- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Значи тая седмица се очертава с гаджето да правим секс.На нея и на мен ще ни е за първи път.Знам всичко което трябва да направя,но имам само един въпрос.Има ли някакво мазило с което да я намажа за да влезе по лесно?
може и слюнка да и сложеш, мн помага![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
амии ако не се е овлажнила достатъчно малко плюнка и готово![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Първоначално написано от panterata
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
То хубаво плюнка ама на дурекс презервативите мн малко лубрикант и като сложа презерватива изцяло пада.Лубрикант продава ли се от аптеката нещо с възелин да се намаже
Пич плюй ве, тва е истината - една хубава храчка и немаш ядове![]()
![]()
малка ти е палкатаПървоначално написано от Иванчо
![]()
Raztopi malko maslo na kotlona i ia namaji! Ako vika, ne se trevoji! Ot kef shte da e!Първоначално написано от Анонимко
педставяш ли си го лягат си двамата за пръв пут и той вади тубата с вазелин и на момичето през главата и минава мисъл " е той сега ше ме разкове!!!!"Първоначално написано от Иванчо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
споко бе.тя като те види и ще се подмикри![]()
принципно не е хубаво да се използват презервативи с лубриканти, които са на маслена основа - това е например вазелинът. При контакт с него кондомът се къса и .. всеки знае до какво довежда това. При секс с презерватив може да се използват само лубриканти на водна основа, такива продават във всяка аптека. Аз се сещам примерно за марката Глайтгелен
zemi masloooo ma pyrvo go nagrei da sa raztopii i 6i vliza ne amii...![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне