- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kade 6te Ste Na NOVA GODINA
Ta Kade 6te Ste Na Nova GodinaAz 6te Sum Ili v 6e Se Sabirame Ili v Sasedkata \
/
Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat
Аз съм в Италия![]()
Майка ми ме кара да ходя аз искам да съм си тука с приятели ама не трябва да отида в тъпото Милано
![]()
![]()
Na vila .....y y
Obyrkah ... na hija
Stiga s tezi vili :P Raznoobrazie ... petdesetina choveka ... emi nadiavam se da e extra
Happy New Year na vsichki
I temata e na greshnoto miasto
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Mmm vse oshte ne se znae sigurno s priqteli nqkude...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
имам 98753784478 предложения, но мисля да ида с най-добрата ми приятелка на вила на 25 км от софия...
Едно е сигурно: Няма да си остана с наще![]()
Не знам къде точно. Имам 2-3 предложения, ще реша към 30-ти. Но едно е сигурно на 31-ви ще се размажа.
с приятели.. яко размазване..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Поради проклетата ирония на живота баща ми се пада на работа и ще съм в къщи при майка ми, но така или иначе щях да си остана в къщи, там си ми е най- добре...
Весели празници на всички!
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
На едно купонче.Абе най-важното е да съм си с любимия човек.
ami malko slojen vapros, 6tot i az o6te neznamnai veroqtno s gajeto 6te sme na kupon pri edni priqteli
![]()
W gorata![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
на купонче \/
Където плюя, там не лижа
Ми някъде с приятели - още не съм решила. На 29-30 ще разбера къде и с кого ще съм...
аз ще съм на 8 етаж в 18 етажните блокове във град враца тоя дет е по близо към автогарата ( тва е един луд апартамент ) напрао ше се изкъртиме
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Razbiram te napulnu kvo ti e...i suchustvam i na mene mi se nalaga da ne sum v bulgariq s priqteli...(a tolkova mi se iska)Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
Onzi Koity Nqma Kakvo Da Gybi,Moje Da Specheli Vsichko!,A Chyvek Bez Chustva Ne Moje Da Byde Naranen!!!
tststs o6te ne se znae, nqkude s mn horakato razbera 6e mina da vi spodelq, ako se interesuvate
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Лично аз ще съм у некое друго измерение,в някъв филм...Първоначално написано от zizi_sladkata
ami az kakto vinagi do posledniq moment nz to4no kvo 6e prava-ili 6e hoda na disko(nqma da kazvam kude 4e....),ili v 1 fr,ili v drug fr i taka....abe nz...se edno kude ,vajnoto e horata da sa qki
![]()
![]()
da i az takaПървоначално написано от BraInLesS_f
6e probvam koka-nai dobrata v sf
6e mi oredqt
aide veselo izkarvane na novata godina
![]()
С приятели
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!