.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Мне почти никога не казвам обичам те! За да го кажа трябва да съм сигурна!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Ami az obi4am dosta hora(po edin ili dr na4in-e,govorq vse pak za nai-blizkite si hora) ,za6toto prosto s1m obi4liva, no go kazvam samo,kogato go mislq i ne razbiram horata,koito kazvat,4e dumite ne ozna4avat ni6to,4e sa nujni samo deistviq..vqrno e,4e deistviqta sa po-krasnore4ivi,no kakvo lo6o ima,kogato ti napirat v du6ata,za6toto naistina gi 4uvtva6,da gi kaje6?
    Look deep inside me ...

Мега фен Аватара на koalka
    Казвам го,защото го чувствам.И го казвам,защото просто искам да кажа на човека до мен да пореден път,колко важен е за мен и колко много го обичам.

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми аз малко трудно го казвам..тоест когато съм сигурна че чувствам нещо повече от просто харесване..и в момента наистина мога да кажа на човека с който съм вече 1 година.."обичам те"
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами не... За мен това е доста тежка дума!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Казвам го, ако наистина го чувствам, не обичам да лъжа хората(да го казвам, а всъщност да не говоря истината...)
    Но понякога го чувствам, а не го казвам .. не знам защо, но се получава и това..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    еми аз да!ако наистина 4увсташ това зашто да не го кажеш

Супер фен
    Град
    Bourgas
    казвам го за съжаление мн лесно и 4есто...и в вси4ките слу4аи до сега не съм била права 4е ги оби4ам..а за момента само съм мислила така..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Да склонна съм. Аз го казвам доста често на хората на които разчитам. Но съм го казвала само на едно момче
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    mnogo rqdko go kazvam i me e strah kogato go izpitvam.Moga da kaja na priqtel che go obicham, no na "gadje" mi e mnogo trudno....

Повече от фен
    Ami az znam stoinosta na tezi dymi,taka 4e na tozi etap ne!

Супер фен
    никога не съм го казвала на някой.. дори когато са ми казвали това просто се усмихвам..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Фен
    Град
    Свищов
    Постоянно
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Казвала сам го на един 4овек..който наистина много оби4ам и за винаги ще остане в сърцето ми
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Супер трудно ми е да кажа на даден човек че го обичам.чувстам го да,искам да му го кажа но немога и немога!незнам защо така се получава.сега с сегашния ми пр когато сме заедно постоянно ми идва от вътре да му го кажа и умирам да му го кажа но не го правя.Просто немога да ги изрека тези думички...
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами...аз...за щастие или за съжаление..страшно рядко казвам "Обичам те"...дори и на майка ми.А на момче до сега не съм го казвала.Защото когато го казваш,трябва наистина да го чувстваш...а аз може би не съм имала шанса да обичам толкова силно...е,имах го де,но не и шанса да бъда с човека,на който исках и още искам да го кажа...но когато изречеш тези думи трябва да имаш в предвид нещо реално,нещо,което да може да се усеща дори само в движенията ти...за мен тези думи са едно от най-красивите неща на Земята.Когато ги изречеш,трябва да си абсолютно сигурен,че би направил всичко за другия.Всъщност трябва да познаваш човека от другата страна,защото не можеш да обикнеш някой истински само по външния вид,по първи впечатления или докато не си сигурен напълно в това,което е.Любовта за мен трудно се появвява...но когато я намеря-определено ще е истинска и ще е нещо безумно ценно.Защото ще съм изгубила страшно много време в търсенето й.

Абе нещо не мога да се изразя както трябва,ама който разбере-разбере.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

FiRe_LaDy
    Guest
    Kazvala sym go samo vednyj.Beshe ot syrce i naistina go obichah,kakto i do dnes prodyljavam d ago obicham.Inache skoro ne mislq,che shte go kaja pak.Ne obicham da go kazvam.I ot kakto se razdelih s priqtelq mi dori i na nai dobrata mi priqtelka mi e trudno da go kaja ... mnogo mi e gadno,no prosto ne moga.

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    syglasna sym s anito.sl..za syjalenie e taka...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Разбира се , че ги казвам. Това са толкова красиви думи . Обичам да обичам и да го показвам на близките си - семейство , приятели . А по отношение на личния ми живот - казвала съм го на трима души , като съм била искрена само с единия .
    И съм му казвала "Обичам те!" в продължение на година и осем месеца. Сега вече не мога да му казвам , защо не сме заедно . Но си знам , че дълго време ще има следи от него в моето сърце , така че не казването , а доказването (показването) на обич е важно . И искрено се надявам да имам до себе си друг човек , когото да мога да обичам отново така.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Tezi dumi sa mn trudni kogato sa kazani naistina i ot sarce, ne govorq za maika i ba6ta, a za 4oveka koito e do teb

Az dori i na roditelite si ne moga da gi kaja...ne znam za6to

Za jenata do men e sa6otto predi6nata mi priqtelka q obi4ax no tq ne me i nqkak ne mi idva6e ot vatre da i go kaja, a pri sega6nata e obratnoto tq me obi4a i mi go kazva postoqnno, no na men mi e trudno da i otgovorq sas sa6otto...pone za sega...sadba

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Sklonna sum da go kaja ...amaaaaa .. trudno mi e i zatowa izbqgwam da go kazwam

mi za da mu kaje6 ,4e go bi4a6 trqbva da e otsurce ina4e nqma da uspee6, no 6te go napravi6 samo ako go obi4a6"
    AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!

Използвам всякакви по-леки синоними, но "обичам те" немога да кажа на първия срещнат, не съм го казвала на никой, но мисля че скоро ще го кажа, въпреки че се опитвам да излъжа и себе си че не изпитвам точно това

Na nikogo ne sum go kazval i mislq,4e nqma da go kaja skoro!Purvo ne mi se e slu4valo da obi4am istinski,vtoro e priznak na slabost...

Град
    Varna

Re: Склонни ли сте да казвате "Обичам те?"

Цитирай Първоначално написано от Tender Poison
    Въпроса ми е ясен...Не е заради конкретна причина,просто ми е любопитно,тъй като самата аз не обичам да го казвам...И ако го казвате от сърце ли идва или за да отбиете номера както се казва?
    ami taka kato az napraih foruma za Ima li v1o6te liubov 6te kaja samo .... tova e za da se otbie nomera i da pokaje6 4e malko pove4 e d1rji6 na daden 4ovek
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си