.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 177
    Голям фен
    spored men tq syshtestvuva...az mnogo pyti sym q useshtala bilo to spodelena ili ne,sega izpitvam nespodelenata lubov i e ujasno,no i prez tova trqbva da se mine

{Sweety_f} mhm prava si.. ot nespodelenata liubov nai - boli

L31h4z
    Guest
    Оф трябва да се регна, защото като си "Гост" хората не четат мненията ти или гледат много недоверчиво на всичко казано от теб...както и да е де...

Авторе на темата...
    1.Не се опитвай да показваш някакви ораторски умения, забелязва се, че не си особено добър в тази област.Съжалявам, но аргументите ти са нелогични и необмислени.
    2.Спри да подхождаш толкова скептично към всичко, което ти се каже.По дяволите, зарежи малко този нихилизъм и погледни обективно на нещата.Защо се инатиш?
    3.Не познавам човек, който НАИСТИНА да не вярва в любовта.Познавам много, които казват така, но на всеки му се иска да изпита от "онова" чувство.Не мисля, че ти си по различен...Просто имаш съмнения, явно причинени от неуспешни връзки, за любовта.Повярвай ми, ще пораснеш малко и ще намериш човека, който отново ще те накара да плачеш на Армагедон и да вярваш, че това в романтичните филми може да е истина, или другояче казано, да повярваш в любовта.
    4.Основният ти аргумент е:
    "Ама то това е привързаност" - Не, непознати приятелю...Привързаността е само част от любовта.Любовта е съвкупност от много други неща...И все пак, за различните хора, тя е съвкупност от различни неща.
    5.Опитваш се да оборваш твърденията на хората като казваш или "Ами виж колко си противоречиш, аз няма да ти казвам, прочети каквото си писал и ще разбереш", или "Имаш пропуски в своята теза" и край...до там...Без обяснение.Не е това начина да се води дискусия.Не може просто да отричаш всичко казано, без явна причина и да казваш "Не сте прави, аз печеля!!!".
    6.Виждам, че си бил нараняван достатъчно пъти, за да имаш такава нихилистична нагласа относно всички твърдения свързани с любовта, но това не е причина да отричаш очевидното - любов съществува във всякакви форми и да твърдиш, че това е просто привързаност или навик е глупаво.Ние не сме кучета.Нядявам се схвана за какво говоря.

И все пак знам, че никога няма да преодолееш било то разочарованието и болката от нещастните връзки, които си имал, или просто ината си и няма да признаш, че любов съществува, да, за всеки тя е различна, не може да се дефинира и определи като константа, но все пак съществува.

Моля ако ще отговаряш на поста ми, не го прави по начина описан в т.5.Благодаря за вниманието.

=D>
    Черен Принц

L31h4z evala

Mavrio sega e nai - dobre da zamal4i6

Секи я разбира по различен начин.. ам за мен означава просто да ми пука за някой..
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z
    Оф трябва да се регна, защото като си "Гост" хората не четат мненията ти или гледат много недоверчиво на всичко казано от теб...както и да е де...

