- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти сте се влюбвали ???
аз 2... сега е вторият![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ами поздравления тогава... =D>Първоначално написано от koalka
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Оух...ами мисля че мога да определя дали съм била влюбена ,след като ми затихнат чувствата.И тъй,отговорът ми е 1 път.В момента...но за жалост прекалената ми срамежливост може да ме докара на ръба на нервна криза,щото ме е срам много да отида и да помоля това иначе толкова симпатично младежче да излезем!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Изпитвала съм много силно привличане 3 пъти.Но сега съм много много много влюбена...![]()
![]()
![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..
Тъй като съм на 15 и не мисля,че знам много за любовта ще кажа НИТО ЕДИН ПЪТ
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
samo 1 .. i to v nai-nepodhodqshtiq chovek na sveta ...![]()
![]()
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Точнооооо.. 2 пътиВ момента е втория и съм много щастлива
![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Нито 1 път![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
същата работа и при менеПървоначално написано от Tender Poison
![]()
Първоначално написано от Triple-H
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Ами докато не срещнах сегашната си любов си мислех, че съм се влюбвала 3-4 пъти. Сега обаче осъзнавам, че любовта съвсем не е това, което съм си мислела и с ръка на сърцето мога да кажа точно 1 ПЪТ! Колкото и банално да звучи определено искам това да е последната ми и единствена любов! Между другото вие всички го познавате, но няма да ви кажа кой е.![]()
1 pyt ishte e za posledno..misleh che sym izpitvala lubov...no bqh malka i sega osyznavam che e bilo prosto privyrzvane ,kakto malkoto momichence se privyrzva kym kyklata si ... ;]
Не знам дали е влюбване..Но ако целодневно мсилиш само за един човек значи би трябвало да е такова нали?И ако е така..значи 2 пъти
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Samo vednyj i to be nespodelena liubov.Mnogo trudno zaobi4vam horata,i zaobi4ah to4no tozi,koito ne moje da mi otvyrne na 4uvstvata.jalka istoriq.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
[i]До сега точно 2 пъти.Надявам се, че второто ми влюбване ще е последното защото обичам човека които е с мен и знам че и за него е така!
Колкото по малко влюбвания има май толкова по малко разбити сърца има...[/i]
Това не става всеки ден. Това че харесвашп някой, той те привлича...не означава че си влюбен в него. Може да е просто физическо привличане, просто приятената му компания...или де да знам...аурата му да ти влияе добреДали си бил влюбен, както и далис и обичал мисля че може много добре да си прличи ... при един край на всъчката...а инъче след...повечко време предполагам (как си го помсих това и аз не знам, при положението чеопрадванието време ми е от най-омразните, изтърканите и скучните)
mi mai 2 pyti,kazvam mai za6toto ne sym mn sigurna dali e liubov ili silna privyrzanost...dano da e love
Влюбвала съм се сигурно около 5-6 пъти, но за мен има огромна разлика от влюбване и да обичаш някого ..
Мисля че само 1 път.... не се получиха нещата...
Не съм сигурен дали това са признаци на любов : По цял ден мислех за нея, в даскало я гледах постоянно, каквото и да правех ми беше пред очите(даже не можех да уча и успеха ми доста падна), вечер я санувах.... Може да е било любов ... но бях много малък и ме беше срам и си мълчах ( все пак бях на 13-14) !!! На една екскурзия се целунахме ( беше точно на РДто ми) и това беше първата ми целувка...
абе баш ЛЮБОВ си беше ама аиде....
п.с. До сега с гаджета не съм го изпитвал това чувство, просто ме кефи да си прекарвам времето с тях и т.н.
Айде стига съм се отпуска... Bye Bye ppL
Hmmm......Nikolku pyti :/ . Pa Si mi e rano de![]()
![]()
People Grow With Knowledge!
>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<
Нито веднъж, то няма и как де, аз не вярвам в любовта.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
sega sled vs.. razbiram 4e sum obi4ala istinski samo 1 mom4e...
ami i az 2 puti i na men sega v momenta mi e vtoriq no ne iskam pove4e da se vlubvam za6toto vse ne mi vurvi v lubovta i ne mi se strada pove4e !!!
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!