- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Склонни ли сте да казвате "Обичам те?"
Може би ...ако го чувствам![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Do nqkade sym saglasna s Tvoeto Mneni Mavrio. Makar 4e az dosta 4esto povtarqm "Obi4am te" V pove4eto slu4ai e da otbiq nomera, i da zadovolq nujdite na 4oveka sre6tu men, No spored men e bezmisleno tova da se povtqra. Spored men lubovta ne se KAzva... A se dokazva, I spored men e mnogo po vajno da obi4a6 istinski i da go kaji 1 s cqloto si syrce... otkolkoto da go povtarq6 postoqnno i nai nakraq kato go kaje6 da ne e ni6to pove4e ot navik. Kolkogo po rqdno , tolkova po istinsko e.Първоначално написано от Mavrio
Tova go bqh napisala az))
sorry za povtorenieto.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
4estno kazano mn lesno kazvam na roditeli si , 4e gi obi4amNe mi pre4i kazvam go 4isto i qsno bez da se zamislq
A , ako govorim za gadje/priqtel do sega s1m kazvala samo na edno mom4e , 4e go obi4am
No mojebi , za6toto naistina si be6e t1ka , a i o6te go obi4am...
Ne moga da kaja obi4am te , ako ne go 4uvstvam
![]()
Никога не бих казала на някой че го обичам без наистина да го чувствам.....досега съм обичала истински само веднъж и само на един човек съм казвала "Обичам те". Според мен е тъпо да казваш на някой,че го обичаш само за да отбиеш номера!![]()
Не,напротив,обичам да казвам обичам те щом го чувствам,не ми е трудно.На гадже до сега само на 1 съм казвала че го обичам...
и аз съм така...Първоначално написано от Анонимко
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Ако има на кого да го кажа и наистина го чуствам съм склонна да кажа Обичам те!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ami na priqtelkite go kazvam po 4esto,no na gadjeto mn rqdko,no pone kogato go kazvam sam izkrenna![]()
Kazvala sym OBICHAM TE samo na edin chovek.. i go kazvah zashtoto naistina go izpitvam.. i syrceto mi go podskazvashe![]()
Склонна съм да го кажа, ако наистина го чувствам,тогава даже доста честичко го казвам, а не за да отбия номера или нещо такова![]()
Попринцип ми е трудно да казвам такива неща.Но съм склонен да го кажа само и единствено на момиче и ако наистина го чувствам.
Обичам силно, но го казвам рядко. На един единствен човек съм го казала и съм била повече от искрена. За това пък съм го показвала и доказвала многократно - той знаеше, че го обичам, много преди да му го кажа с думи. Продължавам да го обичам все така и смятам, че думите са излишни - всеки поглед, целувка, дума, жест, отправен към него, му казва, че го обичам.
Ми..не съм намерила човек още.....Ама когато намеря, обзалагам се, че ще го чува поне зеднъж дневно....И то напълно искрено...![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
Хм...отбягвамд а казвам тая дума...ако ми я кажят,рядко отвръщам...казвала съм я само два пъти-на първата си любов и на сегашното си гадже...ИНак постоянно я казвам на приятелките си,колко мн ги обичам,или на базик..но когато съм сериозна само силни чуства могат да ме накарат да я кажя наистина
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Определено Не ;( за жалост това понякога мн ми вреди..аз съм от хората който мн трудно показват чувствата си...или просто не умея..
да, склонна съм да казвам "Обичам те", не само на любимия човек, но и на близките ми хора и на приятелите ми![]()
Тия думички не трябва да се казват ей така!Казвам ги винаги кохгато изпитам необходимост и обичам да го казвам на мойто момче![]()