Авторе на темата...
    1.Не се опитвай да показваш някакви ораторски умения, забелязва се, че не си особено добър в тази област.Съжалявам, но аргументите ти са нелогични и необмислени.
    2.Спри да подхождаш толкова скептично към всичко, което ти се каже.По дяволите, зарежи малко този нихилизъм и погледни обективно на нещата.Защо се инатиш?
    3.Не познавам човек, който НАИСТИНА да не вярва в любовта.Познавам много, които казват така, но на всеки му се иска да изпита от "онова" чувство.Не мисля, че ти си по различен...Просто имаш съмнения, явно причинени от неуспешни връзки, за любовта.Повярвай ми, ще пораснеш малко и ще намериш човека, който отново ще те накара да плачеш на Армагедон и да вярваш, че това в романтичните филми може да е истина, или другояче казано, да повярваш в любовта.
    "Ама то това е привързаност" - Не, непознати приятелю...Привързаността е само част от любовта.Любовта е съвкупност от много други неща...И все пак, за различните хора, тя е съвкупност от различни неща.
    5.Опитваш се да оборваш твърденията на хората като казваш или "Ами виж колко си противоречиш, аз няма да ти казвам, прочети каквото си писал и ще разбереш", или "Имаш пропуски в своята теза" и край...до там...Без обяснение.Не е това начина да се води дискусия.Не може просто да отричаш всичко казано, без явна причина и да казваш "Не сте прави, аз печеля!!!".
    6.Виждам, че си бил нараняван достатъчно пъти, за да имаш такава нихилистична нагласа относно всички твърдения свързани с любовта, но това не е причина да отричаш очевидното - любов съществува във всякакви форми и да твърдиш, че това е просто привързаност или навик е глупаво.Ние не сме кучета.Нядявам се схвана за какво говоря.

И все пак знам, че никога няма да преодолееш било то разочарованието и болката от нещастните връзки, които си имал, или просто ината си и няма да признаш, че любов съществува, да, за всеки тя е различна, не може да се дефинира и определи като константа, но все пак съществува.

Моля ако ще отговаряш на поста ми, не го прави по начина описан в т.5.Благодаря за вниманието.
    taka taka taka ne moga da razbera za6to i ti se hva6ta6 smao za 4ast ot komerntarite mi pove4eto gi obesnqvam no konkretniq ima6e prekaleno mn propuski soryy ama s1m ot m1rzelivite i me m1rzi taka 4e sorka taka neka da po4nem s teb eto v moq forum se staraq na vsi4ki ad ob1rna vnimanie ti ne pravi6 izkliu4enie ta tak de 1 vo ne oprajnqvam oratorski sposobnosti ne se opitvam da pokaja ne6to prosto zadadoh v1pros i za6titavam sobstvenata si teza
    2 ro s1jalqvam za skipticizma si no ne az tr da pogledna obektivno a ti za6toto az vijdam mn po 4isto ot kolkoto mn hora smqtat i ne se opitvam da gi oborvam s dadenite izrazi pro4eti celiq forum i pogledni 4e vseki seriozen argument go KOMENTIRAM makra da kazvam 4e go oborvam za6toto az go komentiram i go s1postavqm s tva koeto smqtam az
    i da pravilno vijda6 imam mn prejivqni vr1zki mn bolki no znae6 li za razlika ot 99% ot tuka pi6e6tite si spomnqnm s usmivka za tqh ne s t1ga i tazi bolka s1m q zag1rbil ne moga da razbera za6to smqta6 4e tr da porasna imenno kogato porasnah os1znah 4e q nqma predi tova smqtah 4e q ima po starite mi priqteli 6te ti kajat no tova ne e samo priv1rzvane to4no taka pravilno kaza tova e s14etanie za obqsnenie ot nqkolko NAUKI taka 4e kogato govorim za nauka mqsto liubovta nqma aide obqsni mi togava 6tom si tolkova golqm priv1rjenik i za6titnik na liubovta za6to togava tq ugasva mislq 4e be6e termina koito izpolzva edno momi4e malko po rano za6toto spored naukata ni6to ne se gubi to prosto preminava ot edno s1stoqnie v drugo taka 4e kogato zagubi6 ne6to zna4i prosto si go nqmal da moje bi 6te namerq 4oveka s koito 6te se 4uvstvam dobre do kraq na jivota si da moje da namerq 4ovek s kogoto ne iskam da se razdelqm no vsi4ko tova se obesnqva po nau4en p1t
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z

Авторе на темата...

