti sam se oponira6 i si protivore4i6- tvurdi6, 4e lubov nqma, a nevednij se suglasi, 4e q ima,makar i neprqko... taka 4eeeeeeeeee...

Град
    Varna

Emi temata napraih glupost da q napraq ve4na bez srok na godnost kato mi omr1zne 6te vidq kak da q mahna a da obejdavam 4ovek koito e "vliuben" 4e liubovta ne s16testvuva e vse edno kotka da se kateri po namazan s maslo metalen st1lb kakto i da e v1preki vsi4ko az s1m si magare i 6te probvam ...... sq iska6 li da ti kaja kakvo to4no e taka nare4enata liubov i tova v naukata e dokazano no poodelno ta tova s1brano v edno se opredelq ot nqkolko nau4ni sferi fizika himiq filosofiq i psihologiq t.e. zna4i p1rvi4nite instinkti za sex fizika i himiq i ot tam psihikata na novoto pokolenie {i kato kazvam novo nqmam predvit nas vas a pokoleniqta ot predi vekove nasam} koeto vzema da si vt1lpqva 4e tr da ima ne6to pove4e ot prosto sex s1zdava se takava vseobhvatna psihoza ili vt1lpqvane ako iska6 i eto ti liubo fizika himiq i ludost aaaaaaa ne 4akai zabravih Egoizma
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

За съжаление, колкото и да искам вече не мога да вярвам в нея
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kams
    aide de,vlado,dokaji, 4e ne su6testvuva!!! az ve4e ti kazah, 4e ne moje6, za6toto ti se sul\glasi s na6i argumenti i sam napisa "tove e ......lubov" -ima q...kazah ti, izqsni se sus sebe si, za6toto ti sam se oponira6 i si protivore4i6- tvurdi6, 4e lubov nqma, a nevednij se suglasi, 4e q ima,makar i neprqko... taka 4eeeeeeeeee...
    Kamincencencencen to mi vinagi gleda da e pred vsi4ki =D> bravo mili4ka na teb vinagi s1m ti se v1zhi6taval 4e si tak1v manik no super uporit a za tova 4e s1m se s1glasqval s vas moje be no ne nacqlo a samo s 4asti ot argomentite vi i v posledstvie toku 6to otgovorih az sam na sobstveniq si v1pros kakvo e TQ iq definirah za nqkoi dr hora

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
    За съжаление, колкото и да искам вече не мога да вярвам в нея
    A ti za6to tolkova ot4aqno go kaza?

kams
    Guest
    tva, vladimire, nqma ni6to ob6to s postaveniq ot men problem, taka 4e ne se opitvai da se izmukne6 po toq jaluk na4in, molq te! pone kato 6e me oborva6, oborvai na moqta tema i argument, a ne oborvai postaveni ot teb...

Град
    Varna
    tva, vladimire, nqma ni6to ob6to s postaveniq ot men problem, taka 4e ne se opitvai da se izmukne6 po toq jaluk na4in, molq te! pone kato 6e me oborva6, oborvai na moqta tema i argument, a ne oborvai postaveni ot teb...

=D> =D> =D> =D> =D> tak taka taka kami kami kami ne se izm1kvam a argumentite ti taka neka ti kaja 4e tova 4e se s1glasih s 4ast ot Argumentite ti ne zna4i 4e s1m s1glasen s vsi4ki i o6te po malko 4e se s1glasqvam 4e ima liubov za men liubovta e tova koeto kazah malko po nagore i ne smqtam 4e 4asta ot tvoite argumenti koito ne moga da oborq e p1k dostat14na da dokaje 4e liubov ima

Liubov ? Zashto pak da ne s16testvuva. Razbira se , 4e q ima tq e v nashite s1rce i nie ne mojem da q iztragnem. Liubovta e obi4. Obi4ta ne samo k1m gadje , priqtel , no i k1m rodnini. Vsichko e liubov. No prosto obi4ame roditelite si po edin na4in , i obi4ame priqtelqt/kata si po drug na4in. Roditelite ni sa nashtata podkrepa , sigurnost , a pritelqt/kata sa horata , koito ni davat nejnost , toplina , laski i t.n. Vladi shtom tvardish che ne nqma liubov.. to iskash da kaje6 4e ne moje6 da obi4a6 ili mojebi ne iska6 ? No az s1m pove4e ot ubedena 4e ti obi4a6 roditelite si , tova sashto e vid liubov , no tq se gradi na druga osnova. T1ka 4e liubov ima.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Talisman
    Liubov ? Zashto pak da ne s16testvuva. Razbira se , 4e q ima tq e v nashite s1rce i nie ne mojem da q iztragnem. Liubovta e obi4. Obi4ta ne samo k1m gadje , priqtel , no i k1m rodnini. Vsichko e liubov. No prosto obi4ame roditelite si po edin na4in , i obi4ame priqtelqt/kata si po drug na4in. Roditelite ni sa nashtata podkrepa , sigurnost , a pritelqt/kata sa horata , koito ni davat nejnost , toplina , laski i t.n. Vladi shtom tvardish che ne nqma liubov.. to iskash da kaje6 4e ne moje6 da obi4a6 ili mojebi ne iska6 ? No az s1m pove4e ot ubedena 4e ti obi4a6 roditelite si , tova sashto e vid liubov , no tq se gradi na druga osnova. T1ka 4e liubov ima.
    Taka taka taka liubima moq Vani4ka Ako be6e pro4ela si4ki komentari taka nare4enata ot teb liubov k1m roditelskoto tqlo ne e ni6to pove4e ot priv1rzanost poradi tova 4e si SVIKNAL/a da gi vijda6 vseki den i ti e stanalo kato navik a vsi4ki drugi liubovi i temp podobni pro4eti 1-2 komentara nagore za6toto e prekaleno ob6irno obqsneno kvo e i me m1rzi na novo da go pi6a abe snqkolko dumi LIUBOVTA e izmislena za da prikrie nqkoi ne tolkova 4isti pomisli k1m drugiq no sveta v posledno vreme do takava stepen se e razvratil 4ei dvamata imat takiva misli i e prosto .....

Mavrio защото са ме наранявали прекалено много
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Vladi liubovta ne e samo privarzanost.. v neq se vklu4vat i oshte mnogo d1lboki 4uvstva.. Spored men ti ne vqrvash v liubovta , za6toto ne si q izpitval ili pak prosto si ostaval razo4arovan.. Ne vqrvam da ne si q izpital.. vseki 4ovek moje da obi4a.. Liubovta ne e prosto edna tr1pka.. Tr1pkata e za malkite deca , koito ne znaqt kakvo e liubov i si mislqt , 4e mom4enceto/momi4enceto s koeto si igraqt vseki den i op obi4at go... Ne e t1ka v neq sa vlojeni mn 4uvstva.. No shte ti zadam edin v1pros mn e li4en no nadqvam se da ne mi se razsardish. Predi nqkolko meseca ti napravi edna glupost ( nqma da kazvam kakva vse pak tova sa si tvoi li4ni raboti ) , i tai de spodeli s men za tova koeto si napravil.... i pri4inata poradi koqto go napravi be6e , 4e priqtelkata ti be6e skasala s teb... Kaji mi 6tom ti ne obi4a6e i tvardi6 , 4e nqma liubov za6to postapi t1ka... ako ne q obi4a6e ti nqma6e da napravish taq glupost... ???

Guest
    Vladi liubovta ne e samo privarzanost.. v neq se vklu4vat i oshte mnogo d1lboki 4uvstva.. Spored men ti ne vqrvash v liubovta , za6toto ne si q izpitval ili pak prosto si ostaval razo4arovan.. Ne vqrvam da ne si q izpital.. vseki 4ovek moje da obi4a.. Liubovta ne e prosto edna tr1pka.. Tr1pkata e za malkite deca , koito ne znaqt kakvo e liubov i si mislqt , 4e mom4enceto/momi4enceto s koeto si igraqt vseki den i op obi4at go... Ne e t1ka v neq sa vlojeni mn 4uvstva.. No shte ti zadam edin v1pros mn e li4en no nadqvam se da ne mi se razsardish. Predi nqkolko meseca ti napravi edna glupost ( nqma da kazvam kakva vse pak tova sa si tvoi li4ni raboti ) , i tai de spodeli s men za tova koeto si napravil.... i pri4inata poradi koqto go napravi be6e , 4e priqtelkata ti be6e skasala s teb... Kaji mi 6tom ti ne obi4a6e i tvardi6 , 4e nqma liubov za6to postapi t1ka... ako ne q obi4a6e ti nqma6e da napravish taq glupost... ???
    abe pile pile az "liubov" s1m izpitval a 4uvstvata ne sa ni6to pove4e ot psihi4ni procesi i psiho vt1lpqvane atova 4e ima4uvstva ni6to podobno vsi4ko e tam gore v mozaka

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    lubota za men e neshto prekrasno, neshto koeto kara surceto ti da trepti, da ti se obrushta vsichko v korema kogato se setish za opredelqniq chovek ili go vidish, da te nakara da napravish nai-golqma ludost koqto nikoga ne bi napravil/a, tq e suvkupnost ot vsichki chyvstva i oshte neshto...
    iskam da q izpitam , no da ne e nespodelena kakto e bila do sega ami da me obichat i men...ako q otkriq shte napravq vsichko vuzmojno da q zadurja maksimalno mnogo vreme do sebe si.Pojalavam na vseki da namei istinskata i plamenna lubov, koqto nikoga da ne ugasva

Guest
    Lubovta? Tova naistina e ne6to koeto ne moje da se obqsni, no vse pak az moji i da povtorq nqkoi drugi mneniq 6te ti kaja kakvo e tova lubov. Spored men tova da si vliuben v nqkogo ozna4ava mnogo ne6ta: tova da ne prestava6 da misli6 za nego, da iska6 da si s nego, kogato si s nego da ti e vinagi qko i da se zabavlqva6 na maks, da go za6titava6 kakto i toi teb taka i ti nego, da se griji6 za 4oveka do sebe si, Da zaspiva6 s misalta za nego, i da stava6 s tazi misal[a i ne samo] :P ; Da vqrno e 4e lubovta e privyrzanost taka e, No lubovta e ne6to po krasivo ot privyrzanosta, tq e po istinska. Lubovta e trepvaneto na syrceto, kogato vidi6 lubimiq 4ovek, i momentite v koito zaedno zataqvate dyh,momentite v koito i dvamata se raztrepervate ot tova 4e ste blizo edin do drug.Lubovta tova e priqtnoto use6tane da si s 4oveka do sebe si, da ne te interesuva kolko e 4asa i kade trqbva da si sled edi si kolko vreme, da se naslyjdava6 na vsqka 1 celuvka, na vsqka pregrudka, na aromata. Lubovta e privyrzanost + priqtelstvo... +++ Tq e syvkupnost ot mnogo ne6ta, ponqkoga moji i da e egoisti4na,moje da e nespravedliva, no ako ima pone edna malka 4ast ot tezi ne6ta spored men tova e lubov. Moga o6te ne6ta da govorq za lubofty, no qvno tvoito mneni nqma da se promeni. A ne iskam da sporq. Vseki ima svoeto mneni po vyprosa.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Lubovta? Tova naistina e ne6to koeto ne moje da se obqsni, no vse pak az moji i da povtorq nqkoi drugi mneniq 6te ti kaja kakvo e tova lubov. Spored men tova da si vliuben v nqkogo ozna4ava mnogo ne6ta: tova da ne prestava6 da misli6 za nego, da iska6 da si s nego, kogato si s nego da ti e vinagi qko i da se zabavlqva6 na maks, da go za6titava6 kakto i toi teb taka i ti nego, da se griji6 za 4oveka do sebe si, Da zaspiva6 s misalta za nego, i da stava6 s tazi misal[a i ne samo] :P ; Da vqrno e 4e lubovta e privyrzanost taka e, No lubovta e ne6to po krasivo ot privyrzanosta, tq e po istinska. Lubovta e trepvaneto na syrceto, kogato vidi6 lubimiq 4ovek, i momentite v koito zaedno zataqvate dyh,momentite v koito i dvamata se raztrepervate ot tova 4e ste blizo edin do drug.Lubovta tova e priqtnoto use6tane da si s 4oveka do sebe si, da ne te interesuva kolko e 4asa i kade trqbva da si sled edi si kolko vreme, da se naslyjdava6 na vsqka 1 celuvka, na vsqka pregrudka, na aromata. Lubovta e privyrzanost + priqtelstvo...
    +++ Tq e syvkupnost ot mnogo ne6ta, ponqkoga moji i da e egoisti4na,moje da e nespravedliva, no ako ima pone edna malka 4ast ot tezi ne6ta spored men tova e lubov. Moga o6te ne6ta da govorq za lubofty, no qvno tvoito mneni nqma da se promeni. A ne iskam da sporq.
    Vseki ima svoeto mneni po vyprosa.

