- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obicham go:(
hora imam edin dosta seriozen problem i se nadqvam nqkoi ot vas da mi pomogne pone malko...Znachi haresvam edno momche ot blizo 2 godini na skoro govorih sas nego i my priznah kakvo chyvstvam,no toi mi kaza che imalo vreme a vsichko...tfa ne go razbiram zashtoto i sled razgovora ni toi pak idva pri mene dali zashto ima chyvstva ili nz
molq vi kajete mi kakvo da pravq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naistina sajalqvam da ti go kaja no spored men toi nqma 4uvstva kam teb![]()
![]()
tova vse pak e moe mnenie i nai-dobre 6te e da go popita6 napravo dali te haresva ili ne.
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Казал ти е,че има време,защото не изпитва нищо към теб,по държанието му щеше да разбереш обратното.Просто може би се чувства неловко и неудобно,а и да те смята за приятелка.Но все пак ще е добре да поговориш с него.
Emi da ama toi postoqnno idva pri mene nz tfa kakvo...za tova vi popitahmnogo mi e tejko veche pochti godina i polovina
i pri misalta che shte e sas dryga mi se mre...:~(of nz prosto kak da prodalja prosto kato go vidq i se rztreoervam
nz kakvo me privlicha tolkova vav nego no...sam atski vlubena vav nego mnogo iskam da imam posleden shans sas nego i da sme pak zaedno
![]()
4ака да се пооталожат не6тата
според мен не си му безразли4на ама не си и номер едно
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
ami kato idva postoqno,mojebi iska da razbere ne6to pove4e za teb ili da se opita da ispita sa6tite 4ustva kakvito i ti kam nego.
I zatova da ti e kazal,4e ima vreme za vsi4ko.Jelaq ti uspeh i dano 4ustvata vi da sa vzaimni.![]()
{{{PAPI}}}
Усмихни се,утре ще баде по зле!
Да...Найстина има време,но повече за него...Та ти го харесваш от 2 години...Помисли малко,според мен това момче не те харесва и въобще не те заслужава...Харесай друго,по-добро...Това ти препоръчвам,да го апстрахираш някак си,все едно не съществува.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
според мен просто се е опитал да отложи един отказ възможно най-дълго във времето. може и да греша, но както представяш нещата изглежда именно така...
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от anito.sl