- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Abe hora vqrvate li v1ob6te v liubovta???
taka sladka moqПървоначално написано от teardrop
izvinqvam se za ots1stvieto si ne samo na teb a na vsi4ki sq 6te probvam da navaksam taka sl1ce az iskam sama da si otkrie6 propuskite 6te b1de prekaleno naglo da zavartq vsi4ko koeto kaje6 s/u teb za6toto mga ne mi e problem a naukata stiga za obesnenieto na mn ne6ta togava ne vijdam pri4ina da ne vpi6em i liubovta kato edno ot tqh a tova 4e se opitvam da te obedq ne e taka prosto komentiram a tova 4e ne moga
![]()
![]()
![]()
![]()
S1jalqvam ve4e dvap1ti go pravq makar vtoriq p1t da mi otnema mn vreme i mn bolka da otvikna ot navicite si i jelaniqta si taka 4e pak gre6i6 v precenkata i mnenieto si za men
![]()
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
L31h4z i Vani4ka s1jalqvam 6te se ob1rna k1m dvama vi za6toto imam da kaja ne6to koeto e po4ti s1vpada Taka Vani4ka NIKOI nqma pravo da kaje na drugiq 4e ne e prav za6otto za nego toi si e prav za sebe si ti smqta6 4e liubov ima dobre az pomolih ako nqkoi moje da q difinira i da mi dokaje 4e q ima i komentiram vseki otgovor za da razbere za6to ne moje da mi go dokaje s izkliu4enie na onova momi4e ne se se6tam za nika i v koito tezi i hipotezi otkrih kakto az taka i ti taka i o6te nqkolko 4oveka mn proluki taka kakto i da e Aaa taka do tuk s vani4ka sq s kolegata da prav si stanalo e ne6to minal si na zdravei kak si polu4ava6 nadejda 4e 6te si pove4e vreme s neq za6toto ti haresva v1n6no 4uval si 4e e zabavna i te privli4a sexualno ili po dr na4in iskam koito kaje 4e za nego v1n6niq vid nqma zna4enie da si sloji r1ka na s1rceto i da go kaje za6toto vinagi p1rvata predstava za 4ovek se dobiva ot v1n6nosta mu dori az samiq koito i Vani4ka moje da potv1rdi imam mn to4na precenka za 4oveka i dori i az s1m se podl1gval ot v1n6nosta no tova e rqdkost taka za tova za liubovta m/u 14 15 godi6ni momi4enca i batkovci na po 23 24 +++ i az s1m protiv tova e nai golqmata glupost koqto moje da naprai edno momi4e za s1jalenie tova e po golqmata masa momi4eta ta taka da za momi4eto i mom4eto v u4ili6te tova mi e misl1ta prosto minava6 edna st1pka po nagore v ierarhiqta na privli4aneto![]()
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
AxaxaxПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
S1glasih se tuk ve4e se s1glasih tazi teza mi haresva
na tvoe mnenie s1m a otnosno misleneto az s1m 6iroko skroena li4nost priemam vseki ot komentarite posle nalagam moeto otgore i komentiram tova spored men ne e taka za tova tova i tova
i taka
![]()
Първоначално написано от lost_girl
Taka taka taka ti ne6to nne mi haresva6 vij sq kolkoto i da otri4am 4e ne s16testvuva liubovta e ne6to koeto tr da se useti makar i iliuziq za6toto vtora takava iliuziq nqma .. nadqvam se drugite da ne se hvanete sq za tezi mi dumi no mis1lta mi e kolkoto i da ne s16testvuva kolkoto i da e iliuziq tr da se useti
xaxaxa DAAAAAAAAA BIRA SEX I ROCK & ROLLПървоначално написано от stariya_roker
xaxa s teb s1m na 100%
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от F4ence
tova mi mqza na mal1k kapan no da popadal s1m na dve takiva iliuzii v tozi jivot do sega koito s1m vodil tuk pris1stva6tite nqkoi ot tqhh smao sledqt drugi znaqt i edno ot tezi momi4eta koito s1m "obi4al" istinski sledi 4ata no tq ve4e me mrazi
XAxaxa priqteliu ok ne s1m se "vliubval" spored teb taka li? dobre zna4i tova 4e bqh gotov da umra tova 4e bqh gotov da zamina za Sf da jiveq sam zaradi edna ovca koqto v kraina smetka se okaza 4e bila tuka smao zaradi nai dobriq mi priqtel ne e bilo tova koeto ti opisva6 taka li? da horata ot vekove se obi4at ot ot miliqrdi godini prosto se ebat po mejdu si izvinqvam se za cenizma si no faktite sa si fakti prosto v1zproizvodstvo s vremeto horata s civilizovaneto si sa re6ili 4e tr da ima ne6to po civilizovano a ne prosto sex i izmislili liubovta braka i t.n.t.Първоначално написано от MaRtiTyY
xaxa Vani4ka 6te si q iskam taq celuvka :P kakto i da e 6eguvam se estПървоначално написано от Talisman
ti si me znae6
aa P.P. K1M VSI4KI: nadqvam se da ne me razberete pogre6no prosto iskam da razbera stanovi6tata na pove4e hora iskam da gi s1postavq s moeto mnenie i da razbera do kade s1m prav i do kade ne a ne da se zaqjdam s tezi koito smqtat 4e imat a dori i za tezi koito sa ot4aqni i t.n.t. ot neq dori i s tqh bih sporil za6toto znam kakvo e da obi4a6 na nqkogo da d1rji6 na nego no ne i liubovta iskam da razbera spored vas kakvo e
Мне, не вярвам в любовта. На всичките ми познати им е чудно и се мъчат да търсят причината в някакви предишни любовни провали. Но просто няма такива, имала съм гадни връзки, но след тях и много ползотворни... няма причина, но просто не вярвам и това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от Mavrio
Tova e nai golemiq primer 4e Lubov ima , no ti si razo4arovan, i se opitva6 da prekrie6 sebe si. Uspeh ... DA tova si e to4no kapan, i o4akva6 da tvardi6 4e izob6to ne si se vliubval[obi4al istinski] togava prosto kartinkata 6te6e da mi e po qsna, no sega ti si protevore4i6.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Hei mom4e se6ta6 li se za 6amara koito ti udarih,kogato se opita da me celune6?Se6ta6 se sigurno be6e prekrasno,za da zabravi6.Hei mom4e se6ta6 li se,kogato ti mi donese purvoto cvete-sinio be6e i mi napomnq6e na tvoite o4i.No cveteto padna,i az bqh mnogo tujna,to ti se usmihna i mi kaza,4e 6te mi donese6 mnogo takiva cvetq,no nito edno ne mi napomnq6e na tvoite o4i.Xei mom4e se6ta6 li se kogato edin den se opitah da te celuna,a ti se otdrupna i mi kaza:"Mili4ka,az ne te obi4am ve4e,obi4am druga i nqma smisal da sme zaedno"...Togava te poglednah i ti kazah"Sbogom"...oburnah se i otkusnah edin list ot durvoto do men i zapo4nah da go greza.Togava usetih gor4iviq mu vkus.Misleh 4e to 6te namalee bolkata,no togava 4uh tvoq glas"Mili4ka moje li az da obi4am druga?!"Togava se oburnah i zapo4nah da go celuvam.Kolko be6e mil sveta v tezi migove.Na drugata sutrin otidoh pri teb,no ti be6e tujen.Ne mi govore6e..i kogato poiskah da si hodq ti kaza"Mili4ka dnes zaminavam za Amerika..mojebi pove4e nqma da se vidim.Az bqh potresena ot tvoite dumi!Na purvo vreme si pisahme,no posle razbrah,4e ne trqbva da se razpalva lubovta 4rez pisma.Lubov bez perspektiva ne e lubov.V poslednoto si pismo napisah nqkolko reda ot edna qponska pogovorka"Da obi4a6 e su6toto kakto da pee6,no nqma pesen bez krai.."
