.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

да си призная -доста тъпо постъпих

с мом4ето се познаваме от 4ата но в4ера се видяхме за 1-път.всичко мина ок и неска пак се видяхме той непрекъснато ми повтаряше колкко сам хубава и т.н..........което страшно много ме изнерви също така примерно кат кажа нещо и след тва замъл4а за 1-2 минути и той вика ее ти неска мн си мъл4алива пък аз то4но преди малко съм свършила да говора аз не 4е говора мн но не и малко нормално....и неска кат се видяхме той искаше да идим до някаф негов френд да земи някви дискове и искаше да се ка4а до горе но аз не исках и по4нахме да се караме т.е аз да се карам и той вика ок щом не искаш да се ка4иш и аз няма... и аз му викам хубу щом не искаш аз си тръгвам и си тръгнах... наистина мн тъпо оба4е ме писна ве4е в продалжение на 10 мин се опитваше да ме накара и ся се 4увстам тъпо щото ся като влезе в 4ата нз ко да му кажа плсс хелп ме

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хах, детска му работа
    Ми като не ти е приятно с него не излизайте и не си чатете

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Хах, детска му работа
    да наистина детска му работа аз съм 11 клас а той 9 и мн ме харесва

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Kaji my 4e si bila v cikul....
    iliii ako ne te e sram my go kaji napravo...drazni6,govori6,naxalstva6 vqrvam 4e 6te te razbere

Град
    Бургас!
    Хъм...еми например би могла да му се извиниш ,че си се държала малко стреснато^^, но това е било от притеснение.Кажи му ако искаш да престане да ти повтаря колко си хубава,и че си му благодарна да чуеш такива мили думи от него,последвани с целувка по бузката знам ли...ти си мисли..
    Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..

Фен
    Град
    София
    Не трябва да ти е кой знае колко гузно,така си реагирала и толкова,но ако искаш да поддържате връзка(каквато и да е било) трябва да се извиниш,колкото и да ти е досадно
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Haha basi detskata rabota...I to s mom4e ot 4ata
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Още първия път, много тъпо иска да влезеш,абе зарежи го от чата несериозна работа.............

Град
    Troqn

:D

Haha Bii mu edna byrzostrelna i... da se maha zakfo ti e samu da se qdosfysh qfnu e nekyf ebati sdyhara da si ostafi mackata i da hodi da zima nekfi doskoe sesh li se ?
    People Grow With Knowledge!

>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<

Повече от фен
    хах...ами то и на мен ми се е случвало

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

оф да "Кчи се де кво щи стане аре дее качвай се няма да те изям" и после сръдните. Това момче е още хлапе по акъл кажи му в очите какво мислиш...
    А сега какво...?

Мега фен Аватара на iiirish
    Хах, детска му работа

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Хах, детска му работа

много важно че си си тръгнала а като те пита просто му кажи това което каза и на нас успех

Guest
    male 4e ste zle

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Хах, детска му работа
    мдаа!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Егати детинските историй
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Здравей мила,
    Според мен не си направила само една,а няколко грешки(не смятам да те критикувам или поучавам,защото съм по малка от теб и нямам това право)
    Според мен не можеш да завържеш връзка с човек от чата,защото все пак не знаеш какво е намислил и какъв е всъщност.Мисля че даже много правилно си постъпила когато не си се качила до неговия приятел,защото не знаеш какво те очаква там.Това е от мен.
    И другия път по-внимателно!
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    БТК...зад тебе е :eVil:
    ОМГ... да ти имам проблемите... Така и не разбрах харесваш ли го тоя или не, ако го харесваш, кажи му, че сте се скарали заради някакви абсолютни простотии /еми тъй си е ся / и се сдобрете, хвърчащи сърчица и т.н., а пък ако не го харесваш, му тегли една майна - какво толкова!!! А пък ако се чудиш дали го харесваш или не, на мен ми се вижда лицемерен, ама може да е спекан човечеца, дай му шанс..и тъй
    I can't see your star
    The mechanical lights of Lisbon frightened it away
    And I'm alone now
    Me and all I stood for
    We're wandering now
    All in parts in pieces, swim lonely
    Find your own way out...
    ~EvAnEsCeNcE~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове