.

Виж резултатите на анкетата: Русия срещу USA

Гласували
35. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Русия

25 71,43%
  • USA

10 28,57%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на quench
    Ти от позицията на свидетел на епохата или от тази на научен капацитет се изказа?
    Не бе,ние,14-годишните псевдо-комунистчета,искаме да се поучим от някой истински батко в тия работи - както когато бяхме малки и слушахме как батковците забърсват мадами,сега в захлас четем заветните ти политически анализи...

Кажи ни,кое е по-добре?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Bourgas
    Fuck The Americans, kill them aLL
    с други думи
    Обичам Водката.

Базикам се ..... от Американците не сме видели нищо хубаво, докато руснаците винаги са ни подкрепяли като страна. Когато американски митничар ми каже "Добър Ден" може да почна да ги оважавам малко повече.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Ти от позицията на свидетел на епохата или от тази на научен капацитет се изказа?
    Не бе,ние,14-годишните псевдо-комунистчета,искаме да се поучим от някой истински батко в тия работи - както когато бяхме малки и слушахме как батковците забърсват мадами,сега в захлас четем заветните ти политически анализи...

Кажи ни,кое е по-добре?
    Ами по принцип не обръщам внимание на страни от третия свят като Русия, но не е трудно да си направя някои заключения.
    Това е магистрала в Русия:

МеВеРе, от Украйна:

http://www.youtube.com/watch?v=Ci2Qe7oB1XQ&eurl=
    Доста cool, нали?

Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Ами по принцип не обръщам внимание на страни от третия свят като Русия
    хахахахахахахаххаахахахах ахахахахахахаах
    хахахаххахахахахахахахаха хахахахахахахах

Не искам повече да чувам нито една дума от тебе МИСЛИТЕЛЮ

Е,естествено,по-готиното е да си американски реднек-фашист и да гониш с уинчестера негри из царевицата...

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Е,естествено,по-готиното е да си американски реднек-фашист и да гониш с уинчестера негри из царевицата...
    =D>
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от d3s0
    хахахахахахахаххаахахахах ахахахахахахаах
    хахахаххахахахахахахахаха хахахахахахахах

Не искам повече да чувам нито една дума от тебе МИСЛИТЕЛЮ
    Вероятно се досещаш през къде ми минават твоите мисли.
    Така е то, това е Русия - най-богатата и просперираща държава, въобще раят на земята.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Хахах абе къв е тоя тъп спор.. Всеки знае основното правило което всеки един човек на тая земя трябва да има в предвид:

Don't fuck with mother Nature
    Don't fuck with mother Earth
    Don't fuck with mother Russia

Така, че май нямаме избор освен да подкрепяме майка Русия.. И без право на възражения, щото оръжията на руснаците са по-известни и от водката.. Което ги прави МНОГО известни(а и има защо да са) :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Хаха, тука 14 годишни псевдо комунистчета са се навъдили. Иначе и СССР се оказа полезен, защото:
    - демонстрира противоестествения начин на функциониране на всички обществени структури;
    - разкрива до каква степен могат да бъдат извратени личностните и груповите взаимоотношения;
    - илюстрира безскрупулното пренебрежение на ограничен политически и стопански елит спрямо огромно мнозинство от “обикновени хора”;
    - ужасява с неизмеримите бездни на индивидуалната безнадеждност и личностното падение;
    - изумява с безотговорността, с която бива пропиляван неизмерим (но и невъзстановим) природен ресурс;
    - вцепенява с невъздържаното използване на грубата сила като аргумент за уреждане на вътрешни етнически проблеми;
    - плаши с арогантността и недалновидността, демонстрирана в сферата на международните отношения;
    - поразява с обстоятелството, че в условията на всеобхватна антихуманизация човешкият дух остава несломим и способен да създава висши нематериални ценности!
    Еnjoy.
    Яко жалки сте като почнете USSR Rulzzzzz, r0xxxx, USA sUckz и т.н.
    А, Ziezi, "фенчето" на Волен, хардкор националиста, на 15 години най-вероятно, смешна история. Не знам какви са тези идиоти твоите родители та ти позволяват да се занимаваш с такива кретении.
    Ей педераст кирлив,бих ли могъл да ти еба путката майчина!Пускал съм мои снимки,виж на колко съм години!Много си смел зад компютъра,нали?Шибан мангал,ей от такива страхливи копелдаци,като теб ми е дошло до гуша!Жалкото е,че си едно жалко пуберче единствената цел в живота,на което е да седи в тех на топличко и да се прави на мъж по форумите!Педераст,мери си думите,щото стават инциденти!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

То аз,псевдо-комуниста пубер,мога и да греша,но тея думи,които бяха написани против Майка Русия,ми се струват познати... Трябва да се разровя аз,да проверя откъде са преписани...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Подкрепям другарите по чашка, поради ред причини...
    Имал съм възможност да контактувам, както с руснаци ,така и с американци. Руснаците са някак си по-близо до нас, като хора, като характер, повече ме кефят.
    Американците...не ме кефят. Някакви роботизирани, имат съвсем друг начин на мислене, съвсем други идеали и т.н.
    Ех, колко ми се пие водка с руснак.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ще ми бъде много интересно да се обосновеш.