taka taka taka ne moga da razbera za6to i ti se hva6ta6 smao za 4ast ot komerntarite mi pove4eto gi obesnqvam no konkretniq ima6e prekaleno mn propuski soryy ama s1m ot m1rzelivite i me m1rzi taka 4e sorka taka neka da po4nem s teb eto v moq forum se staraq na vsi4ki ad ob1rna vnimanie ti ne pravi6 izkliu4enie ta tak de 1 vo ne oprajnqvam oratorski sposobnosti ne se opitvam da pokaja ne6to prosto zadadoh v1pros i za6titavam sobstvenata si teza
    2 ro s1jalqvam za skipticizma si no ne az tr da pogledna obektivno a ti za6toto az vijdam mn po 4isto ot kolkoto mn hora smqtat i ne se opitvam da gi oborvam s dadenite izrazi pro4eti celiq forum i pogledni 4e vseki seriozen argument go KOMENTIRAM makra da kazvam 4e go oborvam za6toto az go komentiram i go s1postavqm s tva koeto smqtam az
    i da pravilno vijda6 imam mn prejivqni vr1zki mn bolki no znae6 li za razlika ot 99% ot tuka pi6e6tite si spomnqnm s usmivka za tqh ne s t1ga i tazi bolka s1m q zag1rbil ne moga da razbera za6to smqta6 4e tr da porasna imenno kogato porasnah os1znah 4e q nqma predi tova smqtah 4e q ima po starite mi priqteli 6te ti kajat no tova ne e samo priv1rzvane to4no taka pravilno kaza tova e s14etanie za obqsnenie ot nqkolko NAUKI taka 4e kogato govorim za nauka mqsto liubovta nqma aide obqsni mi togava 6tom si tolkova golqm priv1rjenik i za6titnik na liubovta za6to togava tq ugasva mislq 4e be6e termina koito izpolzva edno momi4e malko po rano za6toto spored naukata ni6to ne se gubi to prosto preminava ot edno s1stoqnie v drugo taka 4e kogato zagubi6 ne6to zna4i prosto si go nqmal da moje bi 6te namerq 4oveka s koito 6te se 4uvstvam dobre do kraq na jivota si da moje da namerq 4ovek s kogoto ne iskam da se razdelqm no vsi4ko tova se obesnqva po nau4en p1t
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Talisman
    L31h4z evala

Mavrio sega e nai - dobre da zamal4i6
    S1jalqvam mili4ko sl1nce 6te te razo4arovam Az Nikoga ne m1l4a :P i ne mi qsno za6to tr da zam1l4a?

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sasho_metallico
    Секи я разбира по различен начин.. ам за мен означава просто да ми пука за някой..
    priqteliu tova e priv1rzanost nadqvam se kolegata da ne me kontrira no tova e priv1rzanost

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от dream_dragon
    =D>
    A za men nqma li e egati 6te vidi6 ti nie 6te se vidim s teb :P

Град
    Varna
    A da L31h4z izvinqvam se pak ti pi6 da inata si e inat no az znam koga da se otkaja i koga tr da spr1 a sega ne emomenta

Голям фен
    Град
    София
    Mavrio, очакваш да ме убедиш, че съм имала пропуски като дори не обясняваш къде са и в какво се състоят. Без аргументи теза не се защитава. А това за науката не е достатъчно.
    Освен това любовта никога не се губи. Просто минава през отделни периоди, развива се. Естествено ако е била истинска. Тогава никога не изчезва. Има спадове и изкачвания, но никога не изчезва напълно. Ако някога си бил наистина влюбен, сега все още има нещо в теб, което чака да бъде разпалено. Не можеш да го заличиш, дори и да искаш.

Цитирай Първоначално написано от Mavrio
    s1jalqvam za skipticizma si no ne az tr da pogledna obektivno a ti za6toto az vijdam mn po 4isto ot kolkoto mn hora smqtat
    Хей...хей...това си е въпрос на гледна точка...всеки може да каже, че вижда нещата много по-чисто.

