.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    сексаджия
    Guest

Връща ли се любовта

Хора ... истинската ви 1-ва споделена любов ... когато тя свърши и връзката приключи ... как мислите,ако не сте скарани и когато сте скъсали сте останали с добри впечатления един от друг ... Възможно ли е след време разделени един от друг дори чувствата да са изстинали,те отново да се породят и тези 2 личности отново да се съберат и да се обичат както преди а дори е възможно и повече ?

Супер фен Аватара на Barbie
    Смятам, че е много възможно - любовта ръжда не хваща. Понякога двама души просто не са готови да бъдат един с друг в дадения момент...но след време... Да, има шанс след време между тях да се получи нещо наистина ценно и дълготрайно. Щом веднъж между двама души е имало нещо специално, винаги има шанс отново да припламне искра (дори е твърде вероятно)...

Ахам,вузможно е... :P
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Мега фен Аватара на iiirish
    знаеш ли, майка ми много често ми го повтаря това тя винаги ми казва, че не трябва да се страхувам да подновя някоя връзка, защото това често се случва! та според мен има ли ги чувствата, ще я има и връзката! а ти винаги можеш да се влюбиш или да обикнеш отново някой, който си мислела, че си оставила в миналото си

love love gotina temi4ka

za men ima smisul ako si se skaral s nqkoe gadje e normalno da se subere te otnovo stiga da se obi4at!!!

des4e_
    Guest
    e i az se nadqvm da e vyzmojno 6toto i az imam sy6tiq problem (( no spored men ako edna lubov e bila naistina istinska tq nikoga nqma da iz4eszne napylno i rano ili kysno 6te se sre6tenete pak

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Едва ли... Гадно ми е още да го приема,но е факт.Един път счупи ли се вазата,после и да я лепиш-никога няма да е същата
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    София
    Мисля, че е възможно. Първата любов ръжда не хваща. Ако е била истинска, винаги ще има някакви чувства.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Връща ли се любовта

Цитирай Първоначално написано от сексаджия
    Хора ... истинската ви 1-ва споделена любов ... когато тя свърши и връзката приключи ... как мислите,ако не сте скарани и когато сте скъсали сте останали с добри впечатления един от друг ... Възможно ли е след време разделени един от друг дори чувствата да са изстинали,те отново да се породят и тези 2 личности отново да се съберат и да се обичат както преди а дори е възможно и повече ?
    Няма невъзможни неща! Според мен е малко вероятно ,но все пак възможно!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Мисля 4е е много вазможно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че е възможно чувствата да се възродят.Просто срещаш отново този човек и разбираш,че още имаш чувства и любовта може и още по-силна да е от предишния път,но да ти кажа,това се случва рядко.

Едно Момче...
    Guest
    Тц бате нищо не стана поне при мен

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма невъзможни неща...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Бургас!
    Епа,дося съм нямала споделена ИСТИНСКА любов,ама се надявам да се получи този път.Но съм съгласна,че ако има нещо да се изживее-то задължително трябва да се изживее!!!
    Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..

Не е възможно да се породят отново ИСТИНСКИ чувства.При раздялата всеки избира да забрави другия или след време става така.Никой не иска да се мъчи.Ако тези души се срещнат след време те могат да бъдат добри приятел/познати, но нищо сериозно.
    Където плюя, там не лижа

Голям фен
    Ако двама души се обичат,могат да са заедно .. стига и двамата да го желаят
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Ако двама души се обичат,могат да са заедно .. стига и двамата да го желаят
    Много точно казано,съгласна съм с тебе

Супер фен
    Град
    Bourgas
    напълно възможно е при мен е ставало така..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    Не е възможно да се породят отново ИСТИНСКИ чувства.При раздялата всеки избира да забрави другия или след време става така.Никой не иска да се мъчи.Ако тези души се срещнат след време те могат да бъдат добри приятел/познати, но нищо сериозно.
    Ако двамата не искат да се забравят а си дадат просто някаква си почивка и няма никви планове и при двамата да искат да се забравят и нон стоп си контактуват и излизат? кво става а
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami vuzmojno e i mislq , che sega az sum na tozi etap...predi 2 godini az hodih s edno momche i mn se obichahme , no sled tova se razdelihme zaradi negovi greshki.V produljenie na 1godina i polovina nie se chuvahme i se vijdahme prez 4 meseca , a sega izlizame po chesto kafeta edno drugo celuvame se i shte vidim kakvo shte stane...no taka kato gledam mai shte se vurne lubovta i daje shte stane po silna.Sega toi mi kazva , che se e promenil i tova si lichi, no 1-vo trqba da preodoleq starite mu greshki...koito bqha naisitna jestoki

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    абе старата любов ражда не хва6та
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си