- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Русия срещу USA
Вечното дерби (като ЦСКА и Левски) между 2-те най-големи сили на света
Коя държава подкрепяте и защо? Надявам се да стане интересна дискусия, но съм сигурен, че пак ще има куп спорове, но истината се ражда в спора... така че...вие сте![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
еми рускиня съм...трябва ли да обяснявам![]()
фак дъ ю ес ей...само на екскурзия бих отишла там![]()
Rusiq![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Русия!Не харесвам американците!Те са некви...чужди ан моята личност.Руснаците имат по-богата култура, зародена от доста далечни времена (сякаш разказвам приказка), музиката им е по-стойностна, хората са по-красиви (с малки изключения) и храната им е по-яка!Плюс тва са близък до българите анрод, направили са много, докато помагат за осъществяване на Освобождението, макар че по-късно са скапали положението (руснаците)!Колкото и лоши неща да са правили за българския народ, са правили и добри...а за сега от американците нямам впечатление да са направили нещо хубаво!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз гласувах за Русия,заради другаря Путин
братята алкохолици трябва да се подкрепяме.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
O,достатъчно руснаци познавам и всичките казват,че българите са доооста по-алкохолизирани...Първоначално написано от magesnik
![]()
А по темата...не мога да взема решение,щото всяка нация си има добри и лоши страни,но все пак май ще избера Русия.Все пак сме братя-славяни!!!
и аз се присъединявам към Русия, без някаква съществена причина, просто руснаците са ми по-приятни,уча им езика от по-кратко време и ми е по-интересен..
общо взето може и да е по метода на изключване,щото американците са ми меко казано 'противни'..
Съединените щати...
нали съм роден на деня на американската независимост и поради този факт се считам за полу-американец.![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
САЩ според мен е велика страна и макар,че нямат древна култура според мен те са създали много добра съвременна такава.Харесва ми идеята да се бориш сам с живота,та дори никой да не стои зад теб.Поради доста причини нямам възможност,но ако можех бих живял поне за малко там,или примерно една почивка 1-2 месеца.
Естествено САЩ, защото много мразя комунизма, просто...не знам дали има
нещо, което да мразя повече. Мраза ги руснаците и за тва, че са ни докарали комунизма....Езика им е гаден и не познавам един и двама руснаци, за да твърдя, че са гадно племе, не са били гадни едно време, после другаря Ленин и другаря Сталин са свършили тая работа, като са ги избили, а другите са ги обработили. И Хамериканците не са света вода, но пак е по-добре....
Give me your best shot motherfucker!
Да бе......
Аз си гласувах за руснаците. Как да пренебрегна другарите Станлин и Ленин. Велики хора...
Руският народ е изстрадал доста и наистина не е чак толкова лош. А и съм чувал че са добри другари по чашка
А и винаги съм харесвал идеята на комунизма, винаги съм бил за руснаците. Не ми са приятни американците. Получили всичко на готово, не проляли кръв за нея. Винаги са водили войни извън държавата си, били са се на друга земя... не ги харесвам. Не харесвам и тяхното незаслужено самочувствие. Но най много им се дразня когато във всеки 2 техен филм плюят руснаците. Незнам... просто съм си за руснаците.... а и за рускините![]()
Я да те пратим назад във времето в болшевишка Русия в някой лагер да видим колко ще са ти симпатични Ленин и Сталин.Първоначално написано от OPEL
Аман от смешници.
Rusiq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Kazah go s ironiq, a i te sa hora koito zavinagi 6te ostanat v istoriqta- dobro ili zlo... A i vsi4ko si ima cena...Първоначално написано от Анонимко
Комунизма е едно на ръкаПървоначално написано от fire_of_satan
Американците нямат история...те от вчера живеят...и не знаят как. То с много пари всеки може. Те са някви машинки там. Руснаците са по-диви. По-земни хора са...
Русия е идеален пример за това как не трябва да бъде устроена една държава. Другарят Путин си лежи във феодалското кресло и най-брутално се разпорежда със всичко, което застрашава властта му. А руснаците - не може да пиеш по 1 литър водка на ден и да стане човек от теб...![]()
Със сигурност не бих искала да живея на нито едно от двете места.
И едната, и другата държава си имат плюсове и минуси...
Но на чисто субективни основи руснаците са ми били винаги по-симпатични... В много отношения приличат на нас...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
....Русия...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Русия естествено!Шибаните американци ги мразя в дъното на душата си!Мразя тяхната високомерност и шибано самочувствие,мразя ги заради шибания ционизъм,който проповядват,мразя езика им,мразя шибаните им мутри,мразя "Новият световен ред" на чичо Сам,мразя кирливата им страна,пропита с мазнотията от дебелите им тела,мразя всяка шибана клетка от токсичните им трупове!
Русия е много по-велика от тях и винаги ще бъде!Руснаците са много по-земни хора и културата им е много по-близка до нашата!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Другарю,дори като исключим нашите гласове,Пленума категорично с 3:! подкрепи Майка Русия....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ура,ура,ура!
така е, така е. Да пием по една водкаПървоначално написано от quench
![]()
П.С. А между Русия и Съветския съюз какво избираш![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
другарю,аз още не съм се пресегнал към хладилника,за да извадя Анасоновката,а вие започвате с такива банални,пиянски въпроси![]()
разбира се,че Съюза - че как иначе?
Хаха, тука 14 годишни псевдо комунистчета са се навъдили. Иначе и СССР се оказа полезен, защото:
- демонстрира противоестествения начин на функциониране на всички обществени структури;
- разкрива до каква степен могат да бъдат извратени личностните и груповите взаимоотношения;
- илюстрира безскрупулното пренебрежение на ограничен политически и стопански елит спрямо огромно мнозинство от “обикновени хора”;
- ужасява с неизмеримите бездни на индивидуалната безнадеждност и личностното падение;
- изумява с безотговорността, с която бива пропиляван неизмерим (но и невъзстановим) природен ресурс;
- вцепенява с невъздържаното използване на грубата сила като аргумент за уреждане на вътрешни етнически проблеми;
- плаши с арогантността и недалновидността, демонстрирана в сферата на международните отношения;
- поразява с обстоятелството, че в условията на всеобхватна антихуманизация човешкият дух остава несломим и способен да създава висши нематериални ценности!
Еnjoy.
Яко жалки сте като почнете USSR Rulzzzzz, r0xxxx, USA sUckz и т.н.
А, Ziezi, "фенчето" на Волен, хардкор националиста, на 15 години най-вероятно, смешна история. Не знам какви са тези идиоти твоите родители та ти позволяват да се занимаваш с такива кретении.