.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Обрязани?

fixy
    Guest

Обрязани?

Харесват ли ви обрязаните пениси? Не става въпрос за религиозно обрязаните

Guest
    Оди да лапаш на рязани манафи и недей да тормозиш хората с глупости!

Ебати пропадналото общество!

Супер фен
    Турците праскат само в халката нали знаеш? Айдеее ефендиии.
    2т. системно

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    kak move da ste takiwa rasisti ?!?!?
    I am a violet butterfly !

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от JenKa`
    kak move da ste takiwa rasisti ?!?!?
    Не сме, просто е глупаво човек да се радва на разаци. Негри, индийци, зимбабвци - може, но манфщини - не.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    кво обрязване е... БЪЛГАРИЯ Е МЯСТО САМО ЗА БЪЛГАРИ
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Guest
    Значи според вас няма обрязани българи а? Хаха чак сте ми смешни понякога .. Това, че едно момче е обрязано не го прави задължително турчин

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи според вас няма обрязани българи а? Хаха чак сте ми смешни понякога .. Това, че едно момче е обрязано не го прави задължително турчин
    не и по религиозно съображение
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Рязания
    Guest
    Вие сте много ограничени и невежи бе!!! Аз съм обрязан, ама съм повече българин от много от вас. Искам да ви кажа, че това дали си българин, турчин, афганистанец или танзаниец се определя не според това дали ти е рязана пишката, а от това какъв се чувстваш ти самият.
    Обрязан съм по здравословни съображения, но се чувствам се много добре така и не изпитвам никакви притеснения от този факт.

Голям фен
    Град
    Бургас
    ми не мисля че ще ми пречи. може би в началото ще ми е малко странно

Такаааа, хайде ограничените да млъкнат малко и да спрат да дрънкат за турци, манафи и тям подобни. Има и българи, които са обрязани и това не ги прави по-малко българи или мъже. В повечето случаи мамите им не са знаели как да им забелят пишките като малки.
    А по въпроса за секса...имах гадже, което точно поради тази причина с ненавременното забелване е имал проблем и се беше наложило да го обрежат. Правеше страхотен секс, беше много по-чист от други необрязани "мъжкари" и определно ми правеше кеф да влизам в допир с пениса му по всякакъв начин.

Guest
    Аз съм за!

На вас ръцете в гъзовете ли ви са?Търсачката за какво е?
    Don't hate the player , hate the GAME!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Аре вижте оная графа на форума за фимозните истории и пак ще си говорим.
    Голяма част от момчетата имат този проблем и си мечтаят един ден да им резнат пишките,че да могат да чукат на воля.Не се подигравам,никак даже,но ми писна с тези глупави расистки изказвания,че България била за българите-бих добавила...България е и за 50% фимозните български младежи.

Аз и друг път съм го писала след време,ако имам момче ще го обрежа!!!
    Имено защото е в ПЪТИ по-хигиенично.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Цитирай Първоначално написано от ultra

Да, по-хигиенично е ако се къпеш 1 път месечно. Ако си нормален и се къпеш един път дневно, не е нужно да си обрязан за да имаш хигиена на отлично ниво. С това по-хигиенично ставате смешни. Човек еволюира милиони години и ако е било нужно нямаше да има кожа там. Има, и явно има причина да има.
    Ако толкова се кефите на обрязването имама гo прави безплатно.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Аре вижте оная графа на форума за фимозните истории и пак ще си говорим.
    Голяма част от момчетата имат този проблем и си мечтаят един ден да им резнат пишките,че да могат да чукат на воля.Не се подигравам,никак даже,но ми писна с тези глупави расистки изказвания,че България била за българите-бих добавила...България е и за 50% фимозните български младежи.

