.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: mustachkii;((

Hybrid View

GoSteNka
    Guest

mustachkii;((

plz kajete vie s kfo si vzimate mustachkite...che az s vsichko sum probvala s veet,pinseta...ala bala...no kojata mi e mn chuvstvitelna i vse mi izlizat nqkfi pupchici mrazq gi...kajete neshto efikasno plz..10xxx

aLaBalAaaaaa
    Guest

Re: mustachkii;((

ami s nishto ne mojesh da gi mahnesh, s vremeto kojata ti shte svikne i nqma da ti izlizat I pri men beshe taka spoko =)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    A za6to ne si gi izrysiava6? Sestra mi si be6e vzela edna specialna boia za mysta4kite i izob6to ne si li4aha...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    A za6to ne si gi izrysiava6? Sestra mi si be6e vzela edna specialna boia za mysta4kite i izob6to ne si li4aha...
    kakva e taq boq i kade se prodava?

не знам дали изрусяването е много удачно защото са ми казвали че от него пък се удължава самия косъм, и мустачките пак си личат, но по по-различен начин.

Re: mustachkii;((

Цитирай Първоначално написано от GoSteNka
    plz kajete vie s kfo si vzimate mustachkite...che az s vsichko sum probvala s veet,pinseta...ala bala...no kojata mi e mn chuvstvitelna i vse mi izlizat nqkfi pupchici mrazq gi...kajete neshto efikasno plz..10xxx
    козметик.Не боли
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

kiskalllllllllllllll
    Guest

:))))

Iskam da ti kaja 4e 1vo mnogo zavisi za kvi mosta4ki stava vapros ako e naistina neshto seriozno proveri kak e polojenieto v purviq kozmeti4en salon koito vidish.USPEH

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    kakva e taq boq i kade se prodava?
    Emi ne znam .Pitai v niakoi kozmeti4en salon ili v aptekata...Ama verno zavisi kolko sa gusti de za6toto kakto kaza abstraction moje ako sa mn pak da si li4at....

Фен
    Град
    Свищов
    Фото-епилацията е единственото решение на проблема,не е болезнена и е трайна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си