XAXXaxaxaxaxXAXAxaxaxaxaxx POGLEDNI SE SAMO zvu4i6 kato v nqkoi romanti4en film stiga be hora slezte edin po edin na zemqta bilo priqtelstvo xaxaxa nali znaete onazi reklama na sprait TVOQ NAI DOB1R PRIQTEL TE JELAE emi tva e sex sex hormoni hormoni i za da prikrie6 vsi4ko tova kazva6 obi4am te tova e liubovta

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    lubota za men e neshto prekrasno, neshto koeto kara surceto ti da trepti, da ti se obrushta vsichko v korema kogato se setish za opredelqniq chovek ili go vidish, da te nakara da napravish nai-golqma ludost koqto nikoga ne bi napravil/a, tq e suvkupnost ot vsichki chyvstva i oshte neshto...
    iskam da q izpitam , no da ne e nespodelena kakto e bila do sega ami da me obichat i men...ako q otkriq shte napravq vsichko vuzmojno da q zadurja maksimalno mnogo vreme do sebe si.Pojalavam na vseki da namei istinskata i plamenna lubov, koqto nikoga da ne ugasva
    Мн хубаво казано.На тфойто мнение съм
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Eх, Mavrio, още ни си разбрал, че се обаряш сам. Добре каза, че понятието любов е всичко изброено от теб, но под общ знаменател.
    Черен Принц

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mavrio
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Lubovta? Tova naistina e ne6to koeto ne moje da se obqsni, no vse pak az moji i da povtorq nqkoi drugi mneniq 6te ti kaja kakvo e tova lubov. Spored men tova da si vliuben v nqkogo ozna4ava mnogo ne6ta: tova da ne prestava6 da misli6 za nego, da iska6 da si s nego, kogato si s nego da ti e vinagi qko i da se zabavlqva6 na maks, da go za6titava6 kakto i toi teb taka i ti nego, da se griji6 za 4oveka do sebe si, Da zaspiva6 s misalta za nego, i da stava6 s tazi misal[a i ne samo] :P ; Da vqrno e 4e lubovta e privyrzanost taka e, No lubovta e ne6to po krasivo ot privyrzanosta, tq e po istinska. Lubovta e trepvaneto na syrceto, kogato vidi6 lubimiq 4ovek, i momentite v koito zaedno zataqvate dyh,momentite v koito i dvamata se raztrepervate ot tova 4e ste blizo edin do drug.Lubovta tova e priqtnoto use6tane da si s 4oveka do sebe si, da ne te interesuva kolko e 4asa i kade trqbva da si sled edi si kolko vreme, da se naslyjdava6 na vsqka 1 celuvka, na vsqka pregrudka, na aromata. Lubovta e privyrzanost + priqtelstvo...
    +++ Tq e syvkupnost ot mnogo ne6ta, ponqkoga moji i da e egoisti4na,moje da e nespravedliva, no ako ima pone edna malka 4ast ot tezi ne6ta spored men tova e lubov. Moga o6te ne6ta da govorq za lubofty, no qvno tvoito mneni nqma da se promeni. A ne iskam da sporq.
    Vseki ima svoeto mneni po vyprosa.