П.П. Прочети нещо по въпроса и си оправи поста.

Ама не бе,Бръмзе,номера не е в това,че едната държаван администрация е по-добрата от другата (и дваете са един дол дренки). Нито кои хора са по-готини - навсякъде има и готини,и кофти.
    Проблема е в ниската култура на средностатистическия америкнец и в нормалната таква за сердностатистическия руснак. Колкото е по-необразован един народ,толкова по-лесно се манипулира. В Америк е така - "бащата на нацията",Mr. President,прави едно обръщение "Fellow citizens of the United States of Amerika" и всичко се завтича презглава да му изпълнява заръките - защото нямат собствено мнение.
    В Русия другаря Путин като каже нещо, руснаците го правят, щото помнят иначе какво става
    И тук идва разликата - в САЩ го правят,защото са УБЕДЕНИ,че е правилно; в Русия са ПРИНУДЕНИ,макар огромна част да са убедени в противното - просто в Русия хората избират по-малкото зло - и иманно,защото имат психологическата нагласа да избират.

Ако имаме избор - световната бъдеща цивилизация от коя държава да бъде основана - мисля,че няма да има повод за съмнение - Русия.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    quench, не е задължително да изтъкваш елементарност. Както и да е, тук сериозна дискусия не може да се води. Вие пропускате чуждите мнения и се дръгнете взаимно.
    quench, пожелавам ти да умреш на 40, подобно на алкохолик-руснак.
    Ziezi, трай си там долу където си, Фюрере.

Psycho Realm,не мисля,че другаря-председател на Пленума ти е дал думата. Твоите мнения никой,който те критикува,не ги е пропуснал. Просто ми е странно какво мислиш самия ти по темата? И ако обичаш,демонстрирай на мен,елементарния твоята сложна абстрактна логика в конструктивен аспект относно САЩ.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от fake
    еми рускиня съм...трябва ли да обяснявам
    фак дъ ю ес ей...само на екскурзия бих отишла там
    и аз съм по същия начин :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Хехе за Русия.Се пак ако не бяха те едвали щяхме да се освободим от турско робство.....
    Извън темата : Майка им да еба турска и мангалска ! Идиоти !

Голям фен
    Град
    София
    Гласувам за Русия, защото хората и културата са много по-величествени.
    Русия е дала страшно много на света, докато САЩ само са взели!
    А руснаците повече ги харесвам от плиткоумните американци.

Но ако трябва да избирам като място за живот САЩ или Русия, ще предпочета САЩ, заради климатичните условия, най-вече.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Всичко най-голямо което може да се измисли,проектира и построи май те са го направили.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен Аватара на Ziezi
    quench, не е задължително да изтъкваш елементарност. Както и да е, тук сериозна дискусия не може да се води. Вие пропускате чуждите мнения и се дръгнете взаимно.
    Хаха,продължавай в същия дух и скоро може и да се озовеш по-долу отколкото ти се иска...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ама не бе,Бръмзе,номера не е в това,че едната държаван администрация е по-добрата от другата (и дваете са един дол дренки). Нито кои хора са по-готини - навсякъде има и готини,и кофти.
    Проблема е в ниската култура на средностатистическия америкнец и в нормалната таква за сердностатистическия руснак. Колкото е по-необразован един народ,толкова по-лесно се манипулира. В Америк е така - "бащата на нацията",Mr. President,прави едно обръщение "Fellow citizens of the United States of Amerika" и всичко се завтича презглава да му изпълнява заръките - защото нямат собствено мнение.
    В Русия другаря Путин като каже нещо, руснаците го правят, щото помнят иначе какво става
    И тук идва разликата - в САЩ го правят,защото са УБЕДЕНИ,че е правилно; в Русия са ПРИНУДЕНИ,макар огромна част да са убедени в противното - просто в Русия хората избират по-малкото зло - и иманно,защото имат психологическата нагласа да избират.

Ако имаме избор - световната бъдеща цивилизация от коя държава да бъде основана - мисля,че няма да има повод за съмнение - Русия.
    Прав си.
    Като се замисля малко повече...наистина американците са доста лесно манипулиран народ. Пример за това е войната в Ирак. Всички разбраха, че оръжия за масово унищожение няма и това беше само причина, измислена от Буш, за да нахлуе и да сложи ръка на петрола.
    Той започна да ги навива как те се борят срещу тероризма, как хората в Ирак се нуждаят от демокрация и т.н...и те му се вързаха. Много малко са американците, незнам даже дали въобще има такива, които преумяват всичко това, но няма какво да направят по върпоса.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре психо, абре риалм, думата "дискусия" да ти говори нещо?

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    quench, не е задължително да изтъкваш елементарност. Както и да е, тук сериозна дискусия не може да се води.
    Ti luda li si...ili prosto malumna??
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    quench, не е задължително да изтъкваш елементарност. Както и да е, тук сериозна дискусия не може да се води.
    Ti luda li si...ili prosto malumna??
    Май е мъжко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си