Цитирай Първоначално написано от Whisperry
Цитирай Първоначално написано от D M X
Цитирай Първоначално написано от Obyrkano momi4e
eto go i moqt problem...vlubena sym v nai-dobrata mi priqtelka(ne smqtam 4e tova e povod za podigravki po moi adres),no tq ujasno mnogo haresva edno mom4e i ne spira da mi govori za nego,a az ne moga da i priznaq 4e imam 4ustva kym neq,zashtoto shte se skarame a tova shte e oshte po losho za menaz iskam tq da e shtastliva,no tova ne moje da stane s tova mom4e zashtoto toi si ima gadje i ne mislq 4e ima nqkakvi 4ustva kym priqtelkata mi...molq vi pomognete mi zashtoto ne moga da jiveq pove4e taka(
Хвани си гадже ... от другият пол и си избий тия неща от главата скъпа
Колкото и да е странно, съм напълно съгласна и твоето предложение ми звучи адски логично...първо, не мисля, че си влюбена в твоята приятелка, може би си много привързана към нея, но чак пък влюбена А дори и да има нищо такова, нищо не може да се получи, естествено, затова по-добре се избави от тия безперспективни мисли и си намери някое момче.. ще установиш, че ще си по-доволна, отколкото да се отчайваш заради една невъзможна връзка.. а пък и ще си имаш най-добрата приятелка
Basi i tupata(tupiq) det si ,tova da ne ti e koncert pojelanie,"nамери някое момче.. ще установиш, че ще си по-доволна, "-ot kade znaish 4e ste e po dovolna,apuk 4uvstvata ne idvat ei taka hvashtash nqkoi i ve4e da po4ne6 da ima6 4uvstva kum nego "отколкото да се отчайваш заради една невъзможна връзка"-ti da ne se pravi6 na pokoinata baba Vanga ,che znaish 4e sus sigornost e nevuzmojna,tova 4e ima simpatii kum tva mom4e izobshto ne zna4i 4e nqma da otgovori na 4uvstvata i ;"ще си имаш най-добрата приятелка "-tq ne gleda na neq kato na nai-dobra priqtelka a kato chovek koito obi4a i ima 4uvstva kum nego,zatova 4e pone kato pishete zamislete se purvo nad zadadenata tema i vypros ane pishete tva koeto baba i dqdo sa vi kazvali