XAXXaxaxaxaxXAXAxaxaxaxaxx POGLEDNI SE SAMO zvu4i6 kato v nqkoi romanti4en film stiga be hora slezte edin po edin na zemqta bilo priqtelstvo xaxaxa nali znaete onazi reklama na sprait TVOQ NAI DOB1R PRIQTEL TE JELAE emi tva e sex sex hormoni hormoni i za da prikrie6 vsi4ko tova kazva6 obi4am te tova e liubovta

Az ti Kazah, s teb du6ico ne iskam da sporq, za6toto qvno ti si ima6 sobstveno mnenie i ne vijdam dali izob6to nqkoi moje da ti go promeni, no az re6ih prosto da si napi6a sobstvenoto mnenie.

kams
    Guest
    Eх, Mavrio, още ни си разбрал, че се обаряш сам. Добре каза, че понятието любов е всичко изброено от теб, но под общ знаменател.
    vladimire...ne samo az ti go kazah...prosto dream_dragon i az postoqnno ti pi6em,4e obqsnqva6 nqkakvi pulni prostotii... zatova samo 6te ti kaja, 4e ti si idiot i pove4e nqmam namerenie da pi6a v toq forum,za6toto, za da si dal poslednata duma, se opitva6 da mi postavq6 argumenti, koito sa prosto bezsmisleni- celta ti e samo da ne priznae6 "dobre,hora,lubov ima!" taka 4e... prosto durji6 se kato prase i moje6 ako si tolkova siguren 4e lubov NQMA, koeto NE e taka, i ti, iska6 ili ne se suglasi, moje6 da mi pi6e6 v skype-4eto,6toto tam nqma da ima6 vreme "da misli6 s kvo da me zakopae6", kakto se izrazi sam...
    prosto mi otg na lubovta, koqto izpitva6e sam kum sestra mi (LUBOVTA- nespodelena, no lubov) i na vsi4ki drugi momenti, kogato sam napisa dumata "LUBOV" , no, 4e q ima... postoqnno spomenava6, 4e lubov ima, a v su6toto vreme izmislq6 pulni prostotii, s koito se opitva6 da dokaje6, 4e dadenoto 4uvstvo ne e lubov...
    a tova, koeto napisa dream_dragon ti pokazva, 4e sam pi6e6 za lubov, no po drug na4in...opisva6 q... a az prosto tursqh momenti, kogato sam izpisa "LUBOV", za da ti dokaja, 4e ne znae6 za6to i za kakvo spori6... prosto za men ti v toq forum se durji6 kato malko dete, koeto iska da ima poslednata duma i se pravi, 4e se interesuva ot mnenieto na drugite, a vsu6tnost ne se interesuva kakvo kazvat, 6toto si e naumilo ne6to... taka 4e za men tova e izli6no, i nqmam namerenie da pi6a pak v toq forum (samo v kraen slu4ai), po prostata pri4ina, 4e ti se durji6 kato idiot, a nie nqkolko puti ti pokazahme, 4e lubov ima, a i ti sam, dori da ne iska6 da go priznae6, postoqnno pi6e6 za tova qvlenie, kato ne6to, koeto su6testvuva... tolkoz...
    (ni6to li4no, vladi, znae6, 4e po princip ne mislq, 4e si idiot... )
    tolkova ot men... vladimire, prosto se osuznai...

