- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Част от живота ми която никога няма да забравя
здр.с 1 момиче си писахме от на4алото на август и до сега ,но сега доста по-малко.има6е големи надежди-смс-и от сорта на тези които влкючват "слънце,мило,бейби" и т.н. даже ми призна че ме харесва(и аз съм и писал подобни),но след коло 2 седмици тя тръгнала с 1 мом4е от даскалото й (в което у4их аз преди 1 година) и ходехе изжвстно време докато 1 тя успя да влезе в скайп (тя мн рядко влиза6е защото адски мн у4е6е) и ми каза че са на път да късат.и веднъж докато пътувах към даскало почувстах че я оби4ам
(а попринзип не вярвах в любовта) и й го признах и тя показа някакъв интерес към мен и така и до сега.но цялата работа е че не сме се вийждали никога (е освен на снимки и тя е разпитвала бив6ите ми съученици) а сме си казвали мн лични дълбоки неща и преди малко ми писа да се видим и аз мн се накефих и това е,но след това ме обзе 1 тъпа мисъл "ами ако нещо объркам на срещата"(това бе6е днес и мъсилта ми вече отмина както и да е).според вас нормално ли е да има любов когато 2ма не са се виждали,знам 4е зву4и супер тъпо,странно,лъжливо, но честно ви казвам така е и наистина я обичам.
(става дума за мноогоооооо чат и сме сигурни 4е не сме се лъгали)
Тези които мислят че лъжа,че съм хлапе ( на 14),или нещо друго искам да кажат
плс искам честни мнения по въпроса![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!