Нека си представим следната ситуация:
    Познаваш се с едно момиче, виждаш го всеки ден в даскало да кажем, но сте на здравей-здрасти и има момичета с които си много по близък и такива които са много по-хубави (външно или душевно).Един ден обаче, когато и казваш "Здравей" усещаш нещо различно...всеки който се е влюбвал знае за какво става въпрос, затова няма да обяснявам...ти си се влюбил.
    Как става това?
    Няма никакви предпоставки, има и по-хубави и по-добри като характер (следователно не може да е на хормонална-чисто сексуално привличане, или психологическа основа), но ти започваш да изпитваш някакви странни чувства ТОЧНО към това момиче, което ти бегло познаваш.Нека науката ми обясни това.

Още нещо.Ти си привързан към един човек.Не можеш да живееш без него (не в буквалният смисъл, човек преживява всичко освен глад/жажда/липса на сън и удар с един от онези големите чукове по главата).Той те прави щастлив.Искаш да прекараш всеки един миг с него(човек=мъжки род, някой да не направи забележка, че говоря за "него", а съм представител на мъжкият пол).Едно докосване, един поглед те правят най-щастливият човек на света.Сега най-важната част...ти си готов да дадеш живота си за това любимо същество.
    Да приемем, че другото може да се обясни от науката.Но дори и най-вещите психолози не биха могли да обяснят жертвоготовността.Едва ли, някой от хората във форума, би дал живота си за компютъра/леглото/обувките/дрешките/масата/входната врата/хамстера си.Но доста биха го направили за любимият човек.

А, да...Казваш "Всичко това може да се обясни от науката".Ами добре направи го.Ти го обясни (научно) или дай линк/цитат, където да е обяснено, че любовта е резултат от еди-какво си.Определено е по-лесно да коментираш/оборваш тезите на другите, без самият ти да формулираш завършена теза.Ако някъде си го направил, моля да бъда извинен, просто дай цитат.

А за края на любовта...за угасването...ами хората си омръзват.Още едно доказателство, че това не е просто навик, човек трудно се оттърсва от навиците си и определено не му "омръзват".Сексуално привличане...хормони...е, да, мимолетните връзки може и да са, но определено продължителните, не са просто плод на сексуално привличане.
    Цитирай Първоначално написано от Mavrio
    za6toto spored naukata ni6to ne se gubi to prosto preminava ot edno s1stoqnie v drugo taka 4e kogato zagubi6 ne6to zna4i prosto si go nqmal
    Точно затова твърдя, че любовта не може да се опише чрез науката
    [Шега]Ти недей така, защото онзи ден си загубих ключовете [/Шега]

И в крайна сметка любовта съществува.Просто един човек я възприема като хормони, друг като състояние на мозъка, трети като необяснимо привличане, което прераства в друго необяснимо чувство, заради което е измислена думата любов и това е единственият начин да се опише странното чувство.Един ден, когато заживееш щастливо, ще си кажеш "Ех, какъв глупак съм бил, да си мисля, че любовта може да се обясни от науката".Поне ми се иска да вярвам в това.

Ако се сетя нещо, което съм пропуснал да кажа, ще го напиша после

Повече от фен
    Moito mnenie ... "liubovta e systoianie na duha, ot koeto rano ili kysno izpadame v depresia" ....... taka che koi kakto iska da me razbira, az lichno si misleh mn pyti che neshto e istinsko, a e bilo tu navik, tu ednoposochno, tu kakvo li ne ... dostatychno za da spra da mislia, che se "vliubvam"! Prosto ako tia syshtestvuva, bih predpochela da ne mislia za tova, a prosto ot samo sebe si neshtata da si doidat na miastoto Rano ili kysno vsichko ima svoia krai .. dali shtastliv ili tyjen e otdelen vypros ! Drugoto ... liubovta syshtestvuva za tezi, koito viarvat che e taka ... tezi koito ne viarvat, niama i kak da poviarvat! Vseki se vglybiava v tova, v koeto viarva i si otstoiava principite i ne za vsichki neshtata imat happy end ... to e koito kakto si go napravi de i e i do tova shte uluchish li tochnia moment ... zavisi ot tolkova mnogo neshta, no az vse pak ne viarvam che tova neshto syshtestvuva ili pone to e vnushenie ...... moje i jivota da me oprovergae......... neznam
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Повече от фен
    Според мен любовта е следното!!! ---->>>

