- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое след кое ?!
чуда се вие как правите секс? кое след кое следва ? първо примерно френска на мъжа, после на жената и тогава самия секс.. или пък първо нещо друго пък после секс.. я кажете![]()
Импровизираш ..![]()
>>> House Music <<<
едно към гьотере![]()
Няма ред,както дойде.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
СпоредзависиПървоначално написано от ultra
както дойде
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
глей ся реда
1.правиш яка свирка
2 яко секс в дупарата
3 галташ
4 вадиш храната от хладилника
и всичко се повтаря пак
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
Първоначално написано от Insatiable
![]()
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
амиии различно1во целувки и т.н после с френската дали 1во на мен или 1во аз все тая.. ама мн си зависи някой път ако мн сме се разгорещили направо към секса.. различно де
![]()
както дойде..за какво ти е сценарии тези неща се усещат - кое след кое...
Хех![]()
Първо френска (4есто 69, за да няма първо единия, после другия) и тогава секс. Пък 4есто и френска след секса, ей така за пове4е кеф.![]()
![]()
Робинята на Quench
Всичко зависи колко сме си липсвали преди това. Имало е случаи, когато сме го правили още в асансьора, без никакви предигри (още ме болят краката като се сетя) или на входната врата. А иначе дългата програма се състои от целувки, гушкане, масаж, еротично галене, малко орални милувки (ту единият, ту другият), след това се връщаме няколко стъпки назад, може малко игра с някоя от играчките ни или малко roleplay, ако имаме хубава храна или нещо за пиене, се подкрепяме, говорим си, шепнем си, търсим нещо ново, което не сме правили досега, обикновено момичето свършва поне веднъж преди да почнем самия секс.. Сексът може да е само един общ оргазъм или състезание по издръжливост, след това още гушкане, още милувки, пак хапваме (^_^), докато отново не се почувстваме готови или единия трябва да си тръгва.
което както дойде мацка .. зависиПървоначално написано от Insatiable
Exeee...ti samo si idva ot vytre koe sled koe da e![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
kakto dodi![]()
nea pravda nema red vadim kuro i nareD :P
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Любовната игра при която импровизираш и след тва сексПървоначално написано от азз
Само да попитам. Аз ли нещо не схващам или предиграта се равнопоставя с френската любов?
Както ни се иска на двамата![]()
Майната им и на целувките и на останалите простотии.. мен ми е кеф да се награбваме!!!
Първоначално написано от l@zur
hahaha хахахахахаха![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си