- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Русия срещу USA
Ти от позицията на свидетел на епохата или от тази на научен капацитет се изказа?
Не бе,ние,14-годишните псевдо-комунистчета,искаме да се поучим от някой истински батко в тия работи - както когато бяхме малки и слушахме как батковците забърсват мадами,сега в захлас четем заветните ти политически анализи...
Кажи ни,кое е по-добре?
Fuck The Americans, kill them aLL
с други думи
Обичам Водката.
Базикам се ..... от Американците не сме видели нищо хубаво, докато руснаците винаги са ни подкрепяли като страна. Когато американски митничар ми каже "Добър Ден" може да почна да ги оважавам малко повече.
Ами по принцип не обръщам внимание на страни от третия свят като Русия, но не е трудно да си направя някои заключения.Първоначално написано от quench
Това е магистрала в Русия:
МеВеРе, от Украйна:
http://www.youtube.com/watch?v=Ci2Qe7oB1XQ&eurl=
Доста cool, нали?
хахахахахахахаххаахахахах ахахахахахахаахПървоначално написано от Psycho Realm
хахахаххахахахахахахахаха хахахахахахахах
Не искам повече да чувам нито една дума от тебе МИСЛИТЕЛЮ
Е,естествено,по-готиното е да си американски реднек-фашист и да гониш с уинчестера негри из царевицата...
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
=D>
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Вероятно се досещаш през къде ми минават твоите мисли.Първоначално написано от d3s0
Така е то, това е Русия - най-богатата и просперираща държава, въобще раят на земята.
Хахах абе къв е тоя тъп спор.. Всеки знае основното правило което всеки един човек на тая земя трябва да има в предвид:
Don't fuck with mother Nature
Don't fuck with mother Earth
Don't fuck with mother Russia
Така, че май нямаме избор освен да подкрепяме майка Русия.. И без право на възражения, щото оръжията на руснаците са по-известни и от водката.. Което ги прави МНОГО известни(а и има защо да са) :>
Ей педераст кирлив,бих ли могъл да ти еба путката майчина!Пускал съм мои снимки,виж на колко съм години!Много си смел зад компютъра,нали?Шибан мангал,ей от такива страхливи копелдаци,като теб ми е дошло до гуша!Жалкото е,че си едно жалко пуберче единствената цел в живота,на което е да седи в тех на топличко и да се прави на мъж по форумите!Педераст,мери си думите,щото стават инциденти!Първоначално написано от Psycho Realm
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
То аз,псевдо-комуниста пубер,мога и да греша,но тея думи,които бяха написани против Майка Русия,ми се струват познати... Трябва да се разровя аз,да проверя откъде са преписани...
Подкрепям другарите по чашка, поради ред причини...
Имал съм възможност да контактувам, както с руснаци ,така и с американци. Руснаците са някак си по-близо до нас, като хора, като характер, повече ме кефят.
Американците...не ме кефят. Някакви роботизирани, имат съвсем друг начин на мислене, съвсем други идеали и т.н.
Ех, колко ми се пие водка с руснак.![]()
![]()
Ще ми бъде много интересно да се обосновеш.Първоначално написано от Psycho Realm
![]()
П.П. Прочети нещо по въпроса и си оправи поста.![]()
Ама не бе,Бръмзе,номера не е в това,че едната държаван администрация е по-добрата от другата (и дваете са един дол дренки). Нито кои хора са по-готини - навсякъде има и готини,и кофти.
Проблема е в ниската култура на средностатистическия америкнец и в нормалната таква за сердностатистическия руснак. Колкото е по-необразован един народ,толкова по-лесно се манипулира. В Америк е така - "бащата на нацията",Mr. President,прави едно обръщение "Fellow citizens of the United States of Amerika" и всичко се завтича презглава да му изпълнява заръките - защото нямат собствено мнение.
В Русия другаря Путин като каже нещо, руснаците го правят, щото помнят иначе какво става![]()
И тук идва разликата - в САЩ го правят,защото са УБЕДЕНИ,че е правилно; в Русия са ПРИНУДЕНИ,макар огромна част да са убедени в противното - просто в Русия хората избират по-малкото зло - и иманно,защото имат психологическата нагласа да избират.
Ако имаме избор - световната бъдеща цивилизация от коя държава да бъде основана - мисля,че няма да има повод за съмнение - Русия.
quench, не е задължително да изтъкваш елементарност. Както и да е, тук сериозна дискусия не може да се води. Вие пропускате чуждите мнения и се дръгнете взаимно.
quench, пожелавам ти да умреш на 40, подобно на алкохолик-руснак.
Ziezi, трай си там долу където си, Фюрере.
Psycho Realm,не мисля,че другаря-председател на Пленума ти е дал думата. Твоите мнения никой,който те критикува,не ги е пропуснал. Просто ми е странно какво мислиш самия ти по темата? И ако обичаш,демонстрирай на мен,елементарния твоята сложна абстрактна логика в конструктивен аспект относно САЩ.
и аз съм по същия начин :PПървоначално написано от fake
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хехе за Русия.Се пак ако не бяха те едвали щяхме да се освободим от турско робство.....
Извън темата : Майка им да еба турска и мангалска ! Идиоти !![]()
Гласувам за Русия, защото хората и културата са много по-величествени.
Русия е дала страшно много на света, докато САЩ само са взели!
А руснаците повече ги харесвам от плиткоумните американци.
Но ако трябва да избирам като място за живот САЩ или Русия, ще предпочета САЩ, заради климатичните условия, най-вече.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Всичко най-голямо което може да се измисли,проектира и построи май те са го направили.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Хаха,продължавай в същия дух и скоро може и да се озовеш по-долу отколкото ти се иска...Първоначално написано от Psycho Realm
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Прав си.Първоначално написано от quench
Като се замисля малко повече...наистина американците са доста лесно манипулиран народ. Пример за това е войната в Ирак. Всички разбраха, че оръжия за масово унищожение няма и това беше само причина, измислена от Буш, за да нахлуе и да сложи ръка на петрола.
Той започна да ги навива как те се борят срещу тероризма, как хората в Ирак се нуждаят от демокрация и т.н...и те му се вързаха. Много малко са американците, незнам даже дали въобще има такива, които преумяват всичко това, но няма какво да направят по върпоса.![]()
Абре психо, абре риалм, думата "дискусия" да ти говори нещо?Първоначално написано от Psycho Realm
![]()
Ti luda li si...ili prosto malumna??Първоначално написано от Psycho Realm
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Май е мъжко.Първоначално написано от Unknow
![]()