Edin den kogato se pribirah ot u4ili6te vidqh pismo adresirano do men i vednaga poznah tvoq po4erk.Pitah se dali da go otvorq ili da go ostavq v 6kafa pri drugite neotvoreni.S treperi6ti ryce go otvorih v nego pi6e6e"Mili4ka na 12-ti ve4erta trugvam ot Amerika,na 13-ti ve4erta 6te buda v Sofiq.Vru6tam se za vinagi.Kogato 4ue6 moq glas po telefona ako iska6 zatvori slu6alkata,ako me iska6 6te govorim i 6te bude kakto be po-rano.I toi kaza 4e nqma pesen bez Krai!Tova pismo be6e namereno do momi4e s prerqzani veni,a do neq e nameren vesnik na 13 str. na koqto pi6e6e..."Samoletut koito prez no6ta trugva ot Sa6t za Belgrad e eksplodiral blizo do Iugoslavskata granica.Jivi nqma.O6te ne e otkrita pri4ina za eksploziqta". V dopalnenie na pismoto s kurvavi bukvi pi6e6e"Da OBI4A6 E KAKTO DA PEE6 ..NO NQMA PESEN BEZ KRAI"![]()
![]()
Tova e liubovta:Parvo e krasiva,nejna,darqva te s jelanie za jivot......no ne sled dalgo ti go otnema...
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Mavrio
Фен
Местожителство: Varna
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 12:22 am Заглавие:
L31h4z i Vani4ka s1jalqvam 6te se ob1rna k1m dvama vi za6toto imam da kaja ne6to koeto e po4ti s1vpada Taka Vani4ka NIKOI nqma pravo da kaje na drugiq 4e ne e prav za6otto za nego toi si e prav za sebe si ti smqta6 4e liubov ima dobre az pomolih ako nqkoi moje da q difinira i da mi dokaje 4e q ima i komentiram vseki otgovor za da razbere za6to ne moje da mi go dokaje s izkliu4enie na onova momi4e ne se se6tam za nika i v koito tezi i hipotezi otkrih kakto az taka i ti taka i o6te nqkolko 4oveka mn proluki taka kakto i da e Aaa taka do tuk s vani4ka
--------------------------------------------------------------------------------
~Vladi ne vidq li, kolko hora se opitaha da ti definirat liubovta.. no kakaf e smisala da ti q definirat kato ti samo svoeto si znae6 i se dra4i6 sas vseki , koito kaje ne6to polujitelno za liubovta.. Nie vsi4ki tuk se opitvame da ti obqsnim liubovta da ne si takaf skiptik , a ti samo gleda6 kak da " blokirash " , " zatapi6 " nqkoi... I o6te ne6to nikoi nqmal pravo da kaje na drugiqt , 4e ne e prav.. Parvo kazah ti , 4e ne si prav , za6toto tova si e moeto mnenie... I vtoro ti s tvoite hipotezi , 4e liubovta ne sa6testvuva sa6to iska6 da ni obedi6 , 4e ne sme pravi taka 4e e edno i sa6to...
T1jnoto v tazi situaciq e , 4e ti ne moje6 da razbere6 , 4e na6ata cel i specialno moqta ne e da te " blokiram " ili " zatapq" , a da ti obesnq ,4e liubov ima.. 6tom nqma liubov i ne vqrva6 v neq.. na k1de si tr1gnal ? K1m edin samoten jivot v , koito sa ti vajni samo udovolstviqta... alkohola , cigarite . t.n ? Ne si mislil za napred... semeistvo i t.n ? Vse pak jivota ni e nai-hubav , kogato namerim s kogo da spodelim na6ite spoluki , ne spoluki , na6eto shtastie , ne6tastie... Ne vijdam smis1l v dumite ti , nqkaksi ne moga da gi priema.. no vse pak uvajavam tvoeto mnenie... No , ako si misli6 4e samo ti si naranqvan i stradal ot liubovta jestoko se laje6.. V1prosa e da preodoleem izpitaniqta pred , koito liubovta ni postavq.. Ako vqrva6 v liubovta to ti 6te q i po4uvstva6 , no ako prodaljava6 da se samonaviva6 , 4e q nqma , 4e nqma da sre6ne6 podhodq6tiqt 4ovek to ti naistina 6te si ostane6 sam.. Vse pak nali znae6 roditelite ti nqma da sa vinagi do teb , 6te se naloji sam da se opravq6 v jivota.. A priqtelite ? Tqh gi ima.. i vinagi 6te gi ima no te sa6to 6te imat svoite otgovornosti i nqma vinagi da sa do teb.. Togava kakvo ti ostava ? Semeistvoto... A , ako go nqma6 ???? Togava za kade si tr1gnal... ??? Ne se prevra6tai v edin egoist s ledeno s1rce povqrvai v liubovta i , kogato nai - malko o4akva6 ti 6te q izpita6...~
