.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Nova godina

Solitary
    Guest
    Е не! Как така ще има и други момчета а тя теб няма да доведе ... Абе или нещо яко те разиграва, или има някаква тъпа причина, или чисто и просто те будалка нещо.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Ооо,т'ва е супер тъпо!Как няма да иска да е с теб на НГ?!Наистина има нещо!Виж... има и др страна обаче... при мен се получи нещо др- исках да съм с моите френдс и с приятеля ми,но просто няма как да стане!Едно от момчетата от компанията е влюбено в мен... мн кофти ситуация... та той заяви на мен и на няколко мои приятелки:"ако сте без гаджета на НГ сте с нас,ако искате да сте с тях-няма да сме заедно!Сори,ама семейни двойки не искаме!".Което беше супер глупаво Та... мисълта ми беше,че и при нея може да има нещо такова... не че това я оправдава
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Изобщо не мисля, че като сте гаджета трябва да сте вързани един за друг. Е, иска момичето да излезе и да си изкара готино с приятелки, к'во толкова? И аз щях да предпочета да прекарам НГ с компанията на нейно място. В крайна сметка двамата постоянно можете да сте заедно, какво е една вечер?
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    BrokenInnocence,не съм съгласна с теб!Ако беше просто някакъв купон-да,съгласна съм... но става въпрос за НГ има разлика... или поне аз откривам такава...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен
    Ем... можеше поне да те покани и тебе,да отидеш с тях ,за да не се сърди никой.Ако моя приятел ми каже,че не иска да е с мен,а с приятелите си със сигурнос ще му се обидя много много Та... щом не иска да е с теб,едва ли има начин да я накараш,по добре отиди и се забавлявай без нея \/
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    ми бий и суша,явно не искам да е с теб или просто се срамува от теб нз
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Тя казвала ли ти е в прав текст,че не иска да е с теб,или просто няма да се получат нещата?
    Аз също най-вероятно няма да съм с Него на НГ,но това не означава,че го обичам или искам по-малко.Така се стекоха обстоятелствата,в неговата компания има непоносими за мен личности,в моята непоносими за него,а да си празнуваме двамата сами едва ли е вариантДругия начин е един от нас да се чувства ужасно тъпо цяла вечер,и макар че го поканих,всъщност не бих му го причинила точно на НГ.Хубавото е,че при нас никой не се чувства отритнат,просто защото знае каква е истината.Та,поприказвай си с нея,преди да си правиш глобални изводи и да решаваш,че не те обича.Причината може да е съвсем друга.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    ХАхахах...Познавам едно такова момче,което само дава да му се подиграва приятелката му.Ти май си в същото положение.Сега ще ти напиша нещо,как да четеш между думите й...
    Тя казва:Не искам да сме заедно на нова година! Тя има в предвид:Ти луд ли си?Там ще има толкова пичове,а аз да се занимавам с теб?!?!Глупав досадник!
    Това е,пич,много съжалявам,че ти го казвам,но на тая и е през оная работа за тебе!Зарежия докато не е станало по-зле,независимо от колко време ходите,то това не е живот,некой си да те прай на глупак..Цепи и един шамар и я режи,това е истината...Въобще според мен не е вярно,че не иска да я вежда пияна...Просто иска да се е*е на спокойствие!!!!!!!!!!!!!!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: Nova godina

Цитирай Първоначално написано от martoooooo
    А бе хора да ви питам какво да права.Питам я моита приятелка каде ште баде на нова година и тя ми казва че ниска да е с мен а иска да е с неините приятелки.Ас иказвам добре и я питам а момчета ште има ли и тя ми казва ами мн ясно.Кажете какво да правия защо неиска да е смен ???
    баси простотията...

Guest
    Emi brato dai malko svoboda na tfa momiche.....ako ima chuvstva kum teb nema da prai gluposti!!!

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Mene mi se vijda mnogo symnitelno tova Ama ti i kaji , che ste bydesh nqkyde s tvoite priqteli i tq ako ne se posmryshti malko , znachi ili se sramuva ot tebe i ne iska da e s tebe veche ili ima drug,koito ste byde s neq po tova vreme

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Емм..сега казвам лично за себе си, че аз бих искала на всяка цена да прекарам нова година с моето си момче...по простата причина че когато съм с някой за мен другите момчета не съществуват.В твоя случай тя сама си казва: "Много ясно че ще има момчета"..на мен ми звучи все едно без момчета не може да стане купон,сякаш му отдава значение..не знам малко странно ми се вижда, но от друга страна е възможно просто понякога да си ходи по купони без теб.Защо е избрала точно на нова година не знам.Но най-сигурно ще е да поговориш с нея, а не да се осланяш на мнението на абсолютно непознати хора, които биха могли само да гадаят.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си