- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Знаете ли къде сменят стъкло на мп3
То не е стъкло а прозрачна пластмаса. Може при часовникар да се пробваш.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
i na moeto mp4 mu legnah na stakloto i sq e s edno nailon4e....:{ vodih go pri 4esovnikar toi kaa 4e nemoi...sq smqtam da go zanesa tam opraat gsm-i...pa da viim ko 6e kajat![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Първоначално написано от D M X
На мен като ми се счупи стъклото на старият пм3-плеър баща ми взе някаква пластмаса отряза я и я залепи. Стоеше леко грозно, но върше работа.![]()
Можеш и сама да си го направиш просто намираш нужният маетирал, вземаш мерките, изрязваш го и го залепяш със супелепило и готово.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
И моето се счупи. Е не без моя помощ разбира се. Пуснах му едино туристическо газово котлонче отгоре и се напука и стана точно като знака на мира. Сърце не ми дава да го сменя
Нека пита от мястото където го е купила. Предполагам правят гаранционен и извънгаранционен ремонт (пръснато стъкло едва ли влиза в гарнцията де)
Mo6no si e napylno prav.Първоначално написано от Мo6nо
Pomisli dali nqma nachin sama da si go napravish..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Честно казано се сещам единствено за часовникар.![]()
Това сам да си го направиш е много по-добре (за мен) отколкото да ти го направят в сервиз. Единственият недостатък е че в сервиза щеима по-добър естетичен външен вид. Ама дружко си е дам да си направиш няква джаджа, която да е супер изкъртена и да е дуракоустойчива, за която не ти пука чак толкова. Така се развиваш,мъчиш се да направиш нещо, което преди това си си представил. Пък и не даваш парите на някой (макар и понякога да си го направиш сма да ти излиза по-скъпо)
Мo6nо е напълно прав.....аз мойто мп4 си го опрайх стъклото...да де не кой знай ко ама е по добре от нищо... изрязах едно пърченце от кутийка от тик так..и го лепнах..не седи префектно ама е по добре от нищо....
ае стаа. та тъй де...
п.п:темата май е стара
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.