.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    В една приказка :)

Бum...Бум...нека шампанското гърми ...

vggg

Повече от фен
    qvno tehnite sa gadove no sym sigurna 4e toi te ocenqva taka 4e radvai se 4e ima 4ovek koito da te obi4a i nezavisimo ot pre4kite zaedno (sled malko vreme moje bi..) 6te se spravite sys situaciqta...(mislili li ste da se iznesete na kvartira ili u vas?)

Повече от фен
    Град
    ние мислехме да се оженим ама аз не знам дали нервите ще ми издържат...ама незнам вече...обичам го ама това просто...

Macka,ne iskash suveti dokolkoto razbrah..Ne znam kvo da ti kaja.Sluchvalo mi se e podobno neshto,no togava pone az si znaeh kva e prichinata.. Abe v kraina smetka roditelite mu she sa protiv do edno vreme,sled koeto she se ptimirqt(taka stava v povecheto ot sluchaite)Nz kvo da ti kaja naistina..osven..chestit rojden den
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Супер фен Аватара на Barbie
    Добре де, ти си на 20....той на колко е, че техните имат такова влияние над него? Те все пак трябва да имат нещо разумно в себе си...Ти лично говорила ли си с тях? Обсъждала ли си отношенията си със сина им? Какво точно ги притеснява? Опитай се да разбереш опасенията им и да ги разсееш... Горе главата, мила, всичко ще се оправи...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    От четеното дотук разбрах, че си много добро и влюбено момиче. Родителите му трябва да са доволни, че момчето им има такава приятелка. Явно обаче ревнуват. Да, тъпо звучи, но е така. Гадно им е да осъзнаят, че някаква си непозната(за тях) прави толкова много за него. Виждат, че той държи на теб, че може би ти ще си неговото семейство вече, не те. Сигурно им е мъчно заради това.
    Ужасно е, че не са му разрешили да е с теб, точно на рождения ти ден. Знаеш ли какво си мисля? Приятелят ти не трябва да си мълчи вече. Трябва да говори с тях много сериозно за отношението им. Да им каже, че ти го правиш щастлив, а те отнемат щастието му, като не му разрешават да се виждате. Стига сте се примирявали, не сте били заедно на рождения ти ден, повече не се съобразявайте с тях! Те ако са добри родители и ако обичат детето си, ще искат щастието му => ще искат ТЕБ!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз ако имам по-голяма жена (приятелка), която да чисти в нас, да търчи, за да ми помага, а аз да почивам...аз не знам...неще съвсем ще я благотворят (не че се оплакват от мойта де...то и как...златна женица)
    Естествено пак се отклоних...знам какво е (почти)...аз затова се бях отказал, също като теб, от връзки с по-малки от мен, защото все се намират трески за дялане. Е случвало ми се е веднъж и с по-голяма, ама след 2 дена с тяхните се решиха да я пускат да се шматкаме насам натам...
    Най-малкото не е тяхна работа да ви се бъркат...да прави каквото иска...пък и момче е бе...баси...уж нас повече ни пускат...пък най-малкото щом се отразяваш на него добре....те не мислят ли за сина си? Ако се друсате, да си няква раздърпана...парцалана...ще приема някак си, ама при условие че извършваш и домакинска работа у тях...
    Аз естествено няма да ти дам съвет, най-малкото защото не мога, а и нямам как да ти помогна. Мога само разбиране да ти дам, но едва ли и това помага много.

Голям фен
    А той на колко е ? Ако е на 14-15 нормално техните да го контролират и да се бъркат в живота му.... А той защо им позволява?Аз заради момче съм бягала от нас,карала съм се с нашите и т.н....... Но щом родителите му са такива дебили,нямате друг избор просто да се криете от тях или нещо подобно..... Или все пак да поговориш поне с майка му,защото след като толкова обичаш момчето,тя би трябвало да се радва.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    Миси на всички за отговорите,мисля най-сетне да говоря,аз мисля,че разбрах защо така става...може би,защото ми нямат доверие...Мисля да си ги питам направо...не знам друг начин....Целувки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си