Любовта не си заслужава,любовта е чуство,което идва и отминава...от което се страда и точно,когато е най-хубаво,изведнъж всичко пропада!Любовта не струва,любовта е илюзия! ;(
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    lost_girl и аз така мисля. Няма смисъл от любовта, просто както викащ идва и отминава, точно когато е най-хубаво. Затова живей сам и умри сам, ама поне няма да си бил нараняван от неуспешна любов ;(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lost_girl и аз така мисля. Няма смисъл от любовта, просто както викащ идва и отминава, точно когато е най-хубаво. Затова живей сам и умри сам, ама поне няма да си бил нараняван от неуспешна любов ;(

Хахаха, вие сте били големи песимисти.
    Ами, приятелю/приятелко какво да ти кажа...недей да спортуваш, защото можеш да паднеш и да се нараниш, не яж, защото може да получиш хранително отравяне и да се нараниш, не говори изобщо с хората, защото някой от тях може да каже нещо, което да те нарани."Живей" затворен в една тъмна стая, но внимавай да не се спънеш и да се нараниш.

@lost_girl всичко си идва и отива.Няма постоянни неща.Това значи ли, че не трябва да им се наслаждаваме докато можем.
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    ...любовта е чуство..........от което се страда....
    О-о-о да, няма ги положителните емоции, нали?
    ...

stariya_roker
    Guest

xxa

kakva lubov bre piite poedna studena bira i yahvaite motorite

Guest
    любовта е илюзия !
    Не знам защо трябва да я има досега мн малко хубаво съм видял от нея останалото ядове .
    Знам че ще кажете тоя някав отчаян тип и какво от това ?
    За мен лично не е нормално да се опитваш да се харесаш на някой а той въобще да се прави че не познава

Ами и за мен не е нормално момиченца на по 14-15 да ходят с "батковци" на по 23-24++ или хората да се състезават кой е най-прост, но това е факт.
    Ти какво искаш да си харесаш някое момиче и то да ти скочи на врата само като му намигнеш.Или винаги когато си харесаш представител от противоположният пол и той задължително да зарязва всичко останало и задължително да почне да те харесва.Ами, не става така.Може да не ти харесва, но както каза Barbie в един свой пост:
    Life is life...

А и да не си мислите, че любовните мъки са най-големият проблем.Не знам на колко години сте, но живота явно още не е почнал да бие големите шамари при вас.

Пък и живота е на приливи и отливи.Ок, само ядове си видял, вярвам ти, но това не е причина да не опиташ отново.С тези песимистични нагласи до никъде няма да стигнете.
    По темата за несполучливите връзки - евала на Mavrio, че си ги спомня с усмивка.Вярно, че понякога е прекалено трудно, да се преодолее, но според мен, човек трябва да постъпва като него
    ...

Аз не вярвам в любовта, защото мисля. че това е просто и само временно привличане. Има проучвания доказващи, че дори и "истинската любов" не трае вечно, ами там нз няколко години беше. Според мен любовта е супер силно привличане м/у 2ма, които след време си омръзват и често се разделят, но има и такива които си остават заедно въпреки всичко.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Mavrio... Edin edinstven vypros 6te te popitam- Vliubval li si se ? [ smisal... kaza 4e si imal mnogo gadjeta, ili prosto te sa bili za teb seksyalno privli4ane ? ] Ako mi otgovori6 na tozi vypros... evala ti pravq.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Град
    VaRnA
    Аз вярвам в любовта и смятам,че тези ,които не вярват просто не са се влюбвали и не са изпитали това чувство.От много години,векове даже хората се обичат,а вие сега заявявате че любовта не съществува.
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Vladi shte mal4i6 zashtoto ne si prav liubov ima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си