лел![]()
![]()
![]()
ми любов има, но само за тези, които са я открили и повярвали в нея![]()
![]()
![]()
такива като мен![]()
Първоначално написано от F4ence
XAxaxaxa![]()
![]()
sl1n4ice moqe a ti padna li v moq? kapan A? Taka ti perefrazira6 moite dumi az ti kazah ILIUZIQ A NE LIUBOV a tov ane e nikak1v primer za6toto koeto e iliuziq nikoi ne moje da go prev1rne v realno KAPI6
![]()
Xixixixxix VAni4ka Vani4kaПървоначално написано от Talisman
mili4ka moq ti si mi kato sestri4ka nali znae6
d1rja na teb kakto i da e se pak tuk razgovora e drug
taka sq p1rvo tr1gva6 s tova 4e se opitvam da vi zatapq ne ni6to podobno az ne zatapvam az blokiram t.e. pe4elq vreme za da otgovorq adekvatno i da vsi4ki se opitahte da mi pokajete 4e ima i da q definirate e ne uspqhte nikoi ne moja da kaje tova e liubov . Pita6 na kade s1m tr1gnal bez liubov na kade li ? xax tva 6ti kaja predi da umra za6toto ako ima nqkoi koito da moje da mi kaja na kade e tr1gnal i kade 6te stigne da mi se obadi da naranqvan s1m no ne tova e pri4inata da smqtam 4e q nqma ne moga da razbera za6to vsi4ki ste se hvanali za tova 4e nqkade v minaloto s1m bil naranqvan i za tova mislq taka da naaranqvan s1m no za razlika ot pove4eto tuk az pomnq samo nai dobroto ot daden 4ovek a ne kraq i kofti momentite tova me razli4ava ot pove4eto 4e az se usmihvam kato se setq za biv6e gadje a ne degradiram ili ne6to ot toq rod a 4e jivota e samo udovolstviq emi to e kazano Jivota e edin jivei go p1lnocenno t.e. jivei za miga nali prekaleno egoisti4no zvu4i nali za tva ne s1m na 100% s1ga s tva smisal dobre e i da pomaga6 a ti znae6 4e az obi4am da pomagam i to za li4no UDOVOLSTVIE a 4akai 4akai i tva e udovolstvie mai e pravila prikazkata a tva 4e kao qrva6 ne vqrva6 imam 4uvstvoto 4e govori6 za magiq ili ne6to takova nqkvo staro bojestvo ima6e edin mn hubav film v koito vsi4ki zabraviha za edin bog i toi iz4ezna makar 4e be6e mn silen i mn lo6 ta tuk mi mqza pak na ne6to takova i imam 4uvstvoto 4e ve4e e vreme da os1znaete ne6to MAGIQ NQMA kakto i Liubov Govori6 mi za priqteli semeistvo pomo6te...... Koga podqvolite si me vijdala da iskam pomo6t ot priqteli vinagi s1m bqgal napred za da se dokaja na na6te makar taka i da ne uspqvam no mai ve4e vzeh da beleja stabilen napredak kazva6 da ne se prevr16tam v egoist s ledeno s1rce za egoist neznam ti 6te kaje6 no za ledeno s1rce makar 4e ne obi4am toq izraz az ne s1m se razdelql s nego a do kolkoto liubovta ..
Radvam se za teb priqteliu 4e si omagiosan smao gledai posle kato pada6 da ima6 nakolenkiПървоначално написано от angel with broken wings
![]()
Koga podqvolite si me vijdala da iskam pomo6t ot priqteli vinagi s1m bqgal napred za da se dokaja na na6te makar taka i da ne uspqvam no mai ve4e vzeh da beleja stabilen napredak kazva6 da ne se prevr16tam v egoist s ledeno s1rce za egoist neznam ti 6te kaje6 no za ledeno s1rce makar 4e ne obi4am toq izraz az ne s1m se razdelql s nego a do kolkoto liubovta ..
Smqta6 , 4e sam moje6 da se spravi6 s1s vsi4ko , mn si samouveren, no nali znae6 nai stra6noto e da padne6 ot visoko t1kmo kogato si stignal v1rha.. ti misli6 4e moje6 da se spravi6 sam s1s vsi4ko no se l1je6 i to mn.. nqkoi den 6te razbere6 tova.. Ako si misli6 , 4e kato kazva6 4e ima6 ledeno s1rce tova e ne6to za gardost jestoko se laje6.. hubavoto e 4e ne go krie6.. no az te poznavam i znam , 4e zad tova ledeno s1rce se krie edno umno i dobro mom4e.. Prosto ne si nameril princesata koqto ste raztopi tova ledeno s1rce![]()
Smqta6 , 4e sam moje6 da se spravi6 s1s vsi4ko , mn si samouveren, no nali znae6 nai stra6noto e da padne6 ot visoko t1kmo kogato si stignal v1rha.. ti misli6 4e moje6 da se spravi6 sam s1s vsi4ko no se l1je6 i to mn.. nqkoi den 6te razbere6 tova.. Ako si misli6 , 4e kato kazva6 4e ima6 ledeno s1rce tova e ne6to za gardost jestoko se laje6.. hubavoto e 4e ne go krie6.. no az te poznavam i znam , 4e zad tova ledeno s1rce se krie edno umno i dobro mom4e.. Prosto ne si nameril princesata koqto ste raztopi tova ledeno s1rce[/quote][/quote]
Ne s1m kazal 4e moga kazah 4e se spravqm za sega ne s1m samouveren vse pak s1m vezni a nie nikoga ne sme sigurni i do kadeto moga se spravqm kadeto ne moga gledam da namerq obhoden mar6ruti az ti kazah 4e ne obi4am izraza Ledeno s1rce za6toto ne smqtam 4e e ledeno ako be6e nqma6e da imam gram priqtel koeto e na p1t da se slu4i skoro vreme s mn hora se izpokarah no tova e tema na dr razgovor tova koeto poznava6 ti ot men e edna malka 4ast ot edno po golqmo cqlo a tuk nqkakvi princesi mi prif1r4at abe ne sme v srednovekovietomoje6e da kaje6 momi4eto za teb da moje da namerq takova koeto da e za men da me t1rpi da e priv1rzano k1m men kakto i az k1m neq i taka
no .... aide de KAJETE MI ISKAM EDIN DA napi6e mnenieto na vsi4ki za difiniciq na liubov ama bez ne moje da se obqsni tq e ne6to neopredeleno za6toto neopredelenoto ne s16testvuva
Mavrio veche naistina mi vtr1sna da te ubejdavam v ne6to v , koeto ti ne vqrva6... t1i de ne vijdam smis1l.. No nali znae6 pogovorkata... Da nalivash voda v moreto , e se edno da ubejdava6 nevernika v1v vqrnoto"... V slu4eq moga da ti kaja samo edno edinstvenno neshto.. Stom ne vqrva6 v liubovta jivei bez neq shtom smqta6 4e jivota ti 6te e po dob1r... Tova si e tvoeto mnenie... Da vidim kolko vreme 6te izdarji6 bez liubov , kolko vreme 6te izdarji6 da si sam...
Вярвам в нея-непоправима романтичка съм! Не претендирам,че това е хубаво,но съм такава...вярвам в магията и,в сълзите,които носи със себе си,в усмивките,в целувките. Това,което изпитвам е необяснимо дори за самата менсърцето ми започва да тупти силно,когато ТОЙ е до мен..всъщност дори сега,когато вали сняг си мисля колко красиво и омайващо е-никога няма да се променя и няма да престана да мисля за любовта,като за най-прекрасното чувство/магия,което съществува
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Добре! Писна ми! Ти не си наред, бе човек! Няма да го разбереш, нали? Няма да ти чета тъпите постове просто ме дразниш. И какво ако ти кажем, че любов няма? Че е само болка и това понятие всъщност е доказано от науката? А?
