- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vlubena sym v nai-dobrata mi priqtelka...:(
Basi i tupata(tupiq) det si ,tova da ne ti e koncert pojelanie,"nамери някое момче.. ще установиш, че ще си по-доволна, "-ot kade znaish 4e ste e po dovolna,apuk 4uvstvata ne idvat ei taka hvashtash nqkoi i ve4e da po4ne6 da ima6 4uvstva kum negoПървоначално написано от Whisperry
"отколкото да се отчайваш заради една невъзможна връзка"-ti da ne se pravi6 na pokoinata baba Vanga ,che znaish 4e sus sigornost e nevuzmojna,tova 4e ima simpatii kum tva mom4e izobshto ne zna4i 4e nqma da otgovori na 4uvstvata i
;"ще си имаш най-добрата приятелка "-tq ne gleda na neq kato na nai-dobra priqtelka a kato chovek koito obi4a i ima 4uvstva kum nego,zatova 4e pone kato pishete zamislete se purvo nad zadadenata tema i vypros ane pishete tva koeto baba i dqdo sa vi kazvali
![]()
Момиче съм, мерси за вниманиетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Мне, не се правя на покойната баба Ванга, нямам никакви такива мераци![]()
Няма симпатии към което и да е "mom4e", а момИче, там е и проблемът... шансът да й отговори на чувствата е едно на 10 милиона... не правя "предсказания", а трезви разсъждения.. Освен това съм почти убедена, че тя не е влюбена, а просто силно привързана, и затова и дадох съвет да опита с момчетата, за да разбере какво всъщност изпитва към приятелката си...
Миличък/миличка, с баба ми и дядо ми определено не обсъждам подобни въпроси, пиша каквото мисля и ако не ти изнася, това не е мой проблем.![]()
I can't see your star
The mechanical lights of Lisbon frightened it away
And I'm alone now
Me and all I stood for
We're wandering now
All in parts in pieces, swim lonely
Find your own way out...
~EvAnEsCeNcE~
Аве тая или тоя е написал темата?
щото пише в женски род а пък е влюбена в най добрата и проятелка![]()
![]()
![]()
![]()
mili4ka nikoi ne ti se podigrava.az razbiram kakvo tii e makar da ne sum ispadala v takiva situaciino spored men ne si priznavai 4ystfata zashtoto: 4ovek moje da byde mnogo jestok taka kakto nikoi dryg ni6to 4ydno da zapo4ne da te izbqgva
ama se pak ti si reshavash an tfoe mqsto ne bih i kazala
![]()
![]()
spored men e nai-dobre da si hvanesh gadje ot dr pol kakto kaza D M X i taka shte q zabravish po lesno zashtoot mislq 4e tova ne e lubov a prosto privyrzvane ili pyk e prosto pritqlska llubov ... nz no mislq 4e ne mojesh da se vlubish v neq![]()
spored teb ne e probvala s mom4e li?zashto vi e tolkova neveroqtno momi4e da se vliobi v drugo momi4e sled kato ima takiva jeni,vse edno da kajete na nqkoi gay koito sa go shibali otzade da si hvane jena,mnogo ste zleПървоначално написано от Whisperry
ostavqite go momi4eto,kvoto si iska shte prai i s koito si iska
nie jiveem v takuv vek v koito vseki ima izbor za kakvoto i da bilo pred sebe si zatova che porasnete malko.
и аз бях в същата ситуация,но просто го приеми и се постаряй да сте смао фр,ще си харесах друга!Първоначално написано от Obyrkano momi4e
![]()
Приятелството понякога завършва в любов-но не винаги любовта с приятелство!)
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Извинявай ама явно не всички сме толкова "вещи" в темата за хомосексуалните влечения както теб!!!Първоначално написано от Анонимко
И освен това изказвания от типа: "Basi i tupata(tupiq")" са неуместни! Момичето търси съвет и ние се опитваме да и помогнем! Естествено е че ще има различни виждания по въпроса, но това не ти дава право да обиждаш другия! Съгласна съм, че никой не знае кога момичето ще е по-доволно и дали чувствата които изпитва към приятелката си са истински или са само плод на неигорност и обърканост! Така че не мисля че и ти знаеш кой в случая е прав! А относно подмятането за бабата и дядото......(просто нямам думи) (Ако ти слушаш баба си и дядо си това не означава че всички постъпват като теб!
)
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
moje da se zablujdava6
Извинявай но мислиш ли че момичето не може да направи каквото си иска и без наша помощ? Е, не мисля така! Естествено че тя решава как да постъпи! Щом е пуснала темата значи е най-малкото объркана и не знае какво да прави!Единственото кото всеки от нас може да направи е да изложи своята гледна точка по въпроса!!!Първоначално написано от Анонимко
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
И аз се чудя на момичето, как може да иска съвети от по-големи пубертети от неяи поне като ще я обиждате, пишете правилно думичките. А вие, мили момиченца, които и предлагате да потърси човек от противоположния пол, защо не опитате вие с жена? От къде знаете, че е лошо като не сте пробвали! Същото важи и за момченцата.
Как щях да забравя..шансът й е 1 на 10 милиона..хм..ти направо взе хляба на статистите..ти какво си мислиш, че само педали има в тая държава липовече обратни има отколкото можеш да си представиш! От всички полове! Остана урока по толерантност, но той за другия път.
sujalqvam skupa no tova e izvrateno i dolno.Mislq 4e samo edin bolen mozuk moje izob6to da mu hrumne.ne te poznavam za da te sudq no po dobre potursi specializirana pomo6t za6toto ako produljava6 taka naistina ne te 4aka ni6to dobre
i gorkoto momi4e deto ti e pr-ka po dobre se otdale4i ot neq
e tova e moeto mnenie kolkoto i da e jestoko