.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    M_-m-_M
    Guest

kakvi sa shibanite pre4ini

kakvi sa shibanite pre4ini za da ne mi stane patkata po vreme na polovata igra mojeli zashtoto neq haresvam, ili zashoto mi e za pruv put i sum malko pritesnen ili zashtoto tq nepravishe nishto za da me vazbudi

Град
    Troqn

haha

haha bate.... nemyl sym takaf slu4ei no... sym 4ual 4e...moje da e zaradi tova 4e....ne te fyzbujda ili neshtu podobno nakarai q da go potyrka \/
    People Grow With Knowledge!

>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<

Guest
    може би ако беше достатъчно грамотен за да пишеш правилно щеше да знаеш "шибаните причИни" !

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Само аз сигурно съм изписал една дузина теми по въпроса, да не говорим за останалите.

Шашнал си се, бате. Освен, ако не е някоя супер сгъбена, би трябвало да можеш да го вдигнеш. И, спокойно - на всеки се е случвало (или ще се случи, повечето девственици сега ще почнат да твърдят, че никога са нямали проблеми с ерекцията. Това е, щото само лъскате, то остава и при чекия да не ви стане, бамааму!)

Отпусни се повече, пробвай отново.. Когато спреш да мислиш за ерекцията, тя сама идва. Добри неща, които да те разсейват между другото са - да правиш френска на приятелката си, да я шляпаш, да я оближеш цялата, да си играеш с гърдите й.. Като се отнесеш, на съзнанието ти му става кеф и само го вдига.

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Vsqko edno ot izbroenite ot teb moje da e prE4ina da ne polu4i6 erekciq. shizzle mnogo dobre go kaza....kak da ne misli6 za tova i kakvo da napravi6
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

ОБичам ФорумА:)
    Guest

Re: kakvi sa shibanite pre4ini

Цитирай Първоначално написано от M_-m-_M
    kakvi sa shibanite pre4ini za da ne mi stane patkata po vreme na polovata igra mojeli zashtoto neq haresvam, ili zashoto mi e za pruv put i sum malko pritesnen ili zashtoto tq nepravishe nishto za da me vazbudi
    АХаха като гледам как се изразяваш мога да съдя, че не си израстнал достатъчно за секс и се пише прИчини, но както и да е 'патката' може да не ти става ако ако ти е първи път и си адски притеснен, но определено не може да е заради момичето, защото възбудата идва не от това което виждаш, а от това което си представяш в главата ти

Град
    чукча ( северния полюс )
    понеже съмпич и не се срамувам от себе сиии и изобщо, щи кажа и при мен кът ми беше за първи път не ми стана да го е** човешко е няма от ко да се срамуваме ! братко !
    anito.sl = най-сладкото диваче

Guest

Re: kakvi sa shibanite pre4ini

Цитирай Първоначално написано от M_-m-_M
    ... или може би защото не е тя а той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си