- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли за секс влизайки в това отделение на форомът?
Мислите ли за секс влизайки в това отделение на форумът?
ми то като влезещ тука ти се отще да правиш секс направо!само се задават едни и същи тъпи въпроси-бременна ли съм (btw аз съм девствена)?!икак така ше е бременна като е девтсвена?
Let The BEAT Control Your Body
Да понякога ми се е случвало.
2т. забрана за ползване на профил
..на форумА. Както и да е.
Мдам, като влизам тук -мисля- за секс. Най-малкото, защото много въпроси изискват да си представиш дадена ситуация, за да дадеш подходящ отговор.
А и на мен никога не ми е трябвало извинение да си мисля за секс![]()
Понякога мисля, зависи за какво става въпрос в съответните теми..
![]()
Робинята на Quench
Mисля за системи от диференциални уравнения...![]()
Животът е БРЯГ!
Аз ТРЯБВА да мисля за тях. Добре, де, за интеграли, ама е близко. Мразя сесии ><Първоначално написано от BorderManager
А аз мисля за това как да прокламирам заовалирано това малки момиченца да правят бондидж...![]()
![]()
това интеграли в 9 клас ли се учеше?Първоначално написано от shizzle
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
мм не точно.. пове4е мисля дали имам мнение по даден въпрос и дали е пълна инфорамцията която имам по него..
а ина4е ако темата се "задълби4и" няма какво да си кривя душата понякога ми се иска да правя секс... или поне да изживея и аз някой бурни моменти които др са имали аз аз съм ги пропусналавзимам идеи за след. пъти
![]()
Първоначално написано от SINDEL
и аз съм такаПървоначално написано от macka123
![]()
Първоначално написано от koalka
![]()
как може да четеш и пишеш по дадена тема, а да не мислиш по нея.. странна работане мога да си представя как може съзнанието ми да е заето с нещо и същевременно да не мисля за него
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
обикновено...да !![]()
![]()