.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    sweety^88
    Guest

Отваряне с къс пенис

че така.да ви питам може ли да ме отвори и с къс пенис ако 12см е къс ест./е не е и дебел/ щото аз не усетих болка.а съм девствена,или съм била и аз незнам.....или с 2 пръста...то 2-та пръста пак са дълги около 10-11см.незнам и аз.не ми се смейте искам да разбера защото скоро отивам на гинеколог и ако ме пита незнам какво да и кажа.

Guest
    пенис под 20 см не е пенис а пишле

най-добре иди да те прегледа гинеколог тоя да не е увредил нещо

12 см. ужас

как си могла да му пуснеш

Guest

не е смешно ве така се е родило момчето

Guest
    разбира се, че може, ако всичко е било както трябва. В интерес на истината - не всеки път тече кръв. Оитиди на гинеколог и си му кажи всичко както си е.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    12 сантиметра е нормална дължина. Добре, де, мааалко по-малка от нормалната, но абсолютно достатъчна, за да те прати в рая (след като натрупате малко опит един с друг, естествено).

Щом не си изпитала болка, значи поздравления. Малко късметлийки успяват да се възбудят до степен, в която да не ги боли. (и, пак повтарям, не е от размера на пениса, ако не си възбудена и пръст да ти вкара, пак ще те боли).

Девствената ципа е разположена съвсем близко до входа (всъщност, тя -покрива- входа) и може да се разкъса и с пръсти (при най-честите случаи). А може и да не се разкъса, докато не родиш (има много еластични химени, на които им трябва по-бурен секс или дори раждане, за да се скъсат). Или вече е скъсана (при по-активно спортуване, някакво нараняване и т.н.). И трите типа са напълно естествени, както е естествено гърдите да варират по големина при различните момичета.

Последно - девствеността не се определя от това дали са ти "откъснали цветето". Човек е девствен, докато се -чувства- девствен. А ти как се чувстваш?

Какво да кажеш на гинеколога? Ако имаш смелостта, помоли я да провери дали не ти е скъсан (можеш да я излъжеш и да й кажеш, че си спортувала нещо и се опасяваш да не би, като правиш секс после и момчето да си помисли, че не си девствена). А иначе - те гинеколозите не им е работа много-много да гледат там, няма от какво да се страхуваш.

Guest
    shizzle
    незнам ама като прочета два реда от това което си написъл ми става ясно какво има в останалите...... незнам ам откакто се подвизавам в така наречения форум вече успя да ме отекчиш и да ме накараш да смятам че си отекчителен и досаден като модерните думички са ШУШЛЯК и УМРЯЛКА

Guest
    по всичко личи че shizzle е обичаен представител с малък атрибут

ачката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    shizzle
    незнам ама като прочета два реда от това което си написъл ми става ясно какво има в останалите...... незнам ам откакто се подвизавам в така наречения форум вече успя да ме отекчиш и да ме накараш да смятам че си отекчителен и досаден като модерните думички са ШУШЛЯК и УМРЯЛКА
    това аз го написах да го знаеш

Супер фен
    Град
    Извинявам се за липсата си на кенефен хумор, гости. Надявам се неналичето на stand-up comedians наоколо да ви накара по-бързо да си уберете крушите оттука и да не виждам повече анонимните ви мозъчни разстройства (разстройства - вижте колко яка дума, много е смешна, нали? сега чувствате ли как изведнъж станах отново забавен като казах "разстройства"?) под формата на мнения из форума. Или настоявате да ви отегчавам? Можете да се успокоите, защото смятам да продължа да пускам коментарите си там, където мога да кажа нещо наистина полезно.

(а, забелязахте ли как не коментирах нищо за малкия си пенис? нарича се достойнство!)

Neeext!

Мега фен
    Град
    SF
    12 сантима са си напълно достатъ44но да те отворят (е, верно си е 4е на 4овека явно му е мааалко по-къс от нормалното ама пак става), а това 4е не те е боляло - ами радвай се, пове4ето ги боли зверски (вклю4ително и мен)

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами с 12 см може да те отвори естествено! а за болката - не всички ги боли , напр мен изобщо не ме боля
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на quench
    Големия член за отварянето на момиче е нужен колкото архаичен пиян монголец с две саби на събиране на пацифисти...
    Касапница...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    shizzle вече не сме само гости вече ще се виждаме мн често
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    shizzle вече не сме само гости вече ще се виждаме мн често
    Честито и дано новият ти корав стол ти е удобен. Не е лесно да седиш на една маса с нас, да знаеш Трябва да можеш да носиш на пиене.

Майн
    Guest
    Абе да ви *** в лакомиите. Някой знае ли действително колко са 20 сантиметра или говорите наизуст. Вземете един стандартен А4 лист хартия и ширината му е 21 сантиметра. Колко души имат такъв дори в изключително надървено състояние. Ебати комплексарите.

Супер фен
    пенис под 20 см не е пенис а пишле

най-добре иди да те прегледа гинеколог тоя да не е увредил нещо

12 см. ужас

как си могла да му пуснеш
    kompleksar patkata ti sigurno se e prevyrnala v putka a 6te se podigraa6 na mom4eto pederast dolen

Мега фен Аватара на quench
    Знаете ли колко жестоко се получава,когато се опиташ да отвориш момиче с 23 см уред,а? Не съм хемофил и садистичната струна в мен не звъни винаги,така че и аз се ужасих...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Честито и дано новият ти корав стол ти е удобен. Не е лесно да седиш на една маса с нас, да знаеш Трябва да можеш да носиш на пиене.[/quote]

девиза ми е " ям, пия, еба и се бия хуя ми докрая и душата у рая"
    хуя избирач не е ебач!

Голям фен
    Град
    по морето
    kvo ste se naeli be? Tova che shizzle si izkazva mnenieto li vi prechi ne moga da razbera? Vidqla sam dosta negovi postove i sa mi haresali, znae deteto kazva siiii!!! Kvo tolkova imaaaa???
    jega jega....

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Stefityyy
    аз не съм мн убеден в това, а педставяш ли си да не е прав? представяш ли си да е като ония от рекламата де то я въртяха "здравей и аз съм на 12години"
    хуя избирач не е ебач!

Мега фен Аватара на koalka
    Това,че не си изпитала болка не е било от дължината на пениса,а просто си от онези момичета,които не изпитват болка.Хах,щастливки!

Guest
    shizzle
    Доста вярно. Интересно ми е само защо Шизъл говори с факти от учебника по биология за 3 клас а не от личен опит - може би защото гоняма

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    госпидин Шизъл оакан сте
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен
    Град
    Благодаря на ачката и Умнияя! за топлите думи. Без вас нямаше да съм това, което съм! Вашите мисли винаги са ме вдъхновявали да продължавам напред, дори когато тялото се е разкъсвало от непоносимото усилие и е крещяло за почивка. И това с единствената цел никога да не съм прост като вас

Ако се вгледате в постовете ми, можете да видите, че почти винаги говоря от личен опит и давам примери с неща, които са ми са се случвали.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    уууууууууууууу и на колко си години че имаш такъв какъвто и да е опит?
    хуя избирач не е ебач!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си