Dnes stana neshto,koeto nz kato kakvo da opredelq i az.Chateh s edno momche,koeto predi vreme mn me haresvashe,ama togava bqh s bratovched mu i prenebregnah chuvstvata mu.Imahme nqkoi qki momenti,no nishto poveche.I neska si pisah s nego i mu kazah,che go haresvam,a toi me pita za bivshiq i az mu kazah,che toi veche e minalo za men.Na koeto toi mi otgovori,che i az za nego sam minalo.Malko po kysno si pisa s edna priqtelka i tq mu predloji da mu dade moi snimki i toi i kaza,che gi iska.Posle moli men da mu dam syshto.Sled tova go popitah `` kakvo sledva sega `` i toi mi kaza `` Iskash li da izlezem na kafe? `` i sa razbahme da izlezem,kogato sme svobodni i dvamata.Obache nz kak da razbiram tova?Pyrvo mi kaza,che sym minalo za nego,posle iska na kafe da hodim?Dali prosto ne se strahuva,4e moje da ne go otreja otnovo?A predi kato me haresvashe postoqnno idvashe do doma,razpitvashe drugite za men,pisheshe mi.Seki den se nqkoi mi kazvashe kolko me haresval ... dali spored vas moje da se poluchi neshto ?