- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За 1 мои френд
Значи най-добрия ми френд ( може би) е леко такааааа...... тъп
Значи тои е на 17 и е супер нуб стои цял ден у тях и не излиза въобще.
Само до магазина и т'фа е.
Майка му не го пуска да излиза навън и до сега не е имал приятелка. А може би не е докосвал момиче от 5634 години.
Та това си личи от 121412 км. и аз го питам искаш ли да излезем да пиек кафе ( по чата ) и тои казва сега уча ( а тои не си е учил от 25342р4 г.) и му казвам аре ве ще те запозная с 1 момиче и тои ми каза че е грозен и кои ще го хареса ... и тем подобни и аз мн така..... много кофти ми стана..... и аз реших да питам братовчед ми защото тои е супер пичеловка на 24 год и с кфи путка ходи братлетааа нямате си на представа и та аз пък жиевея сам защото баща ми е в софия а майка е на село при баба и дядо и само през ден-два идва за да ме види дали имам нужда от нещо и др.. и аз с братовчед ми ходим по барчете и др.
И нали аз го питах какво да правя с този мой френд и тои ми каза , след училище да го поканя на кафе в някакво барче и да го учи как да лови пички
Обаче тои пак намира причина защо да не идва на кафе.
И аз пак се се допитвам до братовчед ми и тои ми каза да му казвам как да си намира гадже, с какво да впечатли някакво момиче и аз ми казвам но тои.... ПАК се прави на нуб.
Та въпроса ми е как да му помогна да си намери гадже...
Аз го базикам ти цял живот пред PC то ли ще го изкараш .....
И го дразня по всякакъф начин но тои.... не се засяга въобще ....![]()
Кажете ми още по какъф начин мога да го искарам от тях че да си намери гадйе защото ми е някак си мн кофти ....