.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Може би ...ако го чувствам
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest

Re: Склонни ли сте да казвате "Обичам те?"

Цитирай Първоначално написано от Mavrio
    Цитирай Първоначално написано от Tender Poison
    Въпроса ми е ясен...Не е заради конкретна причина,просто ми е любопитно,тъй като самата аз не обичам да го казвам...И ако го казвате от сърце ли идва или за да отбиете номера както се казва?
    ami taka kato az napraih foruma za Ima li v1o6te liubov 6te kaja samo .... tova e za da se otbie nomera i da pokaje6 4e malko pove4 e d1rji6 na daden 4ovek
    Do nqkade sym saglasna s Tvoeto Mneni Mavrio. Makar 4e az dosta 4esto povtarqm "Obi4am te" V pove4eto slu4ai e da otbiq nomera, i da zadovolq nujdite na 4oveka sre6tu men, No spored men e bezmisleno tova da se povtqra. Spored men lubovta ne se KAzva... A se dokazva, I spored men e mnogo po vajno da obi4a6 istinski i da go kaji 1 s cqloto si syrce... otkolkoto da go povtarq6 postoqnno i nai nakraq kato go kaje6 da ne e ni6to pove4e ot navik. Kolkogo po rqdno , tolkova po istinsko e.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Tova go bqh napisala az )) sorry za povtorenieto.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

4estno kazano mn lesno kazvam na roditeli si , 4e gi obi4am Ne mi pre4i kazvam go 4isto i qsno bez da se zamislq A , ako govorim za gadje/priqtel do sega s1m kazvala samo na edno mom4e , 4e go obi4am No mojebi , za6toto naistina si be6e t1ka , a i o6te go obi4am... Ne moga da kaja obi4am te , ako ne go 4uvstvam

Guest
    Никога не бих казала на някой че го обичам без наистина да го чувствам.....досега съм обичала истински само веднъж и само на един човек съм казвала "Обичам те". Според мен е тъпо да казваш на някой,че го обичаш само за да отбиеш номера!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не,напротив,обичам да казвам обичам те щом го чувствам,не ми е трудно. На гадже до сега само на 1 съм казвала че го обичам...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami 4esno kazano mi e trudno da kazvam "obi4am te" nai -ve4e na maika mi i ba6ta mi.nzm za6to ama na fr-te mi e po-lesno :S
    и аз съм така...
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Голям фен
    Град
    на луната
    Ако има на кого да го кажа и наистина го чуствам съм склонна да кажа Обичам те!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

ami na priqtelkite go kazvam po 4esto,no na gadjeto mn rqdko,no pone kogato go kazvam sam izkrenna

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kazvala sym OBICHAM TE samo na edin chovek.. i go kazvah zashtoto naistina go izpitvam.. i syrceto mi go podskazvashe

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Склонна съм да го кажа, ако наистина го чувствам,тогава даже доста честичко го казвам, а не за да отбия номера или нещо такова

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Склонна съм да го кажа, ако наистина го чувствам,тогава даже доста честичко го казвам, а не за да отбия номера или нещо такова
    И аз съм така... Не мога да го казвам, дори и когато го чувствам... е не че не мога, но ми е прекалено трудно... Сякаш думите сами спират...

не
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Попринцип ми е трудно да казвам такива неща.Но съм склонен да го кажа само и единствено на момиче и ако наистина го чувствам.

Супер фен Аватара на Barbie
    Обичам силно, но го казвам рядко. На един единствен човек съм го казала и съм била повече от искрена. За това пък съм го показвала и доказвала многократно - той знаеше, че го обичам, много преди да му го кажа с думи. Продължавам да го обичам все така и смятам, че думите са излишни - всеки поглед, целувка, дума, жест, отправен към него, му казва, че го обичам.

Град
    Някъде....но сама...
    Ми..не съм намерила човек още.....Ама когато намеря, обзалагам се, че ще го чува поне зеднъж дневно....И то напълно искрено...
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Хм...отбягвамд а казвам тая дума...ако ми я кажят,рядко отвръщам...казвала съм я само два пъти-на първата си любов и на сегашното си гадже...ИНак постоянно я казвам на приятелките си,колко мн ги обичам,или на базик..но когато съм сериозна само силни чуства могат да ме накарат да я кажя наистина
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Определено Не ;( за жалост това понякога мн ми вреди..аз съм от хората който мн трудно показват чувствата си...или просто не умея..

Мега фен Аватара на iiirish
    да, склонна съм да казвам "Обичам те", не само на любимия човек, но и на близките ми хора и на приятелите ми

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Тия думички не трябва да се казват ей така!Казвам ги винаги кохгато изпитам необходимост и обичам да го казвам на мойто момче

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Да .. винаги съм се чудила на себе си .. мнго лесно се влубвам
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си