Черен Принц
mi men maika edin pat me pita kakvo za men e lubovta i az i kazah: da obi4a6 nqkogo kolkoto sebe si. i tq mi kaza 4e e da obi4a6 nqkogo pove4e ot sebe si...moje i taka da e ma sam stignala do izboda 4e v edna vrazka nema lubov i t.n ot dvete strani, ediniq obi4a, a drygiq pozvolqva da go obi4at....
Първоначално написано от Mavrio
Da be6e prav, Ti kaza Iliuziq, no nqkolko otvora po nazad be6e spomenal tova 4e si obi4al, a tova da obi4a6 e = na tova da se vliubi6.. tova e edna i su6to ne6to kazano po razli4en na4in. Ako otre4e6 tova 6te te pozdravq, za6toto naistina ospq. ["Nai lo6oto sega zapo4nva" - tova go kaza ti ] Ako otre4e6 vsi4ko i naistina si misli6 4e e bilo iliuziq... prosto![]()
![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
Apak i ti Mavrio , sam kazva6 4e ne vqrva6 v lubovta. DObre saglasihme se stvoieto mnenie priehme go. POsle kaza ne az sy6to sym obi4al i znam kakvo e. DObre i s tova se saglasihme Ama ti i ti samiq neznae6 kakvo iska6 i tyka samo na razigrava6 i postoqnno se opitva6 da zatapi6 horata. Nakaraq kato se saglasqt. Pak te ne sa pravi[ sega o4akvam i na men da mi dade6 nqkakva "zatapka" , kakto na vsi4ki otgovori] Pro4eti ot na4aloto do krai cqlata tema sas vsi4ki otgovori i pisanici po neq, i 6te razbere6 4e kakto nqkoi ot nas ne sa pravi... taka i ti pi6e6 mnogo dvoinstveni ne6ta. 4eta tazi tema ot kakto e po4nala i ... se otgovorite se vyrtqt okolo edno i sy6to ne6to, no ti go propuska6 i produljava6.
Vij sega... Lubov ima pone za golqma 4ast ot vsi4ki tyk. Pove4eto nari4at lubovta da obi4a6 nqkoi. Drugi si q razbirat po drug na4in. Nqma to4no opredelenie za lubov, no pove4eto hora vqrvat v neq.
Ti si drugata krainost. Ne vqrva6 v lubovta, no si izpitval nqkakvi "iliuzii". No v kraina smetka spori6 4e nqma lubov. DObre 6tom taka si misli6 tova si e napulno tvoe pravo
KOito i kakvoto da kaje 6te e bezmisleno. Tozi spor moje da se vodi i do bezkrainost dokato na ednata strana ne i pisne. Eto na pove4eto im pisna da ti govorqt edno i su6to i ti da im otgovarq6 edno i su6to kakto malkite deca v detstkata gradina, deto pitat postoqnno " Za6to " i vazrastnite im otgovarqt "Za6toto taka".... i taka natataka. Prosto Spri da oprekva6 horata koito smqtat 4e lubov ima a tova sa pove4eto v tozi sait. Izkaji si mnenieto 4e "Lubov nqma" Napi6i go i da se prikliu4i s vsi4ko, za6toto qvno nito ti 6te spre6 da misli6 tova v koeto vqrva6, nito drugite 6te sprat da mislqt tova koeto sa izjiveli.
![]()
![]()
![]()
------ Eto ti i sakraten varian ot moq strana na cqlata tazi tema i na vsi4ki tezi komentari ---------![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
Оф, като заключение (понеже не ми се спори повече) ще ви кажа:
Няма по голяма сила, от тази на самовнушението.Самовнушен е не е най-точният термин относно любовта, бих казал "възгледите".Както каза едно момче/момиче няколко поста назад - Който вярва в любовта я изживява и не си вика "Ама това да не е илюзия?", който не...ами той пуска такива теми :P
Както казах, на повечето от вас, които толкова отричате любовта, някой ден ще ви дойде акъла в главата или по-скоро любовта в...някъде си (сърце, мозък, ръце, крака, не знам къде отива)
О, и Mavrio...спори за да докажеш някаква теза/убедиш някой в нещо, не само за да си прав![]()
End of conversation
С най-добри чувства - аз![]()
...