- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тест от министерството на образованието
Днеска класната ми каза че министерството пускало някакви тестове в гимназийте?!И теглили имена от всеки клас по 1 късметлия да го прави.И тоя късметлия съм АЗ :@:@.Та някой змае ли какво представлява тоя тест?Само знам че е по всички предмети :@.Ехххх Да ми истеглат името на ТоТо няма да е,ма за тест аз ще съм 1 :@.Та ако някой знае нещо повече за теста да каже моля.Порових се насам на там но щито не ми помогна![]()
туй значи кофти късмет,ами поразпитай учителите
така разпитах.Ако някой има моя късмет да знае че е по всички предмети общо образователен.Ако не го минеш няма страшно-явяваш се пак...и така докато не го минеш....Ма пак е кофти
![]()
Ти кой клас си ?
При нас за такова нещо не се е говорило![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз съм 9 клас.Ми нз,понеже сме профилирана гимназия имаме тва предимство министерството да си прай с нас каквото си иска...![]()
но мисля че училището ни е към министерството нещо такова беше
Че как така,смисъл какво искаш да кажеш? Иначе не съм чувала за никакви такива тестовеПървоначално написано от w33d
....Don't bother!Be happy!....
е какво от това като сте профилирана гимназия ?!?!? и моята е такава ама за такива глупости не се е говорило ... я по - добре отиди да питаш в министерството пффф ебати не стига че връщат матурите пък и ще ни мъчат допълнителноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
аз също уча в професионална гимназия ама нищо не са ни казвалиПървоначално написано от tequila
да бе верно... не стигат матурите ми са и тестове... баси простотиите
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!