И ако си ми майка като напрая 17-18 години ти бия ножа у връта докато спиш
    Не ти дава право да земаш решения вместо друг и то детето ти той ако иска и като направи години ще отиде на лекар и ще се обреже САМ не със помоща на МАМА

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Амаьо си знае от опит момчето (май момчето)

Повече от фен
    Олеее тука имало много глупави изказвания!!! Нещо не сте наясно повечето, които сте решили , че темата е дадена за да се гаврите с такива хора. Ми аз пък да ви кажа, че се практикува за по-голяма хигиена...основно в по-топлите страни..я си представете сега един пенис, затворен в едни панталони, насред пустинята , където няма възможност да бъде измит....Гнусно а? А малко или много именно след обрязването поне под кожичката няма да се задържат мръсотии и гнусотии...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да, но ние не сме в пустинята, нито в тропическите страни и хората, които могат да ползват интернет (като човека, пуснал темата), имат възможността и да се къпят достатъчно често. "Хигиенната" част от въпроса е повече градска легенда, отколкото каквото и да е друго. Почти всички хора, които познавам, си карат с кожичката и досега не съм видял това да им пречи особено. Освен това - като няма кожичка там да покрива най-чувствителната част от тялото ми, няма ли да ми се обезчувстви?

Дали ми харесват не мога да кажа ("sorry boys, i eat pussy" ^_^), ала като личен избор и избор за децата ми - не! Все едно перманентно да ги обезкосмя, щото било по-хигиенично (не, че няма да е яко, ако мога перманентно да се "подстрижа" отдолу ^^).

i az taka..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Рязания
    Вие сте много ограничени и невежи бе!!! Аз съм обрязан, ама съм повече българин от много от вас. Искам да ви кажа, че това дали си българин, турчин, афганистанец или танзаниец се определя не според това дали ти е рязана пишката, а от това какъв се чувстваш ти самият.
    Обрязан съм по здравословни съображения, но се чувствам се много добре така и не изпитвам никакви притеснения от този факт.

Братле и аз съм така и въобще не е от някаква религия или нещо такова .. а както каза ти от здравословни съображения

ZASUM
    Guest
    abe pederas4eta NE6TO ZAVIJDATE NA GOTINITE OBRQZANI PI6KI A LELEL TAQ MUJKA ZAVIST KOPELETA DA VI GO SLAGAT V DUPETATA SAMO OBRAZANI PEDELI 6IBANI

AZ SUM ZA ESTESTVENO 4E E 100000 PUTI PO XIGIENI4NO A NE DA SMURDI NA ............

Guest
    трудно е та си тъп и да гледаш като кон с капаци! баща ми е българин от турски произход, аз съм обрязан, той е обрязан, дядо ми е бил обрязан дядото на баща ми е бил обрязан...и така нататък кои сте вие та да казвате че не е правилно кои сте вие че да казвата че е грехно кои ви е дал право да обиждате една вековна традиция, като искам да вметна че вече от години насам това не е свързано с религиозен обред. а вие тапири незнаете какво да кажете защото нищо не знаете ама секи да се обади .... това е насаждане на расова нетърпимост !!! и някож от вас ще е тъпото копеле което ще хвърли бутилка с молотов в някоя джамия и после още някой калъв ще го направи самоче ще цели църквата и после какво ? чечня, босна ? няма значение да ли си рязан или не папира си е тапир колкото и кожа да има на бубата!

а който не е съгласен не му се сърдя а ще го повозя на мой кабриолет аре бегайте да си играете на националисти!

lola_lola
    Guest
    ами...сега моля ви не почвайте да ми се смеете всички в хор а обяснете защото не знам къде другаде мога да питам...
    та въпроса ми е какво точно представляват обрязването забелването???
    плз отговорете ми много ще съм благодарна!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Амаьо си знае от опит момчето (май момчето)
    Да - от опита на майка ти (и баща ти - манафа на анадола)
    2т. системно

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Такаааа, хайде ограничените да млъкнат малко и да спрат да дрънкат за турци, манафи и тям подобни. Има и българи, които са обрязани и това не ги прави по-малко българи или мъже. В повечето случаи мамите им не са знаели как да им забелят пишките като малки.
    А по въпроса за секса...имах гадже, което точно поради тази причина с ненавременното забелване е имал проблем и се беше наложило да го обрежат. Правеше страхотен секс, беше много по-чист от други необрязани "мъжкари" и определно ми правеше кеф да влизам в допир с пениса му по всякакъв начин.
    Много добре казано! =D> Наистина има много расисти в тоя форум тц тц тц
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си