- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sure check
v nqkolko temi 4etoh 4e sure check 4esto ne bili verni.vqrno li e tova?ima li nqkoi na koito test e pokazal gre6no?vse pak na opakovkata pi6e nad 99% to4nost?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
mi da ti kaja az lichno ne sym chuvala nqkoe momiche da se oplakva ot Sure check..noo znam li...
...TaKe mE In YouR ArmS...
еми аз съм чела че са едни от най-добрите![]()
Нямам много опит с тези неща, но предполагам, че е като с презервативите. Няма кофти презервативи, има хора, които не знаят как да ги използват. С теста за бременност няма защо да е по-различно, и двата пола са показали, че могат да бъдат безкрайно заблудени.
Е, то пък голямата философия да сложиш един презерватив - хващаш семедържателя, поставяш го на върха на главичката и развиваш доколкото позволява размера.
До колкото знам са доста точни наистина
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Exactly.
За съжаление и го знаят само на теория, практиката така и не се е състояла. Поздрави Шизъл!Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
Mmm, Shure Check si e dobyr test...do sega ne sym 4uvala da e prail nqkvi problemi...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...