Здравйте, никога не съм писал във вашия форум, но сега просто нз какво да правя...та преди почти 10 излизах известно време с едно момиче Т., влюбих се страшно мн в нея, но тя ме заряза и ми разби сърцето, след това сякаш станах друг за 5-6 седмици се забих с 10-12 момичета, но към никоя нищо...
Мина доста време от тогава, няколко пъти си мислех, че съм я забравил, но не бях, а междувременно тя спечели стипендия и замина за Щатите, тогава ми се късаше душата.
Преди почти 2 месеца срещнах К., тя беше перфектната, почти всички момчета искаха да я имат, а аз си казах защо да не опитам и успях, забихме се 2 пъти и тръгнахме. С нея ми беше хубаво, тя ми погаше мн усилия за връзката ни, изтърпя ми всякакви изцепки, когато ми беше зле говореше с мен, едва ли не ме обгрижваше по свякакъв начин с вниманието си... изкл добър човек, мислех си че я обичам, само нея и тн...
Но вчера докато седяхме на кафе тя ми каза, че прекалено често съм я сравнявал с Т. и като се замислих е така. Стана ми ужасно при мисълта как ли се е чувствала всеки път, когато това се е случвало, извиних й се 898967 пъти. Тя не ми се сърди(пак казвам че е страшно добър човек), но ми е гадно като си помисля, че дори като съм с нея и осъзнавам, че я обичам все пак подсъзнателно мисля за Т. и я лъжа...
Нз какво да правя да й кажа истината, да бъда честен и да я питам дали да скъсаме или просто като тъпак да си трая?
mh
Нормално е да не й бъде приятно,но все пак ти си се извинил.Извини й се още един път,кажи й,че много я обичаш(ако е така) и бъдете щастливи.
kvo ima6 predvid pod zabih?
che sa bili na kuponi i sa se svalili, natiskali i tn
sig
СПоред мен трябва да се извиниш отново и да се опиташ повече да не споменаваш Т.
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
може би прекалено дълго време си мислил за Т. може би твърде тежко си преживял раздялата и някак по навик просто мислиш за нея, сравняваш останалите със нея и т.н. щом чувстваш, че обичаш сегашната си приятелка няма проблем. сигурна съм, че след време напълно ще си избиеш от главата бившата! засега просто се опитай да бъдеш максимално повече с момичето си и да й даваш всичката любов, която тя заслужава![]()
Кофти ситуация!Извинии се още веднъж или колкото сметнеш за нужно но не прекалявай.Направи мил жест, цветя, плюшена играчка или каквото и да е било макар и банално вече ако я обичаш (предполагам че е така).
Това, че мислиш за Т явно се дължи на факта, че тя ти е разбила сърцето и може би се чудиш още какво ли би било ако си бил с нея.Предполагам сам осъзнаваш, че няма смисъл да си блъскаш главата при положение, че тя не е тук а в САЩ и че тук има момиче което те разбира, подкрепя и ти дава любов!Радвай се на това което имаш и остави миналото...може би е за добро!Успех!\
/
Мисля че ти сам трябва да решиш коя от двете обичаш и да бъдеш максимално честен с втората, защото както виждам тя го заслужава. А пък ако в крайна сметка нещата не вървят добре с вас двамата и ти нямаш чувството че я обичаш, не си влюбен в нея по-добре се разделете... Няма смисъл в това да се измъчваш да си с някого, а да обичаш друг