- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне с къс пенис
че така.да ви питам може ли да ме отвори и с къс пенис ако 12см е къс ест./е не е и дебел/ щото аз не усетих болка.а съм девствена,или съм била и аз незнам.....или с 2 пръста...то 2-та пръста пак са дълги около 10-11см.незнам и аз.не ми се смейте искам да разбера защото скоро отивам на гинеколог и ако ме пита незнам какво да и кажа.
пенис под 20 см не е пенис а пишле
най-добре иди да те прегледа гинеколог тоя да не е увредил нещо
12 см. ужас
как си могла да му пуснеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е смешно ве така се е родило момчето
разбира се, че може, ако всичко е било както трябва. В интерес на истината - не всеки път тече кръв. Оитиди на гинеколог и си му кажи всичко както си е.
12 сантиметра е нормална дължина. Добре, де, мааалко по-малка от нормалната, но абсолютно достатъчна, за да те прати в рая (след като натрупате малко опит един с друг, естествено).
Щом не си изпитала болка, значи поздравления. Малко късметлийки успяват да се възбудят до степен, в която да не ги боли. (и, пак повтарям, не е от размера на пениса, ако не си възбудена и пръст да ти вкара, пак ще те боли).
Девствената ципа е разположена съвсем близко до входа (всъщност, тя -покрива- входа) и може да се разкъса и с пръсти (при най-честите случаи). А може и да не се разкъса, докато не родиш (има много еластични химени, на които им трябва по-бурен секс или дори раждане, за да се скъсат). Или вече е скъсана (при по-активно спортуване, някакво нараняване и т.н.). И трите типа са напълно естествени, както е естествено гърдите да варират по големина при различните момичета.
Последно - девствеността не се определя от това дали са ти "откъснали цветето". Човек е девствен, докато се -чувства- девствен. А ти как се чувстваш?
Какво да кажеш на гинеколога? Ако имаш смелостта, помоли я да провери дали не ти е скъсан (можеш да я излъжеш и да й кажеш, че си спортувала нещо и се опасяваш да не би, като правиш секс после и момчето да си помисли, че не си девствена). А иначе - те гинеколозите не им е работа много-много да гледат там, няма от какво да се страхуваш.
shizzle
незнам ама като прочета два реда от това което си написъл ми става ясно какво има в останалите...... незнам ам откакто се подвизавам в така наречения форум вече успя да ме отекчиш и да ме накараш да смятам че си отекчителен и досаден като модерните думички са ШУШЛЯК и УМРЯЛКА![]()
по всичко личи че shizzle е обичаен представител с малък атрибут![]()
това аз го написах да го знаешПървоначално написано от Анонимко
![]()
Извинявам се за липсата си на кенефен хумор, гости. Надявам се неналичето на stand-up comedians наоколо да ви накара по-бързо да си уберете крушите оттука и да не виждам повече анонимните ви мозъчни разстройства (разстройства - вижте колко яка дума, много е смешна, нали? сега чувствате ли как изведнъж станах отново забавен като казах "разстройства"?) под формата на мнения из форума. Или настоявате да ви отегчавам? Можете да се успокоите, защото смятам да продължа да пускам коментарите си там, където мога да кажа нещо наистина полезно.
(а, забелязахте ли как не коментирах нищо за малкия си пенис? нарича се достойнство!)
Neeext!
12 сантима са си напълно достатъ44но да те отворят(е, верно си е 4е на 4овека явно му е мааалко по-къс от нормалното ама пак става), а това 4е не те е боляло - ами радвай се, пове4ето ги боли зверски (вклю4ително и мен)
![]()
![]()
Робинята на Quench
ами с 12 см може да те отвори естествено! а за болката - не всички ги боли , напр мен изобщо не ме боля![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Големия член за отварянето на момиче е нужен колкото архаичен пиян монголец с две саби на събиране на пацифисти...
Касапница...
![]()
shizzle вече не сме само гостивече ще се виждаме мн често
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Честито и дано новият ти корав стол ти е удобен. Не е лесно да седиш на една маса с нас, да знаешПървоначално написано от ачката
Трябва да можеш да носиш на пиене.
Абе да ви *** в лакомиите. Някой знае ли действително колко са 20 сантиметра или говорите наизуст. Вземете един стандартен А4 лист хартия и ширината му е 21 сантиметра. Колко души имат такъв дори в изключително надървено състояние. Ебати комплексарите.
kompleksar patkata ti sigurno se e prevyrnala v putka a 6te se podigraa6 na mom4eto pederast dolenПървоначално написано от Анонимко
Знаете ли колко жестоко се получава,когато се опиташ да отвориш момиче с 23 см уред,а? Не съм хемофил и садистичната струна в мен не звъни винаги,така че и аз се ужасих...
![]()
Честито и дано новият ти корав стол ти е удобен. Не е лесно да седиш на една маса с нас, да знаешТрябва да можеш да носиш на пиене.[/quote]
девиза ми е " ям, пия, еба и се бия хуя ми докрая и душата у рая"
хуя избирач не е ебач!
kvo ste se naeli be? Tova che shizzle si izkazva mnenieto li vi prechi ne moga da razbera? Vidqla sam dosta negovi postove i sa mi haresali, znae deteto kazva siiii!!! Kvo tolkova imaaaa???
jega jega....
Stefityyy
аз не съм мн убеден в това, а педставяш ли си да не е прав? представяш ли си да е като ония от рекламата де то я въртяха "здравей и аз съм на 12години"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Това,че не си изпитала болка не е било от дължината на пениса,а просто си от онези момичета,които не изпитват болка.Хах,щастливки!
Доста вярно. Интересно ми е само защо Шизъл говори с факти от учебника по биология за 3 клас а не от личен опит - може би защото гонямаПървоначално написано от Анонимко
госпидин Шизъл оакан сте![]()
хуя избирач не е ебач!
Благодаря на ачката и Умнияя! за топлите думи. Без вас нямаше да съм това, което съм! Вашите мисли винаги са ме вдъхновявали да продължавам напред, дори когато тялото се е разкъсвало от непоносимото усилие и е крещяло за почивка. И това с единствената цел никога да не съм прост като вас![]()
Ако се вгледате в постовете ми, можете да видите, че почти винаги говоря от личен опит и давам примери с неща, които са ми са се случвали.
уууууууууууууу и на колко си години че имаш такъв какъвто и да е опит?
хуя избирач не е ебач!