.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Nova godina

martoooooo
    Guest

Nova godina

А бе хора да ви питам какво да права.Питам я моита приятелка каде ште баде на нова година и тя ми казва че ниска да е с мен а иска да е с неините приятелки.Ас иказвам добре и я питам а момчета ште има ли и тя ми казва ами мн ясно.Кажете какво да правия защо неиска да е смен ???

sostrongout`
    Guest
    ami kakvo da ti kaja 4ovek...na men ako priqtelkata mi kaje taka nz..mislq 4e taq prosto si te vurti ei taka a ti i sa vruzva6..Kak 6ti kaje taka?!?!? q se pozamisli tq ti e priqtelka..ne iskala da bude s teb..

Голям фен
    Град
    София
    Не иска да бъде с теб...ъъ, тва нещо ми намирисва. Явно не те приема насериозно и е с теб, за да си запълни времето. Според мен поне е така.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    ili pyk ne iska da se otdelq ot priqtelkite si..i iska da pravi tova ,koeto pravqt i te..ne iska da e vyrzana za teb prez cqloto vreme
    I am a violet butterfly !

Guest
    emi zareji q kat ne iska da e s teb

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Пфф....неиска да е с тебе..мм тука има нещо
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Nova godina

Цитирай Първоначално написано от martoooooo
    А бе хора да ви питам какво да права.Питам я моита приятелка каде ште баде на нова година и тя ми казва че ниска да е с мен а иска да е с неините приятелки.Ас иказвам добре и я питам а момчета ште има ли и тя ми казва ами мн ясно.Кажете какво да правия защо неиска да е смен ???
    ами питай я!Може да има най-различни причини!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Братко, ако мойта приятелка ми каже така...... Директно я режа.... Аз без нея и на рожден ден не ходя бе.... ХАХХАХхХАХХХАах Нали ще я накарам сама да се убие!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мм странно е това, говори с нея, питай я защо?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ко я оставиш сама 100% ше я изпраскат
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Леле, това не е нормално... да не искаш гаджето си на Нова Година ..
    Еми явно на този купон на който ще е с приятелките си, има некви пичове и.. може би мацката ти е хвърлила око на някой от тях и.. явно предпочита да е с него или поне да си пробва късмета с него...
    Но това моето е просто гадаене ... , за да не си направиш погрешни изводи направо я питай и дано ти даде нормално обяснение
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Bourgas
    има тука не6то...явно и е писнало да бъде само с теб...или пък иска да е със приятелките си..може да не и харесва компанията ти..или пък ако не и дава6 свободата да излиза с приятелски и е нормално да иска да празнува сама..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Хмм това е малко съмнително ..как така ходите а не иска да е с теб??Ми поговори с нея и я попитай, няма смисъл да се лъжете, тя щом не иска да е с теб, знайш ли я ко може да направи като се напие ..а и момчета ще има..абе кофти работа..Просто говори с нея!

Познат номер има ги секви к***и няма смисъл да се ядосваш гледай смело напред все пак Скапания живот продължава , някой ден все ще оцелиш някоя за която да си заслужава да живееш

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

може би просто иска да се отпусне малко да пие пове4е и ти да не я виждаш в такова състояние .. най- вероятно е тва
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Фен
    Град
    Pld
    hmm kak nqma da iska be tztz q kaji 1-vo ot koko vreme hodite 6toto i tva ima zna4enie
    no za da ne iska.. hmm ima ne6to ili eventualno ne q kefi kompaniqta ti no ako e taka 6to ne te vikne s neq hmm mi pogovorete si tq da ti kaje puk
    az minalata godina kvo li ne nepraihe s moq fr za da sme zaedno na n.g .qvnu nqma doatata4no jelanie ili ako ste mn vereme zaedno moje da iskaa malko svoboda
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Guest

Re: Nova godina

Цитирай Първоначално написано от martoooooo
    Бил съм свидетел на такива ситуации,пък и аз съм участвал в такива събирания.Ако е със свой съученици или близки приятели понякога е доста досадно за приятелите хората,с който са момичетата,всички момичета да си доведат гаджетата и момчетата да не могат да им пуснат и едно бъзиче или да пофлиртуват и потнцуват малко с тях,От друга страна и момичето не може да се отпусне така както иска когато е с гаджето си,защото знае че гаджето му следи всяка нейна стъпка включва се и ревността и стават разправии с нея,разправии с приятелите и може да се стигне дори до бой.Е,сега друг е въпросът че някой момичета забравят че си имат гаджета и се сещат,когато нещата вече са станали твърде сериозни.

Научи се да пишеш правилно!

Откъде да знаем пък ние.Ходи и я помоли да поговорите.Само тя си знае за какво го прави.
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    и кво му е ненормалното? приятелките са по-важни от едно гадже... може пък да иска да сподели този момент с хората, които познава добре и които са й най-близки
    а това за другите момчета - ами ти кво искаш, да няма да се съберат цяла вечер само момичета и да си правят женско парти естествено, че трябва и момчета да има, за да е по-забавно и да стане готин купон.. и под това нямам предвид да се натискат с тях или нещо такова, а просто да си изкарат весело
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Пич, нз ама това наистина не е на добре. Обаче ако ходите от скоро е по-разбираемо, щото може още да не е сигурна.. Нз ама .. много са малко хората, които не искат да са с гаджетата си. Говори с нея! Успех
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    И кво?И аз неискам да съм с моя на Нова Година макар че мн си го обичам!Просто искам да си изкарам яко тогава,без никой да ми пречи и да си купонясвам както аз си знам!като е той с мен какво ще правим,само ше се натискаме и т.н,тва можем да го правим винаги нали? а и Нова Година е само една вечер както всички останали вечери в които тя ще е с свойте приятели а не с теб! малко егоистично но поне така мисля аз...
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Според мен ясно ти казва , че не иска да е с тебе. Съжалявам , но се замисли по-добре над връзка си .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

gery_to absolutno napylno sum syglasna s tebe
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Хахах откровено се посмях с постовете ви. То бива бива консерватизъм ама чак пък толкова? Според вас имането на "гадже" означава той/тя да е завързана за вас? Не забравяйте, че личната свобода е най-важна и това, че дамата иска да се възползва от своята и да бъде с приятели на нова година, не означава, че няма чувства към момчето. На тази възраст приятелите са най-важни и е нормално да искаме да им отделяме време, вместо да бъдем като коне с капаци.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Guest
    abe , tva ne6to ne e na dobre , qvno tva momi4e ne te obi4a dostata4no ili si i samo simpati4en, spored men . az na primer bez moq priqtel , za nikade ne sam .I na nova godina 6te sme zaedno .Prosto nqma da mi e gotino bez nego!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си