- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Картини
Ок получи се, ами това са ми малка част от творбите, маслени бои върху платно, рисувала съм ги преди две-три годинки, нови неща обаче не съм снимала...
rulz makar4e az samo po risuvane s molivi si padam cvetnite ne mekefqt mnogo ama radvat !!!![]()
![]()
![]()
ocenqvam gi na 10 to4ki ot 10 to4ki
![]()
anito.sl = най-сладкото диваче
4estno da ti kaja v na4aloto kato gi poglednah,pomislih,4e sa snimki!bravo,mnogo sa qki,ima6 darba!
Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...
Страшно са добри, ако са твои наистина БРАВО
Първата картина е, като снимка!Първоначално написано от Jessika_MG
![]()
![]()
Strahotni sa ... vsiakash sa vzeti ot izlojba) Imash darba
Samo peizaji li risuvash ???
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Благодаря много, радвам се че ви харесват. Не, не рисувам само пейзажи, но това се купува основно... Иначе учебни етюди имам много/портрети, фигури/, рисувам силуети с туш, имам и приложни неща- стъклописи, разни украсителни истории, рисувала съм с туш върху чинии...Но просто като се снимат и се сканират нещата съвсем не си личат, само картините са долу-горе добре, ама са излезли много тъмни нещо... Само да уточня, че това все пак е плод не само на "дарба" ами и на 2години уроци+ 5 години художествена гимназия... Само дето в академията не ми се отвори парашута...та викам айде като не ме харесват, поне сама да се похваля![]()
![]()
С интерес следя творбите на форумците и определено някой имат големи заложби, но всичко се постига с упражнения, така че който го влече да хваща четката/молива и да действа
![]()
Прекрасни пейзажи! Може да постнеш и нещо друго, пък нека да е и учебен етюд, за да добием по-пълна представа.
А дали разбрах правилно - рисуваш така и не са те приели в академията?![]()
I've lived to bury my desires
And see my dreams corrode with rust
Now all that's left are fruitless fires
That burn my empty heart to dust
Браво, много хубаво рисуваш...много ми харесаха картините.Аз лично също се занимавам с рисуване от отдавна и съм изненадан...браво![]()
Първоначално написано от bawdy talk
... и от мен ! =D>
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?