- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти сте се влюбвали ???
Първоначално написано от BrokenInnocence
И АЗ НЕ ВЯРВАХ НО ПРЕДИ ДА СЕ ВЛЮБА.Така че само веднъж но истински за съжаление сме само приятели но това е ценно за мен
Lubovta e mnogo silno 4uvstvo..zasega s1m se vlubvala samo vedn1j i to dosta otdavna ...
Look deep inside me ...
Еми към доста момичета съм бил силно привързан, но досега никога не съм изпитвал бурната, страстна споделена любов така че ще кажа нито един път не съм се влюбвал....
2 или 3 но не истински..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Еми до преди 4 месеца щях да кажа 3-4 пъти, но сега съм убедена че за първи път се влюбих истински!И страдах...![]()
ами аз съм се влюбвал 2 пъти ама първият път беше голяма грешкакво да се прави "МОМИЧЕТА" . ся ми е 2-я път и наистина съм щастлив
![]()
ТЕДИ ОБИЧАМ ТЕ !!!
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
еми за сега само 1 път и о6те сам де.Но се надявам да имам о6те много влюбвания
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
един..беше споделено!
П.С имало е такива теми![]()
f@nt@zi@
Az sum se vliubval edin edinstven pat v jivota si,vliubih se v edno momi4e tova momi4e se kazva Sara i tq mi e golqmata liubov i edinstvenata
ми може много да съм харесвала някого, но чак пък да съм била влюбена.. не, за сега не ми се е случвало![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мечтай си..Първоначално написано от koalka
![]()
По темата: 0
vengeance knows no mercy
3 пъти!
Първият беше първата ми и истинска любов-Голямата любов в живота ми!Вторият път беше в един човек който незнае въобще какво иска!И третия път-в момента,дано трае много
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Само един път...и тфа ми се иска да е завинги
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Два пъти...
samo edin put v moeto mom4e iskam toi da e posledniq obi4am go mnogo
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
Ami pri mene e mn slojno.Mislex,4e sam mn vlubena v edno mom4e predi vreme,no go zabravix ne mn trudno i go prejivqx.Sega sme v mn dobri otno6eniq-daje moga da kaja 4e sme mn dobri priqteli i mn si spodelqme i za tova se 4udq dali naistina sam bila vlubena.No sega se poqvi 4ovek,koito obujavam i po koito sam luda-mai tova ve4e e vlubvane.Zatova 6te kaja,4e sam se vlubvala 1 PAT.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Само веднъж, но е прекалено силно за да има втори път!
![]()
![]()
ami az 2-pati sym se vlybvla istinski ediniq pat haresvah mom4e 5 godini, a drygiq e sega koito mnoogo go haresvam nezavisimo 4e ne e ot mnogo dalgo vreme samo ot 1 godina![]()
![]()