.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

малвина
    Guest

Брат ми настоява да правя секс с най-добрия му приятел

Брат ми ме притиска да направя секс с най-добрия му приятел. Аз въобще не го харесвам, но брат ми ме заплашва че ако не се пусна на приятеля му ще ми се стъжни света Нз кво да права объркана съм тотално вече Най-лошото е че ще изпорти на нашите ако не го направя че ходя с един дето те ми забраниха да излизам с него пък аз си го обичам. И нз- кви мерки да взема за да не се случва, щото иначе май ще трябва да се пусна а хич не ми е по вкуса

lubopitniq
    Guest
    Vij sega prosto kaji na vashte brat ti kakvo te kara da pravish ne si dlujna da pravish nishto protiv tvoqta volq za tova v nikakuv slu4ai ne puskai na priqtelq mu shte dopusnesh golqma greshka seriozno ti kazvam

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не си длъжна да го правиш. първо, той те заплашва че ще порти на родителите ти за нещо. защо не го изпревариш и не им разкажеш как той те изнудва? мисля че това ще реши проблема ти изцяло. второ, можеш сама да си признаеш на родителите си за приятеля ти. не вярвам последствията да са по-лоши от това да правиш секс против волята си, което де юре и де факто си е изнасилване. така ще оставиш брат си обезоръжен.

едно не ми стана ясно обаче. родителите ти са забранили да се виждаш с някого? как става това? не мисля че родителите имат думата за това кой ти е приятел, кой ти е гадже - това не им влиза в работата. не могат да те сложат в метална клетка и да те принудят да се съобразяваш със всичко което казват. така че тази заплаха не бива да те впечатлява. и е време да проявиш малко неподчинение - не може все да е на тяхната.

Фен
    Град
    Свищов
    Брат ти е извратено копеле да не е сводник?
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Guest
    ТЕМАТА Е ПОРЕДНАТА ЕБАВКА

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Или може би е гей?
    И приятелят му да е "интимният му приятел"?
    Тогава всичко това ще излезе, че е част от пъкленият му замисъл нарочно да накара възлюбленият си да пробва да спи с жена - в случая сестрата - което преживяване да е толкова отвращаващо и тъпо (заради самата сестра), че оня никога повече да не помисли да напуска обятията му, а?
    А? А? А?
    Животът е БРЯГ!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    надявам се темата да е ебавка..
    а ако не е...и според мен е по-добре да разкажеш на родителите си

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Кажи на брат ти да го духа

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Или може би е гей?
    Тогава всичко това ще излезе, че е част от пъкленият му замисъл нарочно да накара възлюбленият си да пробва да спи с жена - в случая сестрата - което преживяване да е толкова отвращаващо и тъпо (заради самата сестра), че оня никога повече да не помисли да напуска обятията му, а?
    А? А? А?
    Е тва е вариант
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

po-dobre kaji na va6te za tova 4e hodi6 s mom4eto koeto obi4a6 a te ne ti davat otkolkoto da pravi6 sex s 4ovek s koito ne jelae6 samo za da ugodi6 na brat si !!! brat ti qvno e lud za da iska takova ne6to ot tebe !!! 4e sex protiv volqta ti si e iznasilvane !!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Любослав
    Guest
    Ама явно и ти си дала някакъв повод на брат си, за да иска сега това от теб, нали?
    Щото иначе някак си не виждам от къде ше му хрумне да ти набутва най-добрия си приятел.

Guest
    prostotii

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    [quote="Vercetti"]
    Или може би е гей?
    А? А? А?
    Е тва е вариант [/quotа
    а може да е беден педерас който е решил да става сводник и да направи пари от сестраси! аз предлагам направо да не занимава родителите си а да звънне в полицията!!!!!
    не на домашното насилие!!!!
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Голям фен
    Град
    Разград
    [quote="ачката"]
    Цитирай Първоначално написано от Vercetti
    Или може би е гей?
    А? А? А?
    Е тва е вариант [/quotа
    а може да е беден гей който е решил да става сводник и да направи пари от сестраси! аз предлагам направо да не занимава родителите си а да звънне в полицията!!!!!
    не на домашното насилие!!!!
    mnogo filmi gledate
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    BLaCk_LaDY_
    понякога и телевизията учи, някой филми са по действителен случай
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи на родителите ти за това.Той няма право да те изнудва така.

Guest
    наеби оня, наеби и брат си, после ги обвини в изнасилване, сексуален тормоз, съди ги, вкарай ги в затвора и им земи сичкките пари за морални щети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си