- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ей,тая пуста срамежливост!!!
ИиИиииИиИ хора,добър ден!!!Ми аз такоа...най-накрая реших да си споделя и аз проблемчето.И тъй,моята история започва преди година и 2-3 месеца..Влязах си аз в математическата гимназия,дивях и живях спокойно ,докато един ден,октомври месец миналата година,не видях едно момче....Ниско.Колкото мен.(демек 160 см някъде...е,добре де,той е някъде и 65..
) Зелени,дълбоки очи.Интелигентно на вид,и ммного много сериозно.Направо точно като за мен!!!Но,уви...времето ме научи ,че мен любов не може да ме срещне.. И просто не исках да го заговоря...Класните ни стаи бяха една срещу друга.И изведнъж,просто така,глупавото ми ежедневие взе да има някакъв смисъл-да свърши часа,за да мога да го видя за минутка ..или две...да си повтарям колко е прекрасен и колко много го искам....И ЧЕ НЕ Е МОЙ.Следват много безсънни нощи,много рев и сълзи,заради това че ме е дяволски срам да му се усмихна или заговоря....дойде зимната ваканция,изпълнена с мъка по това,че не го виждам!А най-лошото беше,че дори не го познавах..той не знаеше че аз съществувам...не знаеше че сърцето ми щеше да се обърне всеки път,щом зърна очите му!И тая срамежливост...
И тъй,годината се изтърколи,както и всички ваканции..Имах отношение към едно момче,но то беше просто страст..както и да е.И си мислех,че съм го забравила...Ама на!Случвало се е да се засечем по улицата и всеки път като го видех,сърцето ми почваше да думка и си мислех че тялото ми ме влече към неговото..имах чуството че ще отида и ще се забия в обятията му,че ще стоя там цяла вечност..ама на!!!
И така...настъпи началото на 9-тти клас...една суета на 15 ти септември,едни обличания..само и само да ме забележи и да му направя впечатление...пф...разминах се с него поне 10 пъти....за да ме забележи!!!но.......не го заговорих отново...шото съм шматка,дет се вика..
На един фрийрън фест разбрах ,че един мой приятел му е братовчед..Разказа ми какъв е моят възлюбен,и се оказа такъф,какъвто си го представях.Попитам е дали иска да м запознае с него....АЛЕЛУЯ!!!И така,преди точно 8 дни се запознах с него..Какъв шок бе за мен,няма да ви описвам...да чуя гласа му,да го видя в очите и да му се усмихна..Ще си кажете,тя тая е луда..ами да...признавам си,че не съм имала никога споделена любов...само авантюри...И за момент си помислих,че може да стане нещо!Братовчед му ме покани да отида с тях на волейболна тренировка(щот и двамата тренират тва).Приех.Дойде уреченият час и аз ,с една моя приятелка,братовчед му и той,тръгнахме....ама момчето се беше заговорил с едно момче и аз нямах шанс да ида до него и да го заговоря....а и ме беше дяволски много срам!!!Та...стигнахме в залата....изиграха си мача хората...а аз още нищо!!!И си викам,"Иветке,заемай са сериозно,земи с ф ръце и го заговори!!!" и той мача взе че свърши и аз с братчед му (приятелката ми си беше заминала) си заминахме(уж) а той остана в залата а зяпа мач.Ама ние решихме да му се натрапим и се върнахме.Гледахме една тренировка,и аз (отегчена) викам:Няма ли да почне тоя мач най накрая!?!И той(съвсем ненадейно) взе че почна да ми обяснява колко дълго продължава и така нататък, и се заговорихме!
Почна мача,(бяхме останали само аз той и братчед му) и братчед му си замина..останахме само аз и той...И не приказвахме много,щот аз...напрао умирах от притеснение и срам....И свърши си мачааа....и тръгнахме заедно към спирката на автобуса и не спряхме да си дрънкаме разни работки....
и след тфа се разделихме,щт автобуса му идваше.
И тъй,оттам нататък,се видяхме 2 пъти иси казахме само Здравей! и толкоз...той ми се усмихва само...и ъъЪъ...абе споменал нещо на една приятелка(имала съм хубави очи)и някфи такива работи...искам да излезем,да се разхождаме,ама ме е срам!по дяволите,а съм толкова влюбена...
Как да преодолея страха си,е той може да не ме хареса,притеснението си и всичките тия глупави предразсъдъци,които ме спират??? ;( хелп...и все пак предварителлно се извинявам за дългата тема..
и си кажете мнението де,аз закво бъхтих толкоз писане ..
предварително мерси!!
![]()
![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..