Град
    Varna

Kami Kami Kami :)

vladimire...ne samo az ti go kazah...prosto dream_dragon i az postoqnno ti pi6em,4e obqsnqva6 nqkakvi pulni prostotii... zatova samo 6te ti kaja, 4e ti si idiot i pove4e nqmam namerenie da pi6a v toq forum,za6toto, za da si dal poslednata duma, se opitva6 da mi postavq6 argumenti, koito sa prosto bezsmisleni- celta ti e samo da ne priznae6 "dobre,hora,lubov ima!" taka 4e... prosto durji6 se kato prase i moje6 ako si tolkova siguren 4e lubov NQMA, koeto NE e taka, i ti, iska6 ili ne se suglasi, moje6 da mi pi6e6 v skype-4eto,6toto tam nqma da ima6 vreme "da misli6 s kvo da me zakopae6", kakto se izrazi sam...
    prosto mi otg na lubovta, koqto izpitva6e sam kum sestra mi (LUBOVTA- nespodelena, no lubov) i na vsi4ki drugi momenti, kogato sam napisa dumata "LUBOV" , no, 4e q ima... postoqnno spomenava6, 4e lubov ima, a v su6toto vreme izmislq6 pulni prostotii, s koito se opitva6 da dokaje6, 4e dadenoto 4uvstvo ne e lubov...
    a tova, koeto napisa dream_dragon ti pokazva, 4e sam pi6e6 za lubov, no po drug na4in...opisva6 q... a az prosto tursqh momenti, kogato sam izpisa "LUBOV", za da ti dokaja, 4e ne znae6 za6to i za kakvo spori6... prosto za men ti v toq forum se durji6 kato malko dete, koeto iska da ima poslednata duma i se pravi, 4e se interesuva ot mnenieto na drugite, a vsu6tnost ne se interesuva kakvo kazvat, 6toto si e naumilo ne6to... taka 4e za men tova e izli6no, i nqmam namerenie da pi6a pak v toq forum (samo v kraen slu4ai), po prostata pri4ina, 4e ti se durji6 kato idiot, a nie nqkolko puti ti pokazahme, 4e lubov ima, a i ti sam, dori da ne iska6 da go priznae6, postoqnno pi6e6 za tova qvlenie, kato ne6to, koeto su6testvuva... tolkoz...
    (ni6to li4no, vladi, znae6, 4e po princip ne mislq, 4e si idiot... )
    tolkova ot men... vladimire, prosto se osuznai...

I az te obi4am kamince ama argumentite koito ti oprekva6 sa nau4no dokazani pile taka 4e neznam koi v situaciqta izliza glupav a tova 4e se d1rja kato malko dete kakvo problema e 4e ne mojete da kajete ni6to sre6tu moite argumenti a 6tom neiska6 da pi6e6 pove4e v foruma e tvoe re6enie pile i vie ne mi pokazahte 4e ima a s kosveni dokazatelstva se opitvate da oborite moite argumenti .... vqrno az ne mojeh da oborq izvesno vreme tvoite no s te4enie na razgovora te stanaha bezmisleni i nap1lno dokazani ot moq strana 4e ne sa taka kakto ti gi misli6 a imenno za6toto s1m se os1znal za tova napraih toq forum pile za6toto za razlika ot 99% ot horata koito mislqt 4e ima az si otvorih o4ite i vidqh kakva e deistvitelnosta za s1jalenie na prekaleno golqma 4ast ot horata glavata im e zam1glena ot tazi taka nare4ena "liubov" i ne vijdat cqlostnata kartina a tq e dosta po surova i gruba ot kolkoto si mislqt i tova 4e nqkoi sa q videli i ne mogat da q priemat e otdelen v1pros 6ti kaja edna prikazka neznam koi be6e q kazal " Ne vsi4ko e Cvetq i liubov" a az bih kazal : Abe HORA st1pete si na krakata i vijte kvo e defaktno kvo mi obesnqvate 4e liubov ima ni6to podobno kolkoto ima bog tolkova ima i liubov za6toto liubovta kakto i bog e prosto edna izmislica ot drevnosta za oblaga na nqkoi hora

Град
    Varna

Vani4kaaaaaaaa ;)

Aide be Vani4ka koga 6te me zakopava6 kamito ne moje za sq da me zakopae nap1lno a tq e edin dob1r govoritel i v1preki vsi4ko az izdrapvai dokazvam moeto a ti kaza 4e ima6 skriti jokeri s/